Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın canlarımmm
yine negatif canlarım öncelikle yanımda olan bana destek olan benoş yeliz ayşem lizim sosyalim twinim
iyiki varsınız
ayşemm lizomm sosyalim anneler gününüz kutlu olsun inşallah seneye bizede nasip olur canlarımmm
sedomunda günü kutlu olsun en kıza zamanda hepimiz anne olalım inşallahhhh

aysenur35252566 .!.:
Gunaydinn herkeseeee
Benayim sosyalim fundamm cok sagolunnnn
Fundamm naptinn
Gunaydin canimmm

Günaydın kızlarrr

Anne olmayı bekleyen Ayşemin, sosyalimin, lizimin Anneler günü kutlu olsun

Biz bekleyenlerede rabbim yakın zamanda bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin..

Kizlar bende sizin annelerinizin anneler gununu kutluyorum ellerinden opuyorum ve insallah gelecek senede sizinkini kutlayacagim Bizim kizlarinda anneler gununu kutluyorum iyi ki varsiniz guzel anneler

Gunaydin canimmm

Kizlar bende sizin annelerinizin anneler gununu kutluyorum ellerinden opuyorum ve insallah gelecek senede sizinkini kutlayacagim Bizim kizlarinda anneler gununu kutluyorum iyi ki varsiniz guzel anneler

Sizlerde iyi ki varsınız..
Öle bi yer edindiniz ki sizsiz olmuyo bilesiniz

Fundam sağlık olsun üzme sen tatlı canını. İnşAllah aşılama senin yüzünü güldürecek..

Sosyalim Çok saol kuzum.. Bende seni öptüm

Canlarimm anneler gününuzu kutluyorum ..
Fundosum yelizim saram benosum sedosum Rabbim bizede nasip etsin o güzel duyguyu tattirsin. .

Fundosum cnm üzülme hayirlisiyla aşılama ya basliyacksin gelecek yavrun bnde adet oldum artık üzülmuyorum nedense canlar güzel günler yakın inşallah

Kizlar benim de moralim cok bozuldu bugun..2 gun gecti adetim test yaptim sabah ve negatif yine (( bu sefer cok umutluydum hala adet olmadim ama bilmiyorum ya yine umitlenip uzulmek istemiyorum...10 gun once bi pembe akinti gelmisti kanla karisik ondan umutlanmistim acaba mi diye...acaba daha kaliteli bi test mi alip yapsam..off bilemiyoruummm

Aile gibi olduk burada ne guzel bi sinerji var aramizda ayy masallah diyeyimde nazar degecek yoksa

supersin twinimmm hep boyle ol umut dolu

Cikmasadauzulme sakin herseyin bi vakti var

Simdi eve girdikk.hemen size bakayim dedimmm. Cok tesekkue ederim.hepiniz cansinizzz. Seneye anneler gununu hep birlikte kutlayacaz insallahh.
Fundam hic morel bozmuyoruzz. Insallah asilamadan sonra hayirli haberlerini alacazz. Hepinizi cok seviyorumm. Iyiki varsiniz
Biz simdi hazirlanip k.valideye gececez. Anneler gunu icinnn. Aksam gorusmek uzeree

Amin örtmenim inşAllah.. Seneye bakalım kimler neler yapıyo olacak bakarsın bizim kızlar ikinciye hamile kalırlar

Ayrıca üzülmüyo olmanda güzel bak gör beklemediğin zamanda gelecek..

Bence yapma hayırlısı de geç üzülmede kısmet böle çünkü..
Belirtiyi en çok bilenlerdeniz o yüzden biz artık belirti aramayan grubuz

Amin güzel anne inşAllah.. İyi gezmeler anneler candır kayınvalide de olsa

Aynen yapmamaya karar verdim canim beklicem hayirlisi hersey kismet...Dedigin gibi belirti arasam hemen bulurum ondan kolayi yok oyuzden bakmiyorum ben de artik belirtilere :)

Anneler gününüz kutlu olsun melek yürekli anneler, anne adayları
Rabbim ,evlatlarınızı sağlıcakla kucaklarınıza almayı, bizlere de hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin...inanın hep dualarımdasınız
Öpüyorum hepinizi

Sedosummmm nerelerdesinnn kiggiiizzz sagol canim bu arada biz herkesinkini kutladik cunku her kadin potansiyel anne adayiii seninkide kutlu olsun

Bende buralardayim ama kimse yazmayinca mal gibi bakip cikiyorum
Yelizzzzzz kiz kv nin anneler gununu mu kutluyorsun bi gelemedin bugun

Aynı bende bi bakıyorum en son ben yaZmışım

Yeliz evet uğramadı..
Ayşem kayınvalideye gidip yemekleri götürmüi gördük

Aminnn canım benim Allah razı olsun..
Bizlerinde olacak hayırlısı ile inşAllah..

Gercekten mi ben saka yapmistim demek ki gercekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…