Ağlayakta gözden mi olak???

Yuhhh yaa kadinin sapigi daha kotu zaten. Birde ulu orta anlatmasiii sen o kadina pek yaklasma yelooo.Allah muhafazaaa kadin gozunu karartmissss

Yaa teyzeme bakkk kocasi hayatta mii Allah yardim etsin adamaaa

ben hastaneye gidiyorumm tomografi sonucu için dr la goruscem bide kültür almışlardı boğazım için ona bakcezz
yine beni incelemeye alcaklar şimdi 2 saat

Eson antalyaya gitmese olmuyor muu. Insallah oyle birssy olmaz.olursada rapor falan alsin. Cok hastayimn kalkamiyorum atesler icinde yatiorum falan yoksa hersey bosa giderr:18:

yelizimmmm ya sorma onu takıyorum şimdide kafaya of yaaaaa

ayşemmm teyze dediğin görsen sana bana taş çıkarır taksimde büfe işletiyo kocasıyla canımmm akşama kadar hergün orda gecede oğulları kalıyo sabaha kadar ayağında spor sırtında şişme yelek dürbün gözlüklü erkek gibi bi tip

olmaz kızzz gitmesi lazım tr çapıncaki satışçılar buluşuyoo

yelizim sonucun iyi çıkar inşallah bizi haberdar ettt

neeee kadına bakkk yaş 70 iş bitmemiş hesabııı
buda bana dediki 1 hafta her gece seviş aralıksız hangi hafta dedim ole hafta belirlemek yok aşk sevgi olacak o var canım sende diyorum
ama şartlandırmıyacaksın kendini zorlamayla olmaz

Yaa sizin su toplantilar neden hep ist disinda oluyor.bizimde bu hafta satiscilar bulusuyor ama bulusma noktalari istanbulll. Neyse yaa biz hayirlisini dileyelim. Zaten olacak olan seye hicbirseye engel olamaz. Boyle dusunelim fundammm
Kadinin masallahi varrr. Durbun gozluklu amaaa marifetlerii fenaaa

yaa sormaaa hemde antalyaa otell ruslarrr

deminde eşim aradı sordum gene kasma beni hep aynı konu dediii sonra baktı üzüldüm ya belli değilki yazık günah sen ilaç alacaksın o kadar boşa giderse çok üzülütürm dediii :26:

annem diyo o hep öleydi azgın hep açık seçik muhabbetler annemde hiç sevmez öle şeyleriiii

afiyet olsn sosyalim bende öğle yemeği yicem birazdan
oh be nihayet hava kıvamına geldi artıkkk inşallah hafta sonuda değişmez

kızlar benim aşılama kaldı herhal bu ay yaa riske atamam eşim gidebilir sonrası facia olur dimii :44:

fundoşumm yanii yarın falan olcağını dusunsekk tedaviye baslasan 14. gun falan yum catlıcagını varsaysak 27sine falan geliyo
yani 25-30 günler arası gitme ihtimali varsaa ozaman erteliceksin canm mecburenn
bide tarihi belli degilsee hiç başlama ozamann

sana da afiyet olsun fundoşum o zaman eşin gidecekse bencede bu ay ertele kuzu aşılamayı riske atma boşuna

sana da afiyet olsun fundoşum o zaman eşin gidecekse bencede bu ay ertele kuzu aşılamayı riske atma boşuna

bencede kızlar riske atılcak bi durum değil geçen yıl hatırlıyorumda eşim tam haziran başı işbaşı yapmıştı onlar antalyadan yeni gelmişti hatta
1 ay daha gitti desenize aman hayırlısı bakalımmm

aynen fundammm. bundada vardir bi hayirr. bende evde temizlige giristimm. evi pok goturuyo yinee

puuu sizeeee benim ev bile bal dök yala beeee beniiim haa benimmm
evde durmuyo diyonuz yaaaa hani

puuu sizeeee benim ev bile bal dök yala beeee beniiim haa benimmm
evde durmuyo diyonuz yaaaa hani

ben devleti kurtarıyorum kızım boru değil dosya giriyorum beynim sulandı

evde mı duruyorsun biz senin yalancınız yoksa bize geziyorum diyorsunda evi mi temizliyorsun

ben devleti kurtarıyorum kızım boru değil dosya giriyorum beynim sulandı

evde mı duruyorsun biz senin yalancınız yoksa bize geziyorum diyorsunda evi mi temizliyorsun

Kizz funda ne ara temizlik yaptinnnn.cumartesi 11:40 da kalkmistin hanii

Ahh sosyos ahh evde kalinca daha cok temizlik cikiooo

kolay gelsin canım iş zor kız şaka biyanaaa evde daha zor oluyo valla

kız naptımm biliyon hani benoşla yağmur yağarken konuştuk yaa ctesi ütülerimi bitirdim hemde o gazla bidünya ütülemişim 2 haftalık bu hafta sonu havanın güzel olma ihtimaline karşın
kuaföre gidecem saç boyatacam diyede duş aldım önce fönü kullanim diye öncesinde o sıradada girmişken banyoyu yıkadım tertemiz.
sil süpürüde aşkıma yaptırdım
ayşemmmm hava çok kötüydü kızzz kalkıp yaptım işleri kuaföre gittim anam ne gezmesi ctesi akşam kuaföre gittim bi

yalnız yağmur tamamen bi bitsin cam için çağırcam kızı halılarıda verdimmi tamamdır

temizlik yapan kim evdeyim 1 haftadır ama hiç bi iş yapmadım yatağım bile dağınık

bende gecen hafta hergun disardaydim. haftasonuda evde durmadik hic. giy cikar at sureklii xaten ev duzenli olunca temizlik kismi kolayyyy

aferinn hamarat fundammm. benimki bu hafta otelde spor giyinio,utum yok o yuzden
bu haftadayagmur var diyolarr. bi 10 gun sonra cagirirsin camlaraa,bende cagiracam.
sosyoss senin zaten gorevlerin varrr, temizligide ustten yappp

kız ben iş yapmazsam benim hiç beceremiyor iş yapmayı gerçi oda dosya giriyor adam ne yapsın
hamarat fundoş gerçekten puuu bana

ayşem sende yavaş yap kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…