Ağlayakta gözden mi olak???

Aa onu bilmiyordum kiracin 100 yil marsida guzeldi yarin bi dinleyeyim marsi o zaman
Reklamlarini gordum canim butun oyuncularla roportaj yapmislar

Hee gencim tabii
Kız baştan beri izliyodum bırakmadım yarım survivor tekrarı veriyo nasılaa ordan takip ediyom

Ben hürremi izlemiyodum o dediğinizide izlemem

Yok kızlar ben beşiktaşlıyım bari bende teprik edeyim hepsini

Aaaa izlemiyor musun gercekten ben bilmiyordum izlemedigini

Fundos yine dugunde halay basi sanirim gelmedigine gore

Yarinda genis bi ozet veriyo zatenn kiz yine yeniliyor bunlarrr yagmurda basladiii

Fundos yine dugunde dimiii. Anam bu kizda ne geziooo

Aaaa izlemiyor musun gercekten ben bilmiyordum izlemedigini

Yok bi mustafanın ölümünü izledim

Yarinda genis bi ozet veriyo zatenn kiz yine yeniliyor bunlarrr yagmurda basladiii

Fundos yine dugunde dimiii. Anam bu kizda ne geziooo

Bugün bişey var ozaman iyi gidiyordular yazık..

Kız sen ondan aşağımı kalıyon anam hamile halinle evde durmuyon ama fudanın eline kimse su dökemiyo

Evde pinekleme rekorumu kimse egale edemez benim ama yumurtayla cogalsaydik seri uretime gecerdim yeminle

Yok bi mustafanın ölümünü izledim

Bugün bişey var ozaman iyi gidiyordular yazık..

Kız sen ondan aşağımı kalıyon anam hamile halinle evde durmuyon ama fudanın eline kimse su dökemiyo

Kizz ben sonra cikamayacamm simdiden acisini cikartayim diorummm
Cok kotuler ya,dokunulmazligi kaybettilerrr. Artik mugeyi yollasinlarrr

Evde pinekleme rekorumu kimse egale edemez benim ama yumurtayla cogalsaydik seri uretime gecerdim yeminle

Yok yok bende öleyim.. Evlendiğimiz ilk aylarda çok geziyoduk şimdi adım atmıyo benim adam benide sinir ediyo.. Ben evlenmeden önce daha bi aktiftim şimdi pasiflikte üstüme yok

Ben yatıyorum canlar dikkat edin kendinize iyi gecelerr

Kizz bizdede bu ara atraksiyon cok. Her hafta birsrey cikio. Onumuzdeki haftasonuda gorumcemin mevlud sunneti var. Sonraki haftada kuzenin oglunun sunnet mevludu varmiss

Sosyalimmmm cok guldummm
Iyi geceler benayimm yarin gorusmek uzereeee

Selam kizlar tvden bahsetmisken ben derim ki galip dervis cidden kafa dagitiyor ve senaryo olsun dialoglar olsun klise olmadigindan hi c sikici gelmiyor kafayi dagitmak sart yoksa gunde bes vakit ezanla test yapicam az kaldi

günaydın kızlarrrrr
arada nekadar ilginç şeyler yapıyorum dimii
bugün de ilk defa sanırım ben açiim tükanıı
haftasonu görüşemedik herkes iyidir inşallahh
guzel bi hafta olsunn herkes içinn

Bende buralardayim ama kimse yazmayinca mal gibi bakip cikiyorum
Yelizzzzzz kiz kv nin anneler gununu mu kutluyorsun bi gelemedin bugun

kızz varyaaa aramadım ben kadınııı gezerken ha arıcam ha arıcam unuttummm bari bi çiçek alıp gidiimm

buarada hepinizin hamişlerimizin ve hamiş olmayı bekleyenlerinn anneler gününü candann kutlarımm
sonuçta ben de anne aday adayıyım ama kocam denen ö... kutlamadı veeee biyere gittikk arkadasının karısını görür görmez onu kutladıı

Gunaydinn yelosss
Bugun erkencisinnnnn
Erkekler ve ozel gunlerrrr,iki kelimede cok uzak birbirinee

Günaydın canlarım
güzel anneciklerimizin, anne adaylarının ve anne olmak isteyen canım arkadaşlarımın geçen anneler gününü kutluyorum hepiniz meleksiniz
hafta sonu çok yoruldum ama çok güzel zaman geçirdim sanki gözümü kapadım açtım bitti tatil bi tek annem olsun bana bişey olmazz nasıl özlemişim iki haftadır doyamadım anneciğime Allah yokluklarını göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…