ayşemmmm
artık iyice ağırlaştınız senle lizoo kıyamam yaaa
az kaldııı
canım bana dr. menepoza kadar çekecen dedi :26:
ben çakşıotunu aktara çektirdim toz oldu keçiboynuzuda çekildi tarçın gibi bişey ikisini karıştırıp bal döktüm macun oldu
çayını hiç bilmiyorum
çakşırı eşin yiyip içiyo ya sonuçta zaman kaybetme bence yuma kadar depolasın
işin zor o zaman Allah yardımcın olsn
macun seklınde daha ıyı aslında ama elimdekılerı bıtıreyım oyke yaparım olmazsa.
az once de bse okudum ıncır+zeytınyagı o da erkekler ıcın ıyı dıyorlarms ama ıkı kuru aynı andada yapmayın dıyorlar
ya zaten bi doğursam yasmine devam ederim o bana çok iyi geliyo
gelsin sonra huzurlu günler
banada mantıklı geldi direk onun ham hali sonuçta otla filan uğraşamam ben yaa
benim eşim incir kabak çekirdeği fıstık böle şeylere bayılır evde hep vardır ve gidip mısır çarşısından alır o derece
yani hep yer düşünüyorumda onları yiyen adamın sayısı hızıda iyi olmalı
inşallah canım
Bızımkının önüne koyarsan yer koymazsan sormaz bıle
Kizlar selamm
Herkeş nasıll
Fundam basladin mi yine agri kesici takviyeleree geldi mi gelmeyesicee
kız korkulı rüyam resmen nasıl bi ağrı bi bilsenn çekilir gibi değil bide işyerinde anlaşılıyo en kötüsüo yüzden hzırlık yapıyom
gelmediiii dahaa
Peki agrikesiciyi onceden icmenin bi anlami var mii agri basladiginda icsenn onceden icmesenn olma mı :26:
Ben 13 . Haftayi sormustum ama neysegerci nasil hatirlayacaksin degil mi:26:
Ben 13 . Haftayi sormustum ama neysegerci nasil hatirlayacaksin degil mi:26:
ağrı başlar başlamaz al dedi dr. ama ben yine bekliyorum canım yaa bi umut gelmez diye
fundoşum bende bekarken gitmiştim bu ağrı yüzünden sağlık ocağındaki doktora. Adetin başlamadan 2 gün önce günde bitane majezik al demişti. Bende ne zaman adet olacağımı bilmiyorum ki demiştimo zaman bi sorun vardır kadın doğumcuya git dedi. Gittim ve pko çıktı ama sen öncesinde ilaç alamazsın gebelik şüphesi oluyor keşke adet olmayı beklesen ilaç içmek için
ağrı başlar başlamaz al dedi dr. ama ben yine bekliyorum canım yaa bi umut gelmez diye
kızzzz zaten yazımın sonundaki utangaç ikonda ondan sebepti yaaaalmadım iştee bekliyommmm bi umut
yaaa yarında olmazsa kalbim kütküt
ayşemmmm uykucummm uyu canım dinlennn
normalde hep yüzüstü yatıyorsan şimdi bebeğe zarar veririm korkusuyla rahat uyuyamıyosundur sosyoşum. bide ani dönerken falan kasıklara ağrı girebiliyo bunlar olağan şeyler.
akşam olsada gitsekkk
lizimim aslında yüz üstü yatmıyorum ama sürekli bi şişkinlik wc ye çıkma hali var bide sanki çok huzursuz uyuyorum :26:
anladım ayşemm bakalım hayırlısı sende dinlen canım yoruldun tabi
fundoşummmm
benayy nerelerde
canım konu ile alakasız ama görünce yazayım dedim belli olmuş mu nerde olacağı sordun mu kuzenine
sanki sabah aldım dedin diye hatırladımartık test yapmıyorsun dimi canımm yada yapıyorsunda bize söylemiyorsun
İnsallah kuzumm belli mi olurrr :26: insallah gelmezzz
sosyalimmmmmdosyalar ne durumdaa
yok almadım yanlışmı yazdım acabakızdan aldım işte 10 lu tablet verdi
lizom inan hiçç yapmıyorum artık çünkü farklı bişey hissetmiyorum ya yoktur diye
sadece bu yeni dr. la başlayınca beni yönlendirdi takip yaptı ya çok heyecanlanmıştım
dahada yapmam günüm geçmeden
inşallah kızzz keşkeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?