Ağlayakta gözden mi olak???

Tamam canim birsey olursa ordan yazarim sagolasinn. Yarim saatim kaldi neyse hizli gecio.
Fundosunda adet sancilari cok fena ablamda oyleydii kiz kendinden gecerdi

sen kapatmadınmıydı hesabını kız
ayyy hemde ne fenaa insanlıktan çıkıyorum ortalığı yıkıyorum
bu arada macnu hazırladım aldığım tozları balla karışıtır
macun yaptım ama sosyalimin dediği şey aklıma takıldı sabah akşam 1 er tatlı kaşığı vercektim dün sadece aç karna verdim bi sefer
kuzu kuzu açmış ağzını içiyoo

ayşemmm hamilelik takvminde yazan yaızyı okudunmuuuuuuuuuu

Dondurdum bisey olunca aciorum canim. Simdi kan vericrm. Cikinca yazarim yine fundam. Hepinizi opuyorummm

Dondurdum bisey olunca aciorum canim. Simdi kan vericrm. Cikinca yazarim yine fundam. Hepinizi opuyorummm

tamam sevnirim telden zor oluyoo klavyeyle çok hızlı yazıyom :)
sosyalimde gelse keşke feyse yaaa

ayşemmmm hayırlı haberlerini bekliyorummm meraktayım kaç çıkacakkk

Glikozun tadini mi begendin iyice tatliya dustun sen
Aysem ben geceleri uyuyamiyorum ya sende durumlar nasildi:26:

ıyıyım canım sen nasılsn.
gttım geldım yarın 11-12 gıbı cıkacak sonuclar.

benım demırle b12 de düşük ilaç kullanıyorum doktor 6 ay demir ilacı kullan dedı

incir bana yaradı bakalmn hayıtla bırlesınce dıger ay nasıl bı sonuc cıkacak?:18:

bu arada ben cok agrı oldugunda majezık alıyorum sıkıntı olmaz dımı

hadi hayırlısı
benimde b12 sorunmun vardı geçen sene epey düşüktü unutkanlık çoktu 6 ay iğne tedavisi gördüm
bu ay ozaman yi,ne bitkisel tedavi yapıyosun kendine aşılama yok

majezik benimde vazgeç,lmezim çokta etkilidir dr sorun olmaz al demişti
ama 2-3 aydır felaket bekarlık sancılara döndüm gerçi iyi böyle olması yumurtaların çalıştığına işaret diyo ama çekilir gibi değil
aşırı olunca fitil verdi işte önceden çekiyodum ağrıyo aman ağrı kesici almim diyodum ama artık hiç takmıyorum içiyorum valla

Günaydın cnlarim
Fundosum başladı mı senin sancilarin
Kuzum aşılama yaptrcksinz dimi

Ayşem hadi güzel haberler ver cnm

Sosyalim lizom benosum yelizim

Günaydın cnlarim
Fundosum başladı mı senin sancilarin
Kuzum aşılama yaptrcksinz dimi

Ayşem hadi güzel haberler ver cnm

Sosyalim lizom benosum yelizim

canımm evet günlerdir var zaten ptesiden beri
aşılama ile ilgili kafam çok karışık şu macundan çok umutluydum ama onu yerkende yapılabilir
şunu çok istiyorum yarın başlasın cteside doktora gideyim rahatça başlim ne kaybederim

Bence de cnm ama erteleme aşılama yi artık o macunda destek olur kuzum bebiş yoksa yarın başlasın o zmn ..

Bence de cnm ama erteleme aşılama yi artık o macunda destek olur kuzum bebiş yoksa yarın başlasın o zmn ..

evet canım haklısın bugün yarın olur bende hemen gidim bi doktora bakalım nasılsa çok yorucu oyalayıcı işlemler değil bi el atim artık

evet canım haklısın bugün yarın olur bende hemen gidim bi doktora bakalım nasılsa çok yorucu oyalayıcı işlemler değil bi el atim artık

Hayirlisi yla ınss bu ay gelsin minik artık. .
Bnde tık yok yine fundoş belirti de yok ağrıda yok :44:

Kizlarr sonucum 2 de cikacakmis. O yuzden belki bugun alamayabilirim. Simdi otobuse binecez. Eve gecince yazaeim.
Bu arada sosyalimm. Geceleri son 15 gunden beri uyuyamiorum. Belim uyusuyo ve surekli tuvalete kalkiyorum.

aynen canm dıger ay maddı manevı hazırlanıp baslayalım bakalm.

benım evlendıkten sonra daha da azaldı sancılar bi ılk gun oluyo o kadar. inşallah dogumdan sonra bıter gıder sancılar.

benım caksır otları serce parmagım buyuklugunde ve sert demlesem oyle ıcırsem ne olur kı. bu ay evdekı caksırla hayıtı bıtırecegm daha kullanmayacagm btkısel bse
bugun adetın ıkıncı gunu caksıra ne zaman baslasam adetın 12. gunu açılış olur

benımkı caksır otu degılmıs bu arada caksır otunun köküymüş netten baktgıma gore olur sanrm

Son düzenleme:
Kizlarr sonucum 2 de cikacakmis. O yuzden belki bugun alamayabilirim. Simdi otobuse binecez. Eve gecince yazaeim.
Bu arada sosyalimm. Geceleri son 15 gunden beri uyuyamiorum. Belim uyusuyo ve surekli tuvalete kalkiyorum.

ayşemmmm
artık iyice ağırlaştınız senle lizoo kıyamam yaaa
az kaldııı

canım bana dr. menepoza kadar çekecen dedi :26:

ben çakşıotunu aktara çektirdim toz oldu keçiboynuzuda çekildi tarçın gibi bişey ikisini karıştırıp bal döktüm macun oldu
çayını hiç bilmiyorum
çakşırı eşin yiyip içiyo ya sonuçta zaman kaybetme bence yuma kadar depolasın

Hayirlisi yla ınss bu ay gelsin minik artık. .
Bnde tık yok yine fundoş belirti de yok ağrıda yok :44:

inşallah canımmm hayırlısıı olsunnn ben senden çok umutluyum kızzz çok yakında hamişsin sen bak gör
kaç gün kaldı bata
gidiyosun gerçi öptüm canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…