Ağlayakta gözden mi olak???

Erkek kardesim oturuyo cnm avcilarda migrosun karsisinda

çok tşk ediyorum canım benim.. Adetken gidemedim işte 12. Gündeyim şimdide ya bebk olursa diye gitmiyorum Ki ortada daha fol yok yumurta yok :)

canım sevinmek güzelde tek korku bişi yoksa yaşanan hayal kırıklığı ama olsun inşAllah bebişin sana tutunuyordur vardır ben inanıyorum.. Nedense bu ay senin anlattıklarından hep senden için olacak ayşenerun bebeği diyorum neden bilmiyorum ama çok işlevel gördüm belkide :)) diyorum ya sizdenim bu ay bi soğan kürü hariç ki yerie incir yiyorum

Bnin bugün 12. Gün. Hergün aynı saatte yapmaya çalışıyorum ovü testini ve zaten aç geliyorum bişide içmemiş oluyorum bişiler bakalım iki çizgi koyu ne zaman olacak

Son düzenleme:

canım benimm çok teşekkür ederim. hepimizde birbirimizin hamile kalmasını istiyoruzz. o yüzden hep güzel şeyler düşünüyoruzz

inşallah koyu cizgiyi 1-2 gune yakalarsın benaycım. aslında soğan kürünüde dene. çok etkiliymiş. eger hamileysem soğan kürü sayesinde diyecemm

Tebrik ederim cnm insallah bebisin geldi laminenin bi zarari olmaz ama bence senin lamineler 9 ay sonra yapilcak en az

teşekkür ederim canım. testi tekrarlayacam. o zaman biraz daha umutlanabilirim belki. zaten tellerimin çıkmasına yaklaşık 1 sene var

ama çok sıkıldım bu tellerden. çok sabır gerektiren bir işmiş

İnşAllah canım.. Soğan zor ya bakalım mecbur kalırsam. Soğana iyi dedikleri için sende tabiki onun sayesinde oldu deme hakkın var Gerçi sayesinde değil vesilesi diyelim :)) bende incir yiyorum :)) iki gün fire verdim ama yiyorum yinede bende o vesile oldu derim

Aysenurrr benim kahverengi akintim vardi isten cikarken farkettim, eve geldim kirmizi gibi devam ediyo beni unut :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…