sosyalimmmmmdosyalar ne durumdaa
yok almadım yanlışmı yazdım acabakızdan aldım işte 10 lu tablet verdi
lizom inan hiçç yapmıyorum artık çünkü farklı bişey hissetmiyorum ya yoktur diye
sadece bu yeni dr. la başlayınca beni yönlendirdi takip yaptı ya çok heyecanlanmıştım
dahada yapmam günüm geçmeden
inşallah kızzz keşkeee
canımmm günün ne zaman onu da bilmiyoruz ki Allahım duy sesimizi yarabbi fundoşumuza bebeğini gönder
kızlar yaaa temmuz anneleri topiğine de bakıyorum ben, bugün birinin suyu azaldığı için sezeryana alıyorlarmış kalbim küt küt attı :18::18: Allah yardımcısı olsun
canımmm günün ne zaman onu da bilmiyoruz ki Allahım duy sesimizi yarabbi fundoşumuza bebeğini gönder
kızlar yaaa temmuz anneleri topiğine de bakıyorum ben, bugün birinin suyu azaldığı için sezeryana alıyorlarmış kalbim küt küt attı :18::18: Allah yardımcısı olsun
gir gir bitmiyor kız evde çalışmak hiç güzel değililerlemiyor da dosyalarda hep hata var hatasız olanları giriyorum hatalıları ne yaparsa yapsınlar kız bide bizim sistem değişti ya bu sene adam kayısı var diyor bahçemde uydudan bahçenin görüntüsü bi geliyor ne kayısı ne bir şey ot bile yetişmiyor üstünde tabi ki üstünü çiziyorum bu sene çok kavga edeceğiz amcalarla anlaşıldı
kız benim 7-9 arası kesin
aslında şaşmaz biliyon ama hani geçen ay 3 gün 1-2 damla olduda dr. a koştum hani
3. günün ardındanda normal ve ağrılı olarak başladı
progestan yapmıştır dedi dr.
her iki başlangıcıda dikkate alıyorum hangisi ilk günü sayılıyo acaba diye hesap yaptım ama dün olmadına göre yarın
ayyy Allah korusun kız istisna öle durumlar korkma içini ferah tut sen o arkadaşımızada Allah yardım etsinnn
sosyalim bencede evde daha sallıyon yaa
kayısı yok ot bile yokmu anammmm et tabi kimi kandıurıyolar
iç bi fikrrrrbi derdim var kızlar yeni konu açmayı bilmediğim için buraya yakıştırdım umarım ilginizi çeker rahatsız etmez ben 2 senelik evliyim bekarken anneme anneler gününde hediye alırdım rengini beğenmezdi bedeni olmazdı bi sorun olurdu ben de çözüm olarak alacağım hediyenin parasını verirdim anne gönlüne yatanı al derdim kabul ederdi ben mutlu annem mutlu.Evlendikten sonra para kabul etmez bilirim huyunu yelek aldım hediye beğenmedi uzun bu dedi terziye vereyim dedim bozulur dedi.Madem değiştireyim dedim tamam dedi ama ertesi gün kardeşime aratmış bin dereden bi su lafı kabul etmem hediyeyi ye getirdi.Bu sene ne yapayım var mı bi fikriniz .Ne olur bi akıl bana:44:
bi derdim var kızlar yeni konu açmayı bilmediğim için buraya yakıştırdım umarım ilginizi çeker rahatsız etmez ben 2 senelik evliyim bekarken anneme anneler gününde hediye alırdım rengini beğenmezdi bedeni olmazdı bi sorun olurdu ben de çözüm olarak alacağım hediyenin parasını verirdim anne gönlüne yatanı al derdim kabul ederdi ben mutlu annem mutlu.Evlendikten sonra para kabul etmez bilirim huyunu yelek aldım hediye beğenmedi uzun bu dedi terziye vereyim dedim bozulur dedi.Madem değiştireyim dedim tamam dedi ama ertesi gün kardeşime aratmış bin dereden bi su lafı kabul etmem hediyeyi ye getirdi.Bu sene ne yapayım var mı bi fikriniz .Ne olur bi akıl bana:44:
beni kandıramazlarkız senin benim paramı alıyorlar işte böyle böyle yazık değil mi haram para sonuçta
iç bi fikrrrr
hiç bi fikrim yok kusura bakma canım bide şöyle bir şey var burası gebelik bölümü sen bir derdim var kısmına yazsan bu derdini oradan sana daha yardımcı olurlar
ayyyyyyyyy haberi okudunuzmuuu
kız istemeye giden damadın kahvesine kız tuz dışında bal reçel peynir domates ve yum. sarısı koymuş gıda zehirlenmesinden ölmüş gencecik adammmne cahillik yaaaa
Ayy yazik yaa ne dangalak insanlarr varrr
Belkide gelinin amacii damadi oldurmekti kizzkiz zorla falan veriliyorsa.
ayyyyyyyyy haberi okudunuzmuuu
kız istemeye giden damadın kahvesine kız tuz dışında bal reçel peynir domates ve yum. sarısı koymuş gıda zehirlenmesinden ölmüş gencecik adammmne cahillik yaaaa
yaa adettendir tuz konur derler ama ben kıyıp koydurmadım bileee
bu ne saçmalık bidünyaşey koymuşşş
içememiş ilkte ailesi ısrar etmiş iç oğlum adetten demiş
uyumadınmı sen bu aradaaa
hkbinici ilk sayfada var canım kimler hamile kimler değil
üşenme ilk sayfaya bak diyosun bakayım hadi seni mi kırıcam :)
üşenme ilk sayfaya bak diyosun bakayım hadi seni mi kırıcam :)
sosyalim hayırlı olsun seninde yoldaymış bebiş, umarım herşey güzeldir, hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla sıhhatle versin kucağına çok sevindim
unutuldum unutuldum diye bir şarkı vardı onu söylemeye başlıcam yakında kimse bişi söylememiş oysa ben ne kadar heyecanla açmıştım forumu
amin canım darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?