Ağlayakta gözden mi olak???

Bende doktoruma gitmedim cnm. Direk seker yuklemesine geldim. Burdada kac mg dediler. Herkese farkli yapiliomus. Ben 70 mi desem acaba garanti olsa.napicagimi bilemedim

hayır ayşecim ilk seferde 50 yapılıyor eğer yüksek çıkarsa 100 lük yapıp 1 er saat arayla 4 kere kanını alıp öyle bakıyorlar sen 50 lik yaptır

fitil ne için canım ? hayıtı gecen ay etkılı olsun dıye gunde ıkı bardak ıctım ben:18: bakalm az sonra hormonlara baktıracagm fsh yı dusuruyormus normalde hayıt. bakalm dustu mu yarın cıkar sonuclar

valla ben gecen ay epey ıctım bakalm hormonları nasıl etkılems

ben gunde ıkı bardak ıcıyordum kız ve beraberınde serophone dıye bı ılac kullandım ılk defa dort yumurta oldu. ilaçtan mı hayıttan mı anlamadım.

bu ay yenı bı taktık gelıstırıyorum ıncırle +hayıt

Aynenn
Kizz ben de cok severim salcali ama domates kiyma biber daha guzel oluyo
Napion kizzz herkes kactii

Günaydınnnnnnnn ballarrrr

yelom misafirlikteydik geldim yatağa daldım hemen açtım ama sızmışımm yazar yazmaz

lizom ayşem günaydınnn
ayşem hayırdır bu mevzu hakkında hiç bilgim yok ama niye öle ani ve kendi dr una gitmedinkiii

iyi gezdin kızz sende

canım günaydın nasılsın..
ya ben 2 ay önce çok fena sancılandım acile kaldırdılar 2 iğne banamısın demedi dr. umda hastanedeydi baktı bu senin kaderin çekeceksin hep ne yaparsan yap bazen ağır geçecek böyle bazende hafif dedi
fitil verdi makattan koyoyursun aynı ağrı kesici iğne etkisindeymiş voltaren zaten sarı kutu
aaa bende merak ettimmm sonucu bildir lütfen

incir bana yaramadı...

Yaa bugun anneminde bos gunuydu birden karar verdik. Simdi glikozu ictim 1 saat bekleyecem
Glikozunda tadini cok begendimm:)

iyi gezdin kızz sende

Yaa bugun anneminde bos gunuydu birden karar verdik. Simdi glikozu ictim 1 saat bekleyecem
Glikozunda tadini cok begendimm:)

kız yok çaya gittik birine yemekten sonra

banada öle geldii çikolata bisküvi keklerde filan yazıyo yaaa glikoz tatlı bişey yani belli
ama hiç anlamadım bunların niye yapılıyoo

önceden varmıydı böle şeyler yok

meyveli soda gibi dimi ama aç karna yinede çok hoş olmuyo

Canim seker yuklemesi yapiyorlar. Sekere karsi direncim olculuyor. Hamilelikte seker cok tehlikeli. Eger sekerim yuksek cikarsa diyet veriyo doktor.
Evt lizoo son ceyregini icerken birazcik midem bulandi. Bu arada senim sonucun kac cikmistiii.

meyveli soda gibi dimi ama aç karna yinede çok hoş olmuyo

aç karna bende zor içerim yaa
karnım hala ağrıyo gelemedi benim beklenen misafir

aa bu arada eşimin kuzeni bana mefenamik asit diye bi tablet verdi
ingilterede yaşıyo normalde bu kız ona dr vermiş fenalaşıp hastaneye gittiğinde
çok etkiliymiş
bide onu denicem bu sefer

inş sonucun güzel çıkar ayşecik 140 altı normalmiş. Benimki 112 veya 124 çıkmıştı ikisinden biri hatırlayamadım
fundoooş sende kimden ne duysan deniyosun zorla bünyenin normal gidişatını bozcan

Sagol canimm insallahh zaten sabah direk gozlerim seni aradii. Kimi arasam diye kaldim bi an:)
Seninki iyi masallah. O zaman soyle anliyorum. 140 in ustu cikarsa 70 lik yaptiracam birde dimi.

Fundamm sen ne iceceksin anlamadi.m

Sagol canimm insallahh zaten sabah direk gozlerim seni aradii. Kimi arasam diye kaldim bi an:)
Seninki iyi masallah. O zaman soyle anliyorum. 140 in ustu cikarsa 70 lik yaptiracam birde dimi.

Burdaki hastanede 50 lik bide 100 lük vardı yüksek çıkana 100 lük yapıyorlardı. Orda belki 70 dir. Acil durum oldugunda face den yazabilirsin canım bildirim geliyor telefonuma cevap veririm hemen
Fundoş regl sancıları için yine keşiflerde heralde

kızzz çok ağır ağrı kesici içeceğime bu iyidir baktım ilaç pfizerin çok etkiliymişş
ağrı kesici ayşem içtiö bile

Tamam canim birsey olursa ordan yazarim sagolasinn. Yarim saatim kaldi neyse hizli gecio.
Fundosunda adet sancilari cok fena ablamda oyleydii kiz kendinden gecerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…