Ağlayakta gözden mi olak???

gir gir bitmiyor kız evde çalışmak hiç güzel değil ilerlemiyor da dosyalarda hep hata var hatasız olanları giriyorum hatalıları ne yaparsa yapsınlar kız bide bizim sistem değişti ya bu sene adam kayısı var diyor bahçemde uydudan bahçenin görüntüsü bi geliyor ne kayısı ne bir şey ot bile yetişmiyor üstünde tabi ki üstünü çiziyorum bu sene çok kavga edeceğiz amcalarla anlaşıldı

1.5 ay daha içeride kalması lazım senin tosununun

kız benim 7-9 arası kesin
aslında şaşmaz biliyon ama hani geçen ay 3 gün 1-2 damla olduda dr. a koştum hani
3. günün ardındanda normal ve ağrılı olarak başladı
progestan yapmıştır dedi dr.
her iki başlangıcıda dikkate alıyorum hangisi ilk günü sayılıyo acaba diye hesap yaptım ama dün olmadına göre yarın

ayyy Allah korusun kız istisna öle durumlar korkma içini ferah tut sen o arkadaşımızada Allah yardım etsinnn

sosyalim bencede evde daha sallıyon yaa
kayısı yok ot bile yokmu anammmm et tabi kimi kandıurıyolar

bi derdim var kızlar yeni konu açmayı bilmediğim için buraya yakıştırdım umarım ilginizi çeker rahatsız etmez ben 2 senelik evliyim bekarken anneme anneler gününde hediye alırdım rengini beğenmezdi bedeni olmazdı bi sorun olurdu ben de çözüm olarak alacağım hediyenin parasını verirdim anne gönlüne yatanı al derdim kabul ederdi ben mutlu annem mutlu.Evlendikten sonra para kabul etmez bilirim huyunu yelek aldım hediye beğenmedi uzun bu dedi terziye vereyim dedim bozulur dedi.Madem değiştireyim dedim tamam dedi ama ertesi gün kardeşime aratmış bin dereden bi su lafı kabul etmem hediyeyi ye getirdi.Bu sene ne yapayım var mı bi fikriniz .Ne olur bi akıl bana:44:

beni kandıramazlar kız senin benim paramı alıyorlar işte böyle böyle yazık değil mi haram para sonuçta

iç bi fikrrrr

hiç bi fikrim yok kusura bakma canım bide şöyle bir şey var burası gebelik bölümü sen bir derdim var kısmına yazsan bu derdini oradan sana daha yardımcı olurlar

Kızlar merhabaaaaa

upuzun bir aradan sonra söyle bi bakayım dedim neler var neler yok ?? kısa bi özet geçin bana çok uzun sayfaları okuyamadım özledim sizi

benim annemde kabul etmiyor evlendiğpimden beri ama alıyorum oda çok sevinip giyiyorgiymesede belli etmiyo
alma sende yada yine parasını vermeyi den bence alır...

tabi yazık canım binbir zorlukta tarlayı yeşertip meyvelendirenlere yazık değilmi ne uğraşlar veriyolar

iç bi fikrrrr

hiç bi fikrim yok kusura bakma canım bide şöyle bir şey var burası gebelik bölümü sen bir derdim var kısmına yazsan bu derdini oradan sana daha yardımcı olurlar [/QUOTE]

işte ben onu msjı gönderdikten sonra gördüm

ayyyyyyyyy haberi okudunuzmuuu
kız istemeye giden damadın kahvesine kız tuz dışında bal reçel peynir domates ve yum. sarısı koymuş gıda zehirlenmesinden ölmüş gencecik adammm ne cahillik yaaaa

kız istemeye giden damadın kahvesine kız tuz dışında bal reçel peynir domates ve yum. sarısı koymuş gıda zehirlenmesinden ölmüş gencecik adammm ne cahillik yaaaa

Ayy yazik yaa ne dangalak insanlarr varrr
Belkide gelinin amacii damadi oldurmekti kizzkiz zorla falan veriliyorsa.

Son düzenleme:
unutuldum unutuldum diye bir şarkı vardı onu söylemeye başlıcam yakında kimse bişi söylememiş oysa ben ne kadar heyecanla açmıştım forumu

Ayy yazik yaa ne dangalak insanlarr varrr
Belkide gelinin amacii damadi oldurmekti kizzkiz zorla falan veriliyorsa.

yaa adettendir tuz konur derler ama ben kıyıp koydurmadım bileee
bu ne saçmalık bidünyaşey koymuşşş
içememiş ilkte ailesi ısrar etmiş iç oğlum adetten demiş

uyumadınmı sen bu aradaaa

hkbinici ilk sayfada var canım kimler hamile kimler değil

yaa adettendir tuz konur derler ama ben kıyıp koydurmadım bileee
bu ne saçmalık bidünyaşey koymuşşş
içememiş ilkte ailesi ısrar etmiş iç oğlum adetten demiş

uyumadınmı sen bu aradaaa

Bende hicbir sey koydurmamistimm kizz kiyamamm.
Uyumaya calisiyorum fundam sersem gibiyim. Aslinda bugunku yorgunluktan degil. Gece hic uyuyamadimm birde en az 3-4 defa wc ye kalkiorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…