Ağlayakta gözden mi olak???

Ben simdi gordum cnm. Gormez olaydimmmm

evet cnm benimde 124 dü o kadar tatlı yemeye iyi valla
yıllardır hep erken kalktım şöyle 11-12 lere kadar yatmayıda isterdim ama hiiç olmadı
hele bu ara sabah ezanında kalkıyorum nerdeyse gece yorulup gündüz dinleniyorum
ayşecan yeni göbüşünün resmini de yollasana bakim az büyümüşmü

fundamm canımm 1 ay kullansamıydınki d.k.h. o kadar masraf yapcaksın aşılama için garanti olsun bari iyice sökül.
yada senin adet düzenin bu 2. veya 3. günü sökülmeye başlıyosun rutin giden bişey olamazmı

Attim lizoooo. Yeni cektim hatta. Bu ara hizli bi artis oldu.
Ya yelizim gecen okudum kardesini. Yogunlukgan yazamadim. Cok gecmis olsun. Simdi daha iyidir insallah.
Sagol saracimmm.afiyet olsun sana. Ben kahvaltimi 8 de taptimm

Seninki hic sasmazdi fundam neden ole olduki:26: bnmkinde gne tik yok hala bklemedeym 1 nisanda gelmisti

yaa sanki her aşılama yaptıranın küt diyee başlıyo mu adeti kızımm onu doktorun sana soylemesi yonledirmesi lazımm kaldı kı senin hep oyle oluyoo :26:

evettt sorma valla offff

söylesem nolur kız d.k. hapını kullanmadınmı dicekkk

kadın bana dedi ya beee adetin düzenli gelmeli
senin çok garipolmuş ( tabi progestanı bilmiyo )
d.k. hapı kullan düzene girsin sonra aşılama yapalım dedi ben şimdi böle gidememki
acaba beklesem tam sökülünce 2. günü gibi gitsemmi yoksaa beklesemmi bi ay daha

Fundam sen bence bi doktoruna git bu durumu yuz yuze konusun. Yelizin dedigide mantikli bence.herkes sakir sakir adet olmuo sonucta.

cumartesi 11,40 da kalktım kızzz

canım haklısın boşuna yaptırmış olmak istemiyorum düzene girmeden yaptırmam yaa
keşke kullansaydım bu ayy yaa
yada 3. gün olursamı gitsem offf

funda lekelenmenın geldiği günü ilk gun sayın derler hep..ayrıca bircok insan adetini bu şekilde yaşıyor hayata boyu beklicekler mi yani senin adetinin düzgün gelen hali bu belki deee ayrıca senin adetin düzenlii sadece kanaman pat diye başlamıyo okadarr
inşallah bugün sökülürr sen de yarın gidersinn dersin ki ilk gün lekee sonra da gerisi geldii benim hep boyle napimmm
sana doktor kaçıncı gün gel demişti 2 mii 3 müü

yaa herzaman böle olmuyordukii hayıttan sonra ve progestandan sonra böle olduuu
bide soğan içtiğim ay olmuştuu
son 2 aydır bu şekilde ama

Merhaba doktor bey,28 yasinda 3 yillik evliyim. adetten birkac gun once baslayan kahverengi lekelenmelerim oluyor size sorum su: birkac aydir cocuk istiyoruz ancak ben yumurtlama gunlerimi hesaplarken kafam karisiyor cunku adetin ilk gununu mu yoksa lekelenmenin basladigi gunu mu baz alacagim? yani ovulasyon hesaplarken lekelenmeyi mi kanamayi mi ilk gun olarak sayacagim?

cevap:asıl kanamanın olduğu gün adet başlangıcı sayılabilir..

fundacım aslında bence de senin adetin normal ilk gün çoğu kişinin lekelenme şeklinde oluyor sen yine dünü ilk gün sayarak git doktora

2. gün yapılıyomuş 2. gün gel dedi ozaman bugün 2. gün ama gelen bişey yok ki:101:

kız süpersinnnn benimde hep muallakta kaldığım konuuuu
ozaman bekleyelim ne zaman normal kanamaya dönecek ertesi günde giderim derimki 2. günüm başlaaa
sağol canımmm
sonuçta o gün gidincede açıp bakıcak bi problem varya rahimde zaten yapmaz dimi

kıızzz ayşecan benim 20 haftalık falanki halim

Son 1 haftada biraz cikti oda ama belime nasil baski yapio anlatamam birde kaburgama batmaya basladi yinede bunlara sukurr

Fundam bencede sen dunu ilk gun olarak say. Insallah bugun aksama kadarda sokulur ona gorede doktora gidrsinn

2. gün yapılıyomuş 2. gün gel dedi ozaman bugün 2. gün ama gelen bişey yok ki:101:

yukarıya yazdım yaa netten de baktımmm
yani bence şöyyle
senin şimdi kahve leke geldii o akşam veya ertesi gün adetin başlasa tamam lekenin olduğu günü say derizz
ama senin öyle değill o akıntı gibi bişey ozaman araya bukadar saat girip de devamı gelmediğine göree
bence şuan başlamış sayma fundaa

Aynenn oylee hepimiz yirttik bi yerimizii zaten dedigin gibi muayenede edecek ters giden bi durum olursa asilamaya baslamaz ztnn

evet yapmazz
ama zatenn yum takibi yapıyolar cok sacma zaten belli bi boyuta ulaşınca catlatma iğnesi veriyolar 1 gun erken 1 gun gec cok onemli değil bence
sonucta kimi kadının 10 günde ulaşır o boyutaa kiminin 12 yani tup bebekte bile duruma göre çatlatmayı bir iki gün erkene alıp yada erteliyolar o da inceleyip ona göre hareket edecekk sen kafana takma onu bence ciciimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…