Benaya yazdim cnm korku bebege o igneden fazla zarar veriyo emin olun
bananeeeeyap göster testi öleeee
avcılardaki kimmmmm ben şuan avcılardayım işyerim burdaa
ayşemmm bende olursam gidecem aynen bendede yara vardı minik fitil vermişti ama geçirdimi bilmiyom hem bi gidelim bakalım ne dicekkk
yemekteydim yavyummmm geldimmm sedo kaçağı gelince çekecem kulağınıı çok kaytarıyoo
Herkes hamile kalacak bi tek ben mi burada kalacagim yaniii
Tatlim ignenin bir zarari olmuyor o sira cektigin aci ve stres sikintiya sokuyo biraz bebisi bebek yoksa suan yaptir ovulasyonda olman onemli degil bebis olmazsa regl doneminde de yaptirabilirsin ama gebelik olursa 4. Ayi beklemeni tavsiye ederim ama gebelik sirasinda ve suphesi varken diş filmi çekilemez kesinlikle bu daha önemli
evet benaycım adet oldugun gunu birinci gun ol arak say. takıl bize hayatını yasaa
kafana birsey takılınca sor cnm,elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırızhergunde aynı saatte yaparsın. 13.14.15. gunler çok önemli. o günler daha hassas ol. ben 13. gunumde koyu çizgiyi yakalamıştım.
aynen öyle şimdide çizgiyi gördüm ama yinede sevinemedim. bi tuhafım şu anda
çok tşk ediyorum canım benim.. Adetken gidemedim işte 12. Gündeyim şimdide ya bebk olursa diye gitmiyorumKi ortada daha fol yok yumurta yok :)
canım sevinmek güzelde tek korku bişi yoksa yaşanan hayal kırıklığı ama olsun inşAllah bebişin sana tutunuyordur vardır ben inanıyorum.. Nedense bu ay senin anlattıklarından hep senden için olacak ayşenerun bebeği diyorum neden bilmiyorum ama çok işlevel gördüm belkide :)) diyorum ya sizdenim bu ay bi soğan kürü hariç ki yerie incir yiyorum
Bnin bugün 12. Gün. Hergün aynı saatte yapmaya çalışıyorum ovü testini ve zaten aç geliyorum bişide içmemiş oluyorum bişiler bakalım iki çizgi koyu ne zaman olacak
doğruudur cnm. benim dişlerde tel var şimdi cnm. teller çıkıncada ön 2 dişime lamine yapılacak. laminenin bi zararı olur mu peki
Tebrik ederim cnm insallah bebisin geldi laminenin bi zarari olmaz ama bence senin lamineler 9 ay sonra yapilcak en az
canım benimm çok teşekkür ederim. hepimizde birbirimizin hamile kalmasını istiyoruzz. o yüzden hep güzel şeyler düşünüyoruzz
inşallah koyu cizgiyi 1-2 gune yakalarsın benaycım. aslında soğan kürünüde dene. çok etkiliymiş. eger hamileysem soğan kürü sayesinde diyecemm
Sogan kurühle incir kürünü birlikte yapabilirmiyizki
koyulaşmış tatlımm2-3 gune yakalarsınn koyu çizgiyii
Evet canım biraz daha koyu.. İnşAllah olur bugün yarın.. sen gün aşırı devam et.. Bakarsın test bozuk olur işi riske atma
Aysenurrr benim kahverengi akintim vardi isten cikarken farkettim, eve geldim kirmizi gibi devam ediyo beni unut :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?