Günaydın canlar
Lizocan acilll senin seker yuklemen kac gr olmustuu.. hastanedeyim su anda.
aç gittim 50 gr glikoz içtim 1 saat sonra kan verdim canım
Bende doktoruma gitmedim cnm. Direk seker yuklemesine geldim. Burdada kac mg dediler. Herkese farkli yapiliomus. Ben 70 mi desem acaba garanti olsa.napicagimi bilemedim
sosyalim accık verim ozaman napimmm canom sağolll
kız bide takım almış haaa ahh anamm kaçırmışım onu gözden
fitil verdi dr o daha etkili evlimutlucan
hayıtı bence kullanma ben kullandığım ay adetim garip geldi yramadı galiba
İnsallah fundamm
Kizz unide giderdikk simdi nerdeeeee :26:
Ya bilmiyorum ama hani hayit kadinlik hormonlarini tetikliyomuş yaa benim bu hormonal gariplikler de hayittan sonraki ay oldu hani benim ostrojen tavan yapti ya rahim duvari incelmedi falann :26: ondan mi oldu diye dusunmuyo degilimm
Sosyalimm hadi kolay gelsinn bian once bitsin insallahhhh
kızlar hayıt masum bi bitki günde 1 bardak içiyorduk ve 10 gün bence ona bağlamanız yanlış hem ben dahil bi çok arkadaşım hayıtın sebebine hamile kaldığımızı düşünüyoruz
ha şunu anlarım 30 gün günde 3 bardak içersiniz zararı olur ama ben 10 gün de 1 fincan hayıtın zararı olacağına inanmıyorum:44:
sağol yelizim bu arada :))
Aynenn
Kizz ben de cok severim salcali ama domates kiyma biber daha guzel oluyo
Napion kizzz herkes kactii
Günaydınnnnnnnn ballarrrr
yelom misafirlikteydik geldim yatağa daldım hemen açtım ama sızmışımm yazar yazmaz
lizom ayşem günaydınnn
ayşem hayırdır bu mevzu hakkında hiç bilgim yok ama niye öle ani ve kendi dr una gitmedinkiii
fitil ne için canım ? hayıtı gecen ay etkılı olsun dıye gunde ıkı bardak ıctım ben:18: bakalm az sonra hormonlara baktıracagm fsh yı dusuruyormus normalde hayıt. bakalm dustu mu yarın cıkar sonuclar
valla ben gecen ay epey ıctım bakalm hormonları nasıl etkılems
ben gunde ıkı bardak ıcıyordum kız ve beraberınde serophone dıye bı ılac kullandım ılk defa dort yumurta oldu. ilaçtan mı hayıttan mı anlamadım.
bu ay yenı bı taktık gelıstırıyorum ıncırle +hayıt
Günaydınnnnnnnn ballarrrr
yelom misafirlikteydik geldim yatağa daldım hemen açtım ama sızmışımm yazar yazmaz
lizom ayşem günaydınnn
ayşem hayırdır bu mevzu hakkında hiç bilgim yok ama niye öle ani ve kendi dr una gitmedinkiii
iyi gezdin kızz sende
Yaa bugun anneminde bos gunuydu birden karar verdik. Simdi glikozu ictim 1 saat bekleyecem
Glikozunda tadini cok begendimm:)
Yaa bugun anneminde bos gunuydu birden karar verdik. Simdi glikozu ictim 1 saat bekleyecem
Glikozunda tadini cok begendimm:)
kız yok çaya gittik birine yemekten sonra
banada öle geldii çikolata bisküvi keklerde filan yazıyo yaaa glikoz tatlı bişey yani belli
ama hiç anlamadım bunların niye yapılıyoo
önceden varmıydı böle şeyler yok
meyveli soda gibi dimiama aç karna yinede çok hoş olmuyo
meyveli soda gibi dimiama aç karna yinede çok hoş olmuyo
Sagol canimm insallahh zaten sabah direk gozlerim seni aradii. Kimi arasam diye kaldim bi an:)inş sonucun güzel çıkar ayşecik 140 altı normalmiş. Benimki 112 veya 124 çıkmıştı ikisinden biri hatırlayamadım
fundoooş sende kimden ne duysan deniyosun zorla bünyenin normal gidişatını bozcan
Sagol canimm insallahh zaten sabah direk gozlerim seni aradii. Kimi arasam diye kaldim bi an:)
Seninki iyi masallah. O zaman soyle anliyorum. 140 in ustu cikarsa 70 lik yaptiracam birde dimi.
Fundamm sen ne iceceksin anlamadi.m
inş sonucun güzel çıkar ayşecik 140 altı normalmiş. Benimki 112 veya 124 çıkmıştı ikisinden biri hatırlayamadım
fundoooş sende kimden ne duysan deniyosun zorla bünyenin normal gidişatını bozcan
Sagol canimm insallahh zaten sabah direk gozlerim seni aradii. Kimi arasam diye kaldim bi an:)
Seninki iyi masallah. O zaman soyle anliyorum. 140 in ustu cikarsa 70 lik yaptiracam birde dimi.
Fundamm sen ne iceceksin anlamadi.m
Burdaki hastanede 50 lik bide 100 lük vardı yüksek çıkana 100 lük yapıyorlardı. Orda belki 70 dir. Acil durum oldugunda face den yazabilirsin canım bildirim geliyor telefonuma cevap veririm hemen
Fundoş regl sancıları için yine keşiflerde heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?