Ağlayakta gözden mi olak???

1 tatlı kaşığı atmadın mı yoksa fundoşum bide kaju varya çerez ondanda yesin oda çok faydalıymış

bende açarım kızz pis görgüsüze vereceğine ahh bi de gitmiş pahalı bi takım almış 10 liralık don neyine yetmiyor

Tamamm ansizin calabilirimm kapini yazik bana kapilarda birakmayin

Fundamm sen dun beni gorseydin sinirimden agladimm!!Eşimi aradim ona anlattim aglayarak ben adami goreyim biliyom dicegimi diyo ya benim takildigim şey hadi insan musait degildir falan ama yani evde oldugunu hatta o an kapida oldugunu okadar da insanin gozune sokmaya gerek var mi nekadar ayip ve terbiyesizce bisey bidaha mii aslaaa.Bigun karşilaşiriz elbett

Sosyalimm ya benim bunyem nasil biliyomusun herseyin yan etkisini gosterir her ilacin sampuanim sabunun yani herseyin dokunan kismi bende ortaya cikar oyle diim.Belki de bana fazla geldi yapimdan dolayi ne biliim

kuzum o zaman keşke sen yapmasaydın ben bu kadar hassas bi bünyen olduğunu bilmiyordum

kuzum o zaman keşke sen yapmasaydın ben bu kadar hassas bi bünyen olduğunu bilmiyordum

akşama ne yemek yapacaksınız :26: fikir olsun kızlar bi söyleyin hele

Benimki sadece bi varsayım yavrumm belki de denk geldi yanii cunku doktor bana israrla bi ilac kullandin mi diye sordu ben de israrla hayir dedim bitek hayit icmistim o ay

Ben de dusunuyorum valla ne yapsam diyee canm hicbisey yapmak istemiooo :26:

iyi ki söylememişsin koca-karı ialçlarından medet umuyoruz diye bi de seni öyle haşlardı

ona bakarsan benimde istemiyor ama yapmak zorundayız

iyi ki söylememişsin koca-karı ialçlarından medet umuyoruz diye bi de seni öyle haşlardı

ona bakarsan benimde istemiyor ama yapmak zorundayız

Ayy evett..simdi cok merak ediyirum sogan suyundan sonra kistlerin durumu ne olucakk :26:
Kizz benimki aksamlari yemek yemiyo pek hatta kiziyo ona yemek yediriyorum diye gobek onden gidiyo ya oyuzdenn

akşama ne yemek yapacaksınız :26: fikir olsun kızlar bi söyleyin hele

ben geldiimmmm yemekmiii
dolma yapacaktımm içte hazırladım ama
akşamları bişey yememeye karar verdimmm
fuardan sonra deprasyona girdimdeee

anaaammmmm rus kızları dizmişler yok böle bişeyyy boy incelik bebek gibi surat offff diyorum
benim şefki çok efendi adam o bile dikti gözleriiiiii
ve en önemlisi geçen hafta biz fi... boyanın bayisiyiz bayi toplantısına gitti antalyayaaa
her yıl olur
neyse dediki oo bu neki antalyada otelde gör sen neeeeeee dedimmm ooo kız neler dönüyo diyo
ayy çok fenayımmmm
bu ay sonu eşimin firmanın varrr tr çapında hani afyona gitmişlerdi yaaa şimdide antalyaya otelee :18::18::18::18::18:
ayyy o ne güzellikti beeee

sıkıysa söl yelizzz benimkinede progestanı söleyememiştim yaaa

ya sosyalim sen uzmansın bu konuda sonuçta çakşırdan tırstım şimdi yaaa offff ne gibi zararı tehlikesi var canım:44:

Ne güzel yemek fikirleri verilmiş yaw hepimizi toplasan bi ev hanımı etmez ha
Bende sabah beri düşünüyorum ve birazdan evdeyim halaa yapacak bişi bulamadım

Ayy evett..simdi cok merak ediyirum sogan suyundan sonra kistlerin durumu ne olucakk :26:
Kizz benimki aksamlari yemek yemiyo pek hatta kiziyo ona yemek yediriyorum diye gobek onden gidiyo ya oyuzdenn

sğan suyu inşallah sana şifa olacak canım

ahhh bu erkekler yok mu bu erkekler

sıkıysa söl yelizzz benimkinede progestanı söleyememiştim yaaa

ya sosyalim sen uzmansın bu konuda sonuçta çakşırdan tırstım şimdi yaaa offff ne gibi zararı tehlikesi var canım:44:

canım şimdi bu otun erkeği dişisi varmış erkeklere iyi geldiğini söylüyorlar ama bazı erkeklerde yan etki yapabiliyormuş:26:

Ne güzel yemek fikirleri verilmiş yaw hepimizi toplasan bi ev hanımı etmez ha
Bende sabah beri düşünüyorum ve birazdan evdeyim halaa yapacak bişi bulamadım

kız biri diyor kocam yemiyor öbürü depresyona giriyor ulann ben fikir verin dedim resmen içlerini dökmüşler biz yiyeceğizde yemeğin adını koyamıyoruz

ben evde yemek yapmıyorum ki teyzem yapıyor yemekleri ben fikir açısından sormuştum yakında mide bulantılarım geçince ben yine yapacağım ama offf hiç sevmiyorum yaa yemek yapmayı

hadi yaa kuzum geçen fırında patlıcanlı bi yemek yapmıştım tadı cokk güzeldi bide kolay yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…