Son 1 haftada biraz cikti odaama belime nasil baski yapio anlatamam birde kaburgama batmaya basladi yinede bunlara sukurr
Fundam bencede sen dunu ilk gun olarak say. Insallah bugun aksama kadarda sokulur ona gorede doktora gidrsinn
yukarıya yazdım yaa netten de baktımmm
yani bence şöyyle
senin şimdi kahve leke geldii o akşam veya ertesi gün adetin başlasa tamam lekenin olduğu günü say derizz
ama senin öyle değill o akıntı gibi bişey ozaman araya bukadar saat girip de devamı gelmediğine göree
bence şuan başlamış sayma fundaa
Aynenn oylee hepimiz yirttik bi yerimiziizaten dedigin gibi muayenede edecek ters giden bi durum olursa asilamaya baslamaz ztnn
leeeeen bi krar verinnndünmü ilk gün yoksa beklenen kırmızımı
yelizim akıntı bile değil kız çamur gibi leke o kadarcık bide çiş yapınca kağıtl silince bide azcık geliyo oda bazen şimdide hiçbişey yok
aynen canım sabaha kadar yatıyorum sonuçta donum tertemiz
saymıyorum canım ozaman
yalnız yelizim kafama takılan beklenen adetim 7-9 arasıydı yaaa ee yarın başladığını varsayalım noluyo kızzz bu kadar gecikmee offf
evet yapmazz
ama zatenn yum takibi yapıyolar cok sacma zaten belli bi boyuta ulaşınca catlatma iğnesi veriyolar 1 gun erken 1 gun gec cok onemli değil bence
sonucta kimi kadının 10 günde ulaşır o boyutaa kiminin 12 yani tup bebekte bile duruma göre çatlatmayı bir iki gün erkene alıp yada erteliyolar o da inceleyip ona göre hareket edecekk sen kafana takma onu bence ciciimm
aysemm buarada sagol canm gecmiş olsun dileklerin içinn unuttum yazmayıı :26::26:
leeeeen bi krar verinnndünmü ilk gün yoksa beklenen kırmızımı
yelizim akıntı bile değil kız çamur gibi leke o kadarcık bide çiş yapınca kağıtl silince bide azcık geliyo oda bazen şimdide hiçbişey yok
aynen canım sabaha kadar yatıyorum sonuçta donum tertemiz
saymıyorum canım ozaman
yalnız yelizim kafama takılan beklenen adetim 7-9 arasıydı yaaa ee yarın başladığını varsayalım noluyo kızzz bu kadar gecikmee offf
Ne guzel masallahh.hem kafan rahat. Insallah bu rahatlikla bebiste cok hizli gelecekkkızlarr biliyo musunuzz bizim evde 2 aydır bebek,yumurtlama,çatlama,yumurta,sperm,döllenme,gebelik testi,gün aşırı, gibi kelimeler hicc geçmiyoo
nasıl kafam rahat anlatamamm keşke önceden böyle olaymışımmm
size de tavsiye ederim hamiş olmayanlara yanii kızzzz
Bence yarin doktora git muayene ol. O zaman hersey belli olacak. Hem hersey yolundaysa asilama icinde gununu alirsin.
o zaman yok yere ertelmiyim değilmi bu ay yaptırim :18::18::18::18::18:
ayy heyecanlandımmm
2 iğne vercekti gene yumurtalar tavan yaparsa ondan korkuyorum
valla benceee başlamadı adetinn bizim bahsettiğimiz gelmeye devam eden ama çok az gelen kahve akıntıı bende de oluyo bazen ama gelmeye devam ediyor ertesi gün tam geliyor ben önceki günü ilk gün sayıyorum
ama seninki öyle değil oyuzden sayma diyorummm
pok vardı progestan kullandınnn dimiiii
bence ertelemeee yaptır bu ay canmm
valla ben de çok heyecanlıyımbence senin beek aşılamayı bekliyoo o ileri hareketliden dolayıı sanki bana öyle geliyo ama hayırlısı Allahtan tabii inşallah aşılama vesile olucakk
kız hepten karışmasın yarın gidersem neye yararki adet olmadım tam olarak
yoğun bi gelsin giderim
bu arada eşim ay sonu antalyaya gidiyooo toplantıyaafyondaykende hatırlıyonuzmuuu aynı şey olmuştuu
ya ozamana denk gelirse tarih belli değil pat diye giderse ya tam sperm vermesi gereken tarihte
Ne guzel masallahh.hem kafan rahat. Insallah bu rahatlikla bebiste cok hizli gelecekk
Gunaydinnnnnn
Ne cokk yazmissiniz hep bu yelizin yuzunden erken kalkmis ya
kız hepten karışmasın yarın gidersem neye yararki adet olmadım tam olarak
yoğun bi gelsin giderim
bu arada eşim ay sonu antalyaya gidiyooo toplantıyaafyondaykende hatırlıyonuzmuuu aynı şey olmuştuu
ya ozamana denk gelirse tarih belli değil pat diye giderse ya tam sperm vermesi gereken tarihte
banada öle geliyo daaaa ortam yoğun filan yaa ben yine gerilip stres olcam etkilerse o etkiler
dün düğünde yenge var bizim o kadar seste bana 60 yaşında kadın diyoki en sevişmeyi uzun tut aşkla seviş filanşok oldum
anneme söledim diyoki sapık o sapıkkk hep öleydi
banada öle geliyo daaaa ortam yoğun filan yaa ben yine gerilip stres olcam etkilerse o etkiler
dün düğünde yenge var bizim o kadar seste bana 60 yaşında kadın diyoki en sevişmeyi uzun tut aşkla seviş filanşok oldum
anneme söledim diyoki sapık o sapıkkk hep öleydi
Yaa teyzeme bakkkkocasi hayatta mii Allah yardim etsin adamaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?