Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy bide burada super bi yagmur yagiyor actim kapiyi ohhh misss

Kizlar bide sesli chat mi ne varmis siz hic o siteleri biliyor musunuz orada birgun toplanip sesli mi sohbet etsek ama nasil oldugunu bilmiyorum :26: aklima simdi geldi

seslimiiiii konuşup yazmıycaz ölemiiii kameralımı kızzz
işyerinde ben yapamamkiii duyarlar hatun evde yaa ohhh salmışşşş

ya ofisi evinin alt katı zaten pek yorulmuyo işinde ama iki gündür hep belim ağrıyor diyodu ondanmış demekki...doktor carsambaya kadar yat sonra gel demiş tekrar bakıcakmış ama endişelenme demiş yani düşük yada erken doğum tehlikesi yok ama tabii suyun gelmeye devam etmemesi lazım allah korusunn

sosyalimm benden sana bir arkadaş tavsiyesi bamya barbunya ve bakla bu uc şeyin taze olmayanından uzak dur..Antalyada bunların en tazesinin bulunduğu yerde yasayan biri olarak soyluyorumm..Ve ozellikle konservesinden.
sebebini soylemeyeceğim ama yerinde olsam yemem ben diyim de içimde kalmasın canımm

ofise bi eleman almışlar erkek
habire geliyo yenge cay icermisin yenge karpuz getirdim..çarpcam bitane birazdann..bide masası tam wc karsısında altıma işicem birazdann..korkuyom simdi tuvalete gitsem gelecek yenge pecete ister misin diye

haa iyiymiş öyle olması ama adliye filan koşturmasın bari kızzzz
ayy allah korusunnn anneyide meleğide

kız kadın ziraatçi bide bari yeselerdi öle söleseydin

neeeeee kim almış kız ayy ben erkeklere üzülüyom öle ayakçı oldularmı kızzz hizmet ediyolarya bide bizimde burda şöför abi var getiriyo habire çay utanıyom almaya

en yakın arkadaslarımdan birinin bugün söz merasimi var vee yanında olmadığım için cok uzuluyorumm
aradı azonce bi ton sövdü

seslimiiiii konuşup yazmıycaz ölemiiii kameralımı kızzz
işyerinde ben yapamamkiii duyarlar hatun evde yaa ohhh salmışşşş

Kiz sistem nasil isliyor bilmiyorum ki sadece konusiyor musun yoksa goruntulumu size sordum iste bende salmak ki ne salmak

Insallah gelmez canim suyu falan dinlenirse gecer bencede
Kiz ayda yilda bir yiyecem biliyorum zararlarini canimiz cekti herhalde
Masasini degistirin kiz oyle olmaz bi firsatini bul sende simdilik disari falan ciktiginda gidersin simdilik ama sonrasi icin kalici cozum bulmak gerekir

yemesin diye söylüyorum..yememeli bence ciddiyim yahuu

ya burda kurumlara falan koşması gereken biri lazım altında arabası olcak öyle bi çay kahve temizlik için degil ki..burda da oyle sekreter olarak alınacak kızlar o işleri beceremez

facede var o telden girince arama yapabiliyon bidefa ayşeye yanlışlıkta yapmıştık
belim ağrıyo çok fena tutulduuu

evet haklısın canım erkeği yönlendirmek daha kolay birde aynen daha atik olur her işide yapar

ben kaçarrrrr

ee napacan onca yol yaniii
üzüldüğün belli canımmmm

üzüldüm tabi beee o hep benim yanımdaydııı aaaa cadalozzz

hahh bide toplaşıp goruntulu konuşalım daa kocalar kafayı yesinn

valla bilmiom bi çocum bulmam lazımm gercektenn.ben 10 dkda bi işeyen biri olarak bu düzen bana hiç uymadı bide sifonu çek falann bisuru sess

Kizzz canimiz cekti diyoruz yoksa biliyom zararli oldugunu ben bunun fakultesini okudum
Fundosum gorusuruzzz

eee yanii kaara seste çıkabilir insanızzzz vırik olduğunu düşünseneee agaya beleşşşşş

Kiz baska seste cikar Allah korusun

eee yanii kaara seste çıkabilir insanızzzz vırik olduğunu düşünseneee agaya beleşşşşş
Koptumm bunaaa

ayyy kızlr bizim yemek ve çay yapan ablamı öptüm giderken anneler günün kutlu olsun diye görüşemicez yaa h.sonu çok şaşırdıııı aaayyy diyooo
seninde canımm diye sarıldı dedim benim seneye inşallah
olsun o duyguyu yaşayacaksın şidmiden hissediyon sende hakediyon çok hoşuma gitii

Duygusal fundosss

Otobüsün camlarını taşladılarrr
hala eylem varrr

İyi akşamlar kızlarr

Yeminle yazdıklarınıza koptummm

Bugün sabah ekrana yer değişikliği yazısı düştü aha dedim gidiyorum ısrarla baktım adımı göremedim bize birini vermişler ama almamışlar arıyom arıyom yok.. Arkadaş ver ben bakayım sen heyecandan görmüyon olmaz öle birini verip almamak dedi ama bulamadı şimdi 5 kişi olduk ve gidecek ismi bekliyoruz. Bugün başkan beyde dile getirdi benim gideceğimi söyledi ama ne zaman belle değil
Bende durumlar bu kızlar merak eden sevgili can yoldaşlarıma kucak dolusu sevgilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…