Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın canlarım

Gerci bana çok önce gün aydı 5 buçuk ta uyandım .. benimkinin memleketine geldik fatmamin da memleketi buarada ..

Fundosum Sosyalim benosum yelizim Ayşem lizom saram Nasılsıniz canlar..
Fundos kız adet oldun mu

Günaydınnnnn hala gelen yok belki test yapar3m boün
ayşemm kolay gelsin sonuca çok sevindim ama çok abartma bugün nasılssa iyi diye
bende kahv, hazırlim
hakkaten yaa hava buzz yağmurlu off ne zaman düzelcek

Günaydınnnnn hala gelen yok belki test yapar3m boün
ayşemm kolay gelsin sonuca çok sevindim ama çok abartma bugün nasılssa iyi diye
bende kahv, hazırlim
hakkaten yaa hava buzz yağmurlu off ne zaman düzelcek

Kuzu bnde seni merak ettim yapsana bi test ay yy heyecan yaptım sanırım

Twin ve fundamm holgeldiniz..

Kız funda gelmiş olsun bebek yaw.. Bak şimdi bende merak ettim sizin hiç şaşmazdı çünkü.. Tabi kendi kendinize nazar etmediyseniz

Istanbulda millet elin karisiyla kiziyla selfie cektiriyormus kiz istanbulda oturanlar sozum size kimseyle selfie cektirmeyin

O neymişş kızz sosyallll tamaamm

Benoşş bende anlamadımkii keşke bi test olaydıı
akam saç boyatmaya gidecem gelmezse alırım dönünce yaparımm:18:

Bencede test yap ondan sonra.. Riske atma derim inşAllah gelmiştir

Tamammkuaför avm içinde testi yapim wc de öle gidim bu yağmurdada hiçç niyetim y4k amaa mecburr
karn3m çok ağrıyo bence yok bişeyde işte bi umut

Karın ağrısı varsa olmama ihtimali yüksek ama hiçte bellide olmaz.. Ben seni heveslendirmiş olmayımda sonra üzülürüm çok..

Çıkma boşver

Bizim burda çok yok kız sanki yağmıyo gibi dışarıda bakmıyom ki

Kızlar merhaba, bisey sormak istiyorum size. Batım dündü adet olmadim bugun de daha olmadim (insallah hic olmam) ama yaklasik 10 gun once pembe bi akintim geldi boyle kanla karisik. Oyuzden cok sabirsizim idrar testi yapcaktm bu sabah hadi dedim bigun daha bekle ama cok zor tutuyorum kendimi :) sizce ne yapsam biraz daha beklesem mi yoksa yarin sabah yapsam mi??

Selam canım..

Bence stres yapana kadar test yap kurtul derim belirtilere çok takılmıyoruz inşAllah yerleşme kanamasıdırda gelmiştir bebeğin..

Fundoss kiz nerdesin allah seni emi hani gecince yapacaktin test cokmu zor eczaneden bi test almak

Günaydın kızlarrr

Anne olmayı bekleyen Ayşemin, sosyalimin, lizimin Anneler günü kutlu olsun

Biz bekleyenlerede rabbim yakın zamanda bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…