Ağlayakta gözden mi olak???

yok cnm aynı anda yapmayın diyorlar. önce soğan sonra incir ama bence soğan kürünü dene. içini tertemiz yapıyor. bak benim bazen yanmam oluyordu,şimdi hiç kalmadı

cnm benim soğanı yapmam çok zor çalışıyorum işten kayınvalideme geçiyoruz yemek yiyip eve öle geliyoruz tok oluyorum yani nası yapcam ki

Bazen bıkıyorumm yaa

bıkılmaz mı yaa.. Allah yardım etsin ne diyim

cnm benim soğanı yapmam çok zor çalışıyorum işten kayınvalideme geçiyoruz yemek yiyip eve öle geliyoruz tok oluyorum yani nası yapcam ki

Katılıyorum canım.. Çalışınca zor olur ancak sabah ama Sabahın köründe kalkmak lazım ozaman ki zaten 6.30 da kalkıyorum ben

Üzülme fundacan bekleyelim beraber dün pek giremedim sedocandamı hamiş

Hadi ya canım.. Belki yerleşmedir kesin regl mi (

öle cnm bende gülüyorum küs olsa bile duramaz allahtan tatlı felan yemez yese nasıl olur allah bilir

Hayirlisi be canimmm, buyuk ihtimalle ezocum yarin kesin olarak anliycaz sonuc gelecek insallaaah hamisss

Sanmiyorum canim ama sogandanmi acaba diyorum:26:

ezoooo masallahhh esine yaaa benimki ve bende aklimiza gelmiyo yum. Dan beri

Hayirlisi be canimmm, buyuk ihtimalle ezocum yarin kesin olarak anliycaz sonuc gelecek insallaaah hamisss

Sanmiyorum canim ama sogandanmi acaba diyorum:26:

ezoooo masallahhh esine yaaa benimki ve bende aklimiza gelmiyo yum. Dan beri

Canım soğan yapınca o ay olmazsa diğer ay olan çokmuş.. En kötü ihtimal o olsun inşAllah..

İnsan hergün yapınca da yoruluyo.. bizim geçen ay üst üste pertimiz çıktı hele benim

Bakalim ilerleyen saatlerde belli olur
kizzzz 2. Kur ne zamandiii

Benaycim bende ole dusunuyorum sogandan cok umutluyum

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

ooooo millet oturmaya gelmiş kız ne uğurlu topicmişşşş arkadaş herkes hamile kalacak yaşasınnnn

adete 10 gun kala mi yapiyordun onuda. sanki oyle hatirliyorum. arastiririm yine cnm herseyin hayirlisi ama 2. sogana gerek kalmaz insallahhh

Evet canommm baktim ole ama oda yeni yuurtlama zamanini etkilemiyoki ondan sonra baslaniyo garip is neysee yarina kadar bekleyelim :13:
aysemmm su jelden almam lazim araliga hazirlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…