Gunaydinn yelosss
Bugun erkencisinnnnn
Erkekler ve ozel gunlerrrr,iki kelimede cok uzak birbirinee
Günaydın canlarım
güzel anneciklerimizin, anne adaylarının ve anne olmak isteyen canım arkadaşlarımın geçen anneler gününü kutluyorum hepiniz meleksiniz
hafta sonu çok yoruldum ama çok güzel zaman geçirdim sanki gözümü kapadım açtım bitti tatilbi tek annem olsun bana bişey olmazz nasıl özlemişim iki haftadır doyamadım anneciğime Allah yokluklarını göstermesin
Günaydınnnnnnnnnnn :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:
2 gün tatil yapmışım ayol
Gunaydinnn hamisler annelet gununuz kutlu olsun darisi bize bidahaki yil ins bizde bebisli oluruz
Aynen erken kalkmaya alistinmi gec yatsanda kalkiyosunGunaydin fundoss,lizossss
Fundoss masallah enerjiyeeenasii gecti dugunn
Haftasonu goz acip kapayana kadar gecio lizooo. Bu arada sekerim aclik 83 cikmis. Glikozdan sonrada 128. Seninde buna yakindi dimiii
Gunaydinn saross
Yelosss erken kalkmaya alisinca bidaha birakamazsinn
Gunaydin fundoss,lizossss
Haftasonu goz acip kapayana kadar gecio lizooo. Bu arada sekerim aclik 83 cikmis. Glikozdan sonrada 128. Seninde buna yakindi dimiii
Gunaydinn saross
Aynen erken kalkmaya alistinmi gec yatsanda kalkiyosun
erken kalkmaya alışacak g.. yokki bendeee
Gunaydin fundoss,lizossss
Gunaydinn saross
Basimiza tas yagacak vallaeurovisionda kadin adam birinci olmus. Hem sakali var hem kadin gibi giyinmis. Transeksuelmis. Hersey tamamda sakal olmamis be ablacim yada abicimm
Netten bakin suna helee
Basimiza tas yagacak vallaeurovisionda kadin adam birinci olmus. Hem sakali var hem kadin gibi giyinmis. Transeksuelmis. Hersey tamamda sakal olmamis be ablacim yada abicimm
Netten bakin suna helee
Netten bakin suna helee
kizz biz kari koca alimisiz pazar gunu esim 9a kadar zor yatar bide nezamana kadar uyuycan aciktim der
ayşemmm özledimmmm canımmm
düğün nasıl olsun yeme içme davul zurna halay
yaa kızlar benim adetim yine dün 1-2 damla kahverengi geldi bugün yine bişey yok :26:
yani benim dr. düzene girsin diye d.k. hapı verdi yaaa e düzene girmedi bu şartlarda gidememki kadına
demişti yaa anlayamıyorum kaçıncı günündesin sökülmeden aşılamaya uygun değilki bu durum ne poh yiyecem
kız sen onu yenimi gördünnn ben haftalar önce eşime gösterdim ne itici bişey değilmiiii
hani azis diyūe birinden bahsetmiştik yaaa ozaman ondanda bahsetmiştim hatta size
yalnız birincimi olmuş çekilsin diyodu millet vaybe
saracım seni bekleyene kadar kalkıp hazırlasın
yaa kızlar benim adetim yine dün 1-2 damla kahverengi geldi bugün yine bişey yok :26:
yani benim dr. düzene girsin diye d.k. hapı verdi yaaa e düzene girmedi bu şartlarda gidememki kadına
demişti yaa anlayamıyorum kaçıncı günündesin sökülmeden aşılamaya uygun değilki bu durum ne poh yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?