Ağlayakta gözden mi olak???

aysemm buarada sagol canm gecmiş olsun dileklerin içinn unuttum yazmayıı :26::26:

Son 1 haftada biraz cikti oda ama belime nasil baski yapio anlatamam birde kaburgama batmaya basladi yinede bunlara sukurr

Fundam bencede sen dunu ilk gun olarak say. Insallah bugun aksama kadarda sokulur ona gorede doktora gidrsinn

Aynenn oylee hepimiz yirttik bi yerimizii zaten dedigin gibi muayenede edecek ters giden bi durum olursa asilamaya baslamaz ztnn

leeeeen bi krar verinnn dünmü ilk gün yoksa beklenen kırmızımı

yelizim akıntı bile değil kız çamur gibi leke o kadarcık bide çiş yapınca kağıtl silince bide azcık geliyo oda bazen şimdide hiçbişey yok
aynen canım sabaha kadar yatıyorum sonuçta donum tertemiz
saymıyorum canım ozaman

yalnız yelizim kafama takılan beklenen adetim 7-9 arasıydı yaaa ee yarın başladığını varsayalım noluyo kızzz bu kadar gecikmee offf

Bence yarin doktora git muayene ol. O zaman hersey belli olacak. Hem hersey yolundaysa asilama icinde gununu alirsin.

kızlarr biliyo musunuzz bizim evde 2 aydır bebek,yumurtlama,çatlama,yumurta,sperm,döllenme,gebelik testi,gün aşırı, gibi kelimeler hicc geçmiyoo
nasıl kafam rahat anlatamamm keşke önceden böyle olaymışımmm
size de tavsiye ederim hamiş olmayanlara yanii kızzzz

o zaman yok yere ertelmiyim değilmi bu ay yaptırim :18::18::18::18::18:
ayy heyecanlandımmm

2 iğne vercekti gene yumurtalar tavan yaparsa ondan korkuyorum

valla benceee başlamadı adetinn bizim bahsettiğimiz gelmeye devam eden ama çok az gelen kahve akıntıı bende de oluyo bazen ama gelmeye devam ediyor ertesi gün tam geliyor ben önceki günü ilk gün sayıyorum
ama seninki öyle değil oyuzden sayma diyorummm
pok vardı progestan kullandınnn dimiiii

Ne guzel masallahh.hem kafan rahat. Insallah bu rahatlikla bebiste cok hizli gelecekk

Bence yarin doktora git muayene ol. O zaman hersey belli olacak. Hem hersey yolundaysa asilama icinde gununu alirsin.

kız hepten karışmasın yarın gidersem neye yararki adet olmadım tam olarak
yoğun bi gelsin giderim

bu arada eşim ay sonu antalyaya gidiyooo toplantıya afyondaykende hatırlıyonuzmuuu aynı şey olmuştuu

ya ozamana denk gelirse tarih belli değil pat diye giderse ya tam sperm vermesi gereken tarihte

o zaman yok yere ertelmiyim değilmi bu ay yaptırim :18::18::18::18::18:
ayy heyecanlandımmm

2 iğne vercekti gene yumurtalar tavan yaparsa ondan korkuyorum

bence ertelemeee yaptır bu ay canmm
valla ben de çok heyecanlıyım bence senin beek aşılamayı bekliyoo o ileri hareketliden dolayıı sanki bana öyle geliyo ama hayırlısı Allahtan tabii inşallah aşılama vesile olucakk

o zilliye bıraksaydım yine kullancaktımmm

banada öle geliyo daaaa ortam yoğun filan yaa ben yine gerilip stres olcam etkilerse o etkiler
dün düğünde yenge var bizim o kadar seste bana 60 yaşında kadın diyoki en sevişmeyi uzun tut aşkla seviş filan şok oldum
anneme söledim diyoki sapık o sapıkkk hep öleydi

O zaman bugun yarin tamamen sokulur insallah. Ayy biz senden daha cok heyecanlandikk. Neyse hakkina en hahirlisi olsun canimmm

Gunaydin sosyalllll

Ne guzel masallahh.hem kafan rahat. Insallah bu rahatlikla bebiste cok hizli gelecekk

Gunaydinnnnnn
Ne cokk yazmissiniz hep bu yelizin yuzunden erken kalkmis ya

inşallah ayşemmm aminnnn..kızz şimdii korkudan böyleyimm birsuru sorun çıkınca beyin nasıl hemen uzaklaştırıyo keske onceden bunu yapabilseydimm napalımm hayırlısı boyleymişş

sosyalimmm günaydınn ayy beni kutlamalısınnn

fundaa hayırr olamazzz oyle bişey dimiiii hemen hemen ay sonuna geliyo zaten senin yumm tarihinnn :18::18::18:

Yaa teyzeme bakkk kocasi hayatta mii Allah yardim etsin adamaaa

ben hastaneye gidiyorumm tomografi sonucu için dr la goruscem bide kültür almışlardı boğazım için ona bakcezz
yine beni incelemeye alcaklar şimdi 2 saat

Eson antalyaya gitmese olmuyor muu. Insallah oyle birssy olmaz.olursada rapor falan alsin. Cok hastayimn kalkamiyorum atesler icinde yatiorum falan yoksa hersey bosa giderr:18:

Yaa teyzeme bakkk kocasi hayatta mii Allah yardim etsin adamaaa

söylemeden geçemedimm benim görümcenin kayınvalidesi de 70 yasında oyle bir sapıkki anlatamamm
kadının hayatı seks uzerine kuruluu bu yaştaa her gece yatmadan once banyoya giripp kokular sürünüp gecelik giyip kocasını baştan çıkarıyo vee her gecee vee bunu uluorta hep anlatıyoo dün nasıl seviştik diyeee bide millete soruyo mesela siz şunu yapıyonuz mu diye
beni de nezaman gorse popoma bakarr hatta eller kaynanama neler diyoo benle ilgilii burda yazamıycam iğrencc bide ben hala hamile değilim diye nezaman karsılassakk okadar iğrenc tavsiyelerde bulunuyo ki anlatamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…