kız sen onu yenimi gördünnn ben haftalar önce eşime gösterdim ne itici bişey değilmiiii
hani azis diye birinden bahsetmiştik yaaa ozaman ondanda bahsetmiştim hatta size
yalnız birincimi olmuş çekilsin diyodu millet vaybe
saracım seni bekleyene kadar kalkıp hazırlasın
Gunaydin fundoss,lizossss
Fundoss masallah enerjiyeeenasii gecti dugunn
Haftasonu goz acip kapayana kadar gecio lizooo. Bu arada sekerim aclik 83 cikmis. Glikozdan sonrada 128. Seninde buna yakindi dimiii
Gunaydinn saross
Yelosss erken kalkmaya alisinca bidaha birakamazsinn
Attim lizoooo. Yeni cektim hatta. Bu ara hizli bi artis oldu.evet cnm benimde 124 dü o kadar tatlı yemeye iyi valla
yıllardır hep erken kalktım şöyle 11-12 lere kadar yatmayıda isterdim ama hiiç olmadı
hele bu ara sabah ezanında kalkıyorum nerdeyse gece yorulup gündüz dinleniyorum
ayşecan yeni göbüşünün resmini de yollasana bakim az büyümüşmü
fundamm canımm 1 ay kullansamıydınki d.k.h. o kadar masraf yapcaksın aşılama için garanti olsun bari iyice sökül.
yada senin adet düzenin bu 2. veya 3. günü sökülmeye başlıyosun rutin giden bişey olamazmı
Seninki hic sasmazdi fundam neden ole olduki:26: bnmkinde gne tik yok hala bklemedeym 1 nisanda gelmisti
Canimm benim bende ozledimmmmmmm
Ya bi damla bile gelse o adetin birinci gunu sayiliyormus cnm. Senin adetin basi gelio ama tam olarak sokulmuyor. Sen doktoruna soyle yine. Cunku bu ay asilama olacak adet gununde cok onemliii.
Iyiki eurovisiona katilmamisizz. Kiyamet yaklasioo. Ne gunlere geldikk
yaa sanki her aşılama yaptıranın küt diyee başlıyo mu adeti kızımm onu doktorun sana soylemesi yonledirmesi lazımm kaldı kı senin hep oyle oluyoo :26:
evettt sorma valla offff
söylesem nolur kız d.k. hapını kullanmadınmı dicekkk
kadın bana dedi ya beee adetin düzenli gelmeli
senin çok garipolmuş ( tabi progestanı bilmiyo)
d.k. hapı kullan düzene girsin sonra aşılama yapalım dedi ben şimdi böle gidememki
acaba beklesem tam sökülünce 2. günü gibi gitsemmi yoksaa beklesemmi bi ay daha
evet cnm benimde 124 dü o kadar tatlı yemeye iyi valla
yıllardır hep erken kalktım şöyle 11-12 lere kadar yatmayıda isterdim ama hiiç olmadı
hele bu ara sabah ezanında kalkıyorum nerdeyse gece yorulup gündüz dinleniyorum
ayşecan yeni göbüşünün resmini de yollasana bakim az büyümüşmü
fundamm canımm 1 ay kullansamıydınki d.k.h. o kadar masraf yapcaksın aşılama için garanti olsun bari iyice sökül.
yada senin adet düzenin bu 2. veya 3. günü sökülmeye başlıyosun rutin giden bişey olamazmı
evettt sorma valla offff
söylesem nolur kız d.k. hapını kullanmadınmı dicekkk
kadın bana dedi ya beee adetin düzenli gelmeli
senin çok garipolmuş ( tabi progestanı bilmiyo)
d.k. hapı kullan düzene girsin sonra aşılama yapalım dedi ben şimdi böle gidememki
acaba beklesem tam sökülünce 2. günü gibi gitsemmi yoksaa beklesemmi bi ay daha
funda lekelenmenın geldiği günü ilk gun sayın derler hep..ayrıca bircok insan adetini bu şekilde yaşıyor hayata boyu beklicekler miyani senin adetinin düzgün gelen hali bu belki deee ayrıca senin adetin düzenlii sadece kanaman pat diye başlamıyo okadarr
inşallah bugün sökülürr sen de yarın gidersinn dersin ki ilk gün lekee sonra da gerisi geldii benim hep boyle napimmm
sana doktor kaçıncı gün gel demişti 2 mii 3 müü
Merhaba doktor bey,28 yasinda 3 yillik evliyim. adetten birkac gun once baslayan kahverengi lekelenmelerim oluyor size sorum su: birkac aydir cocuk istiyoruz ancak ben yumurtlama gunlerimi hesaplarken kafam karisiyor cunku adetin ilk gununu mu yoksa lekelenmenin basladigi gunu mu baz alacagim? yani ovulasyon hesaplarken lekelenmeyi mi kanamayi mi ilk gun olarak sayacagim?
cevap:asıl kanamanın olduğu gün adet başlangıcı sayılabilir..
kıızzz ayşecan benim 20 haftalık falanki halim
2. gün yapılıyomuş 2. gün gel dedi ozaman bugün 2. gün ama gelen bişey yok ki:101:
kız süpersinnnn benimde hep muallakta kaldığım konuuuu
ozaman bekleyelim ne zaman normal kanamaya dönecek ertesi günde giderim derimki 2. günüm başlaaa
sağol canımmm
sonuçta o gün gidincede açıp bakıcak bi problem varya rahimde zaten yapmaz dimi
kız süpersinnnn benimde hep muallakta kaldığım konuuuu
ozaman bekleyelim ne zaman normal kanamaya dönecek ertesi günde giderim derimki 2. günüm başlaaa
sağol canımmm
sonuçta o gün gidincede açıp bakıcak bi problem varya rahimde zaten yapmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?