Ağlayakta gözden mi olak???

işin zor o zaman Allah yardımcın olsn
macun seklınde daha ıyı aslında ama elimdekılerı bıtıreyım oyke yaparım olmazsa.

az once de bse okudum ıncır+zeytınyagı o da erkekler ıcın ıyı dıyorlarms ama ıkı kuru aynı andada yapmayın dıyorlar

ya zaten bi doğursam yasmine devam ederim o bana çok iyi geliyo
gelsin sonra huzurlu günler
banada mantıklı geldi direk onun ham hali sonuçta otla filan uğraşamam ben yaa

benim eşim incir kabak çekirdeği fıstık böle şeylere bayılır evde hep vardır ve gidip mısır çarşısından alır o derece
yani hep yer düşünüyorumda onları yiyen adamın sayısı hızıda iyi olmalı

inşallah canım

bızımkının önüne koyarsan yer koymazsan sormaz bıle

Kizlar selamm
Herkeş nasıll
Fundam basladin mi yine agri kesici takviyeleree geldi mi gelmeyesicee

Kizlar selamm
Herkeş nasıll
Fundam basladin mi yine agri kesici takviyeleree geldi mi gelmeyesicee

kız korkulı rüyam resmen nasıl bi ağrı bi bilsenn çekilir gibi değil bide işyerinde anlaşılıyo en kötüsü o yüzden hzırlık yapıyom
gelmediiii dahaa

kız korkulı rüyam resmen nasıl bi ağrı bi bilsenn çekilir gibi değil bide işyerinde anlaşılıyo en kötüsü o yüzden hzırlık yapıyom
gelmediiii dahaa

Peki agrikesiciyi onceden icmenin bi anlami var mii agri basladiginda icsenn onceden icmesenn olma mı :26:

Ben 13 . Haftayi sormustum ama neyse gerci nasil hatirlayacaksin degil mi:26:

normalde hep yüzüstü yatıyorsan şimdi bebeğe zarar veririm korkusuyla rahat uyuyamıyosundur sosyoşum. bide ani dönerken falan kasıklara ağrı girebiliyo bunlar olağan şeyler.

akşam olsada gitsekkk

ağrı başlar başlamaz al dedi dr. ama ben yine bekliyorum canım yaa bi umut gelmez diye

fundoşum bende bekarken gitmiştim bu ağrı yüzünden sağlık ocağındaki doktora. Adetin başlamadan 2 gün önce günde bitane majezik al demişti. Bende ne zaman adet olacağımı bilmiyorum ki demiştim o zaman bi sorun vardır kadın doğumcuya git dedi. Gittim ve pko çıktı ama sen öncesinde ilaç alamazsın gebelik şüphesi oluyor keşke adet olmayı beklesen ilaç içmek için

kızzzz zaten yazımın sonundaki utangaç ikonda ondan sebepti yaaa almadım iştee bekliyommmm bi umut
yaaa yarında olmazsa kalbim kütküt

ayşemmmm uykucummm uyu canım dinlennn

kızzzz zaten yazımın sonundaki utangaç ikonda ondan sebepti yaaa almadım iştee bekliyommmm bi umut
yaaa yarında olmazsa kalbim kütküt

ayşemmmm uykucummm uyu canım dinlennn

sanki sabah aldım dedin diye hatırladım artık test yapmıyorsun dimi canımm yada yapıyorsunda bize söylemiyorsun

normalde hep yüzüstü yatıyorsan şimdi bebeğe zarar veririm korkusuyla rahat uyuyamıyosundur sosyoşum. bide ani dönerken falan kasıklara ağrı girebiliyo bunlar olağan şeyler.

akşam olsada gitsekkk

lizimim aslında yüz üstü yatmıyorum ama sürekli bi şişkinlik wc ye çıkma hali var bide sanki çok huzursuz uyuyorum :26:

anladım ayşemm bakalım hayırlısı sende dinlen canım yoruldun tabi

fundoşummmm

benayy nerelerde

ooo o şişkinlik çok fena yürüyen gazman

sanki sabah aldım dedin diye hatırladım artık test yapmıyorsun dimi canımm yada yapıyorsunda bize söylemiyorsun

İnsallah kuzumm belli mi olurrr :26: insallah gelmezzz

sosyalimmmmm dosyalar ne durumdaa
yok almadım yanlışmı yazdım acaba kızdan aldım işte 10 lu tablet verdi
lizom inan hiçç yapmıyorum artık çünkü farklı bişey hissetmiyorum ya yoktur diye
sadece bu yeni dr. la başlayınca beni yönlendirdi takip yaptı ya çok heyecanlanmıştım
dahada yapmam günüm geçmeden

inşallah kızzz keşkeee

canımmm günün ne zaman onu da bilmiyoruz ki Allahım duy sesimizi yarabbi fundoşumuza bebeğini gönder

kızlar yaaa temmuz anneleri topiğine de bakıyorum ben, bugün birinin suyu azaldığı için sezeryana alıyorlarmış kalbim küt küt attı :18::18: Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…