tez vakitte biter inşallah sosyalimmmmm
kız bende tohumları fazla attım galibaaa çok acı oluyodu etki etsin diye öle yaptımmm
adet sancım ve kanama çok kötüydüü ya bende o geldi aklıma ama ben daha kendime bişey yapmayacam çok şükür çünk
yumurtlama sıkıntı yok eşimi harekete geçirmem lazım
kızzzz tulumun yeri belli olduuuu
ayy senin komşuya kıl oldum ben yaaa salak aç bari alma yine ama aç kapıyı ne diye bakar gidersin
bende açarım kızzpis görgüsüze vereceğine ahh bi de gitmiş pahalı bi takım almış 10 liralık don neyine yetmiyor
kızlar hayıt masum bi bitki günde 1 bardak içiyorduk ve 10 gün bence ona bağlamanız yanlış hem ben dahil bi çok arkadaşım hayıtın sebebine hamile kaldığımızı düşünüyoruz
ha şunu anlarım 30 gün günde 3 bardak içersiniz zararı olur ama ben 10 gün de 1 fincan hayıtın zararı olacağına inanmıyorum:44:
sağol yelizim bu arada :))
tez vakitte biter inşallah sosyalimmmmm
kız bende tohumları fazla attım galibaaa çok acı oluyodu etki etsin diye öle yaptımmm
adet sancım ve kanama çok kötüydüü ya bende o geldi aklıma ama ben daha kendime bişey yapmayacam çok şükür çünk
yumurtlama sıkıntı yok eşimi harekete geçirmem lazım
kızzzz tulumun yeri belli olduuuu
ayy senin komşuya kıl oldum ben yaaa salak aç bari alma yine ama aç kapıyı ne diye bakar gidersin
Tamamm ansizin calabilirimm kapiniyazik bana kapilarda birakmayin
Fundamm sen dun beni gorseydin sinirimden agladimm!!Eşimi aradim ona anlattim aglayarak ben adami goreyim biliyom dicegimi diyoya benim takildigim şey hadi insan musait degildir falan ama yani evde oldugunu hatta o an kapida oldugunu okadar da insanin gozune sokmaya gerek var mi nekadar ayip ve terbiyesizce bisey bidaha mii aslaaa.Bigun karşilaşiriz elbett
Sosyalimm ya benim bunyem nasil biliyomusun herseyin yan etkisini gosterir her ilacin sampuanim sabunun yani herseyin dokunan kismi bende ortaya cikar oyle diim.Belki de bana fazla geldi yapimdan dolayi ne biliim
kuzum o zaman keşke sen yapmasaydın ben bu kadar hassas bi bünyen olduğunu bilmiyordum
akşama ne yemek yapacaksınız :26: fikir olsun kızlar bi söyleyin hele
Benimki sadece bi varsayım yavrumm belki de denk geldi yanii cunku doktor bana israrla bi ilac kullandin mi diye sordu ben de israrla hayir dedim bitek hayit icmistim o ay
Ben de dusunuyorum valla ne yapsam diyee canm hicbisey yapmak istemiooo :26:
iyi ki söylememişsin koca-karı ialçlarından medet umuyoruz diye bi de seni öyle haşlardı
ona bakarsan benimde istemiyor ama yapmak zorundayız
akşama ne yemek yapacaksınız :26: fikir olsun kızlar bi söyleyin hele
Ayy evett..simdi cok merak ediyirum sogan suyundan sonra kistlerin durumu ne olucakk :26:
Kizz benimki aksamlari yemek yemiyo pek hatta kiziyo ona yemek yediriyorum diyegobek onden gidiyo ya oyuzdenn
ahhh bu erkekler yok mu bu erkeklerben geldiimmmmyemekmiii
dolma yapacaktımm içte hazırladım ama
akşamları bişey yememeye karar verdimmm
fuardan sonra deprasyona girdimdeee
anaaammmmm rus kızları dizmişler yok böle bişeyyy boy incelik bebek gibi surat offff diyorum
benim şefki çok efendi adam o bile dikti gözleriiiiii
ve en önemlisi geçen hafta biz fi... boyanın bayisiyiz bayi toplantısına gitti antalyayaaa
her yıl olur
neyse dediki oo bu neki antalyada otelde gör sen neeeeeee dedimmm ooo kız neler dönüyo diyo
ayy çok fenayımmmm
bu ay sonu eşimin firmanın varrr tr çapında hani afyona gitmişlerdi yaaa şimdide antalyaya otelee :18::18::18::18::18:
ayyy o ne güzellikti beeee
sıkıysa söl yelizzzbenimkinede progestanı söleyememiştim yaaa
ya sosyalim sen uzmansın bu konuda sonuçta çakşırdan tırstım şimdi yaaa offff ne gibi zararı tehlikesi var canım:44:
Ne güzel yemek fikirleri verilmiş yaw hepimizi toplasan bi ev hanımı etmez ha
Bende sabah beri düşünüyorum ve birazdan evdeyim halaa yapacak bişi bulamadım
ben dosyalara başladım son hız onları giriyorum sen ne yapıyorsunCanlar napiosunzz
ben dosyalara başladım son hız onları giriyorum sen ne yapıyorsun
Kolay gelsin cnmm tv izliyorum bnde
Cnm tavuk Yap en kolay
ben evde yemek yapmıyorum ki teyzem yapıyor yemekleri ben fikir açısından sormuştumyakında mide bulantılarım geçince ben yine yapacağım ama offf hiç sevmiyorum yaa yemek yapmayı
hadi yaa kuzum geçen fırında patlıcanlı bi yemek yapmıştım tadı cokk güzeldi bide kolay yani
patlıcana alerjim var benim ama patlıcanın fırın yemeklerinin güzel olduğunu çok duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?