Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydınnnnnnnnnnn :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:

Gunaydinn yelosss
Bugun erkencisinnnnn
Erkekler ve ozel gunlerrrr,iki kelimede cok uzak birbirinee

gunaydın ayşoo evet kızz karka şeyini yemedenn daha 8 olmadan ofisteydimm ben de inanamıyorum hatta şehir inanamıyor
okula gitmekte olan çocuklar gördüm yazık çok acıdım her gün bu saatteee

lizim sana da günaydınn
aminn diyorumm Allah hayattaki tüm annelere sağlıkk versinn,hayatta olmayanlara da bin kez rahmet etsinn

Gunaydin fundoss,lizossss

Fundoss masallah enerjiyeeenasii gecti dugunn
Haftasonu goz acip kapayana kadar gecio lizooo. Bu arada sekerim aclik 83 cikmis. Glikozdan sonrada 128. Seninde buna yakindi dimiii

Gunaydinn saross

Yelosss erken kalkmaya alisinca bidaha birakamazsinn

Aynen erken kalkmaya alistinmi gec yatsanda kalkiyosun

Aynen erken kalkmaya alistinmi gec yatsanda kalkiyosun

erken kalkmaya alışacak g.. yokki bendeee

Basimiza tas yagacak valla eurovisionda kadin adam birinci olmus. Hem sakali var hem kadin gibi giyinmis. Transeksuelmis. Hersey tamamda sakal olmamis be ablacim yada abicimm
Netten bakin suna helee

ayşemmm özledimmmm canımmm
düğün nasıl olsun yeme içme davul zurna halay

yaa kızlar benim adetim yine dün 1-2 damla kahverengi geldi bugün yine bişey yok :26:
yani benim dr. düzene girsin diye d.k. hapı verdi yaaa e düzene girmedi bu şartlarda gidememki kadına
demişti yaa anlayamıyorum kaçıncı günündesin sökülmeden aşılamaya uygun değilki bu durum ne poh yiyecem

Basimiza tas yagacak valla eurovisionda kadin adam birinci olmus. Hem sakali var hem kadin gibi giyinmis. Transeksuelmis. Hersey tamamda sakal olmamis be ablacim yada abicimm
Netten bakin suna helee

ben onu yarışmadan once okumuştumm yaa adam hem kadın gibi giyinp kadın makyajı yaoıyor hem de sakal bırakıyo çok ilginç ve iğrenç ayrıcaa

Netten bakin suna helee

kizz biz kari koca alimisiz pazar gunu esim 9a kadar zor yatar bide nezamana kadar uyuycan aciktim der

kız sen onu yenimi gördünnn ben haftalar önce eşime gösterdim ne itici bişey değilmiiii
hani azis diye birinden bahsetmiştik yaaa ozaman ondanda bahsetmiştim hatta size
yalnız birincimi olmuş çekilsin diyodu millet vaybe

saracım seni bekleyene kadar kalkıp hazırlasın

Seninki hic sasmazdi fundam neden ole olduki:26: bnmkinde gne tik yok hala bklemedeym 1 nisanda gelmisti

Evlendigimiz ilk zamanlarda hazirlardi karicim gel hazirladim diye aman kalsin fundamm sakar sey heryeri dokuyoo

Canimm benim bende ozledimmmmmmm
Ya bi damla bile gelse o adetin birinci gunu sayiliyormus cnm. Senin adetin basi gelio ama tam olarak sokulmuyor. Sen doktoruna soyle yine. Cunku bu ay asilama olacak adet gununde cok onemliii.

Iyiki eurovisiona katilmamisizz. Kiyamet yaklasioo. Ne gunlere geldikk

yaa sanki her aşılama yaptıranın küt diyee başlıyo mu adeti kızımm onu doktorun sana soylemesi yonledirmesi lazımm kaldı kı senin hep oyle oluyoo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…