İyi akşamlar kızlarr
Yeminle yazdıklarınıza koptummm
Bugün sabah ekrana yer değişikliği yazısı düştü aha dedim gidiyorum ısrarla baktım adımı göremedim bize birini vermişler ama almamışlar arıyom arıyom yok.. Arkadaş ver ben bakayım sen heyecandan görmüyon olmaz öle birini verip almamak dedi ama bulamadışimdi 5 kişi olduk ve gidecek ismi bekliyoruz. Bugün başkan beyde dile getirdi benim gideceğimi söyledi ama ne zaman belle değil
Bende durumlar bu kızlar merak eden sevgili can yoldaşlarıma kucak dolusu sevgilerr
Benayimmmm hayirlisi olsun insallah en guzel yere dusersinn
Yelizimmmm
Benosuumm kizz heyecanlandimm amaa sonuu belirsiz bitti
hayirlisi olsun senin icin canmm
Ben sizin dediklerinizden hiç bişi anlamıyorum ama( halis mulis türkçe konuşun yaw
Yelizimmm
Amin kızlarr bende heyecan yaptım ve boşa çıktı ya olsun.. Şimdi gidicem nasılsa diye kafam çok rahat.. Üzülmüyorum artık sadece üst düzeyle aramızdaki diyalog falan süperdi bi onu özlüycem bi onun için gittiğime pişman olurum
Yelizcim yaa konuşmalarınıza gülmekten yazmayı unutmuşum canım.. Kardeşine çok geçmiş olsun..inşAllah erken doğum falan olmadan tamamlar gününü.. Yatmak onun için zor olur ama olsun yeterki sağlıklı olsunlarda bu günlerde geçer.
Kardeş candır sende içini ferah tut canım
Funda ishal demek istedi ama kürtce bi terim kullanmış kizz onun da lügat pek bi genişş
Sagol canm benimm rahat geciyo diye diye nazar degdi cocuga valla
Yok onu tahmin ettiydimama araya kattığınız diğelerini anlamadım.. Hakkat funda bu konuda maşallahı var yani
Öle düşünme olacağı varmış yaşadı yazık.. Bundan sonrası güzel olsun yeter ki..
Hava yağmurlu çok. Yine hafta sonu bi değişiklik yapıp evde takılcaz
Gunaydin kizlarrrrr
Hava cok guzel ama biz dosya girecegiz
Hem gunesli hem sicak canim ama biz icerideyizGüzel mi canım ?
Bizim burda kıçımız donuyo
Hem gunesli hem sicak canim ama biz icerideyiz
Gunaydinn canlarim bu ara sizi biraz ihmal ediyorumm kusura bakmayinnnnbugun mevludumuz var bunuda hayirlisiyla atlatalim rahatlayacaz insallahh.
Fundam sonucumu dun aksam aldim evede gec geldik yazamadim. Cok sukur seker yuklemeside iyi cikmiss. Tatliya devam yanii
Biz simdi yoldayizzz. Anneme yardim icin erken gidiorum. Hepinizi opuyorummm
Allah kabul etsin canim, seker cikmamasida cok iyi cok sevindimGunaydinn canlarim bu ara sizi biraz ihmal ediyorumm kusura bakmayinnnnbugun mevludumuz var bunuda hayirlisiyla atlatalim rahatlayacaz insallahh.
Fundam sonucumu dun aksam aldim evede gec geldik yazamadim. Cok sukur seker yuklemeside iyi cikmiss. Tatliya devam yanii
Biz simdi yoldayizzz. Anneme yardim icin erken gidiorum. Hepinizi opuyorummm
3 hafta kaldi :18: dur bi benimkini kandirabilirsem belki cikarizOlsun canım ne zamana kadar yetişecek ki?
Bugünü değerlendirin çıkın dışarı yarın devam edersiniz
Allah kabul etsin canım.. Bizler içinde dua et..
Ayrıcada gözün aydın şeker yüklemeye devam et kendinetatlı şeyler yemk kadar güzel bişi yok
Allah kabul etsin canim, seker cikmamasida cok iyi cok sevindimkolay gelsin
3 hafta kaldi :18: dur bi benimkini kandirabilirsem belki cikariz
Günaydın canımGunaydin canlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?