Ağlayakta gözden mi olak???

nee bu haftadamııı yağışşşş

ayyy karnım çok ağrıyooo wc gidim bi helee :18:

ohhh ne güzel evdesinizzz yaa keşke bende şimdi evde olsam yatsammm karnım ağrımaya başladııı
ya gittim wc başlamış ama çok afedersiniz su gibi ve çooook koyu çok tuhaf yaaa offff
aslında yarın tam zamanı tedaviye başlamak için :26:

Bugun sokuluyor istee. Adet gunu kismini cozduk ama. Simdide esinin durumu muallak

Bugun sokuluyor istee. Adet gunu kismini cozduk ama. Simdide esinin durumu muallak

evet ayşem biyandanda seviniyorum normale döndüüü
neyse bu ayı öle geçirimde öbür aya iyice düzene girer
hiç aklımda olmyack bu ay günde takip etmicem yoruldum
tek derdim ağrı fazla olmasın neyseki geç başladı olursada gece olur az kaldı zaten

onu riske atmıycam canım napim sonrası kötü olabilir dimi

Bencede riske atmaya hic gerek yok cnm. Bundada bi hayir vardir belkiii:) bugunde agrin olmazz insallahh.
Hem yavas yavas normale donuo cok sukurrr. O hepsinden onemli.
Bu ay kafani bosalt rahat bi nefes al fundamm

Bencede riske atmaya hic gerek yok cnm. Bundada bi hayir vardir belkiii:) bugunde agrin olmazz insallahh.
Hem yavas yavas normale donuo cok sukurrr. O hepsinden onemli.
Bu ay kafani bosalt rahat bi nefes al fundamm

hemen attım ağrıkesicisi :121:
uyku yaptıı gidip yatmak istiyom hemen
valla şuan umrumda değil havasındayım

şimdi hesap yaptımdaaa benim 28 nisan ptesi günü inanılmaz ağrım vardı 14 gün geriymiş ya yum. çatlama harbidende ozaman oluyoo
ama biz değerlendirdik o günü ya nasıl tutmaz yaa

Fundam hesap yapmaa dusunme artikk. Rabbimin bi bildigi vardir. Boyle olmasi gerekiyor demekki. Her zaman olanda hayir vardir. Senin icin bu zamanda boyle olmasi hayirli demekki. Belki hep ayni seyleri soyluyoruz ama sende kendini yeme artikk

Fundam hesap yapmaa dusunme artikk. Rabbimin bi bildigi vardir. Boyle olmasi gerekiyor demekki. Her zaman olanda hayir vardir. Senin icin bu zamanda boyle olmasi hayirli demekki. Belki hep ayni seyleri soyluyoruz ama sende kendini yeme artikk

canım inan çok zorrrr sil baştan bak şimdi yine
sanırım biraz kendimle kalmalıyımmm

aaa kk anasayfadada adet sancısına en iyi çözümler var
sıcak su torbasını karnınıza koyun yazmışlar çok sakıncalı biliyordum ben onuu

Cok haklisin canim benim ama boyle yaptikcada kendini cok yipratiyorsun inan seni boyle gordukce cok uzuluyorumm. O guzel gozlerinn aglamasinn hep gulsunn.

oyyy canımm benimmm iyiki varsınnnn üzülme sendeee
sizin dualarınız ve sosyalimin gül ağacına ektiği dilekle olacak en kısa zamanda rabbim görecek ne kadar canıgönülden istediğimizi

e vitamini hemen etki etmiyomuş onuda öğrendim ben burdaki hatunların sözlerini hep dikkate alacam yaa bak yine haklı çıktılar
havuç suyu çok iyiymişşş

e vitamini hemen etki etmiyomuş onuda öğrendim ben burdaki hatunların sözlerini hep dikkate alacam yaa bak yine haklı çıktılar
havuç suyu çok iyiymişşş

Saracoglu 3 ay sonrasinda etki eder demisti birde yaninda keciboynuzu kuru yapinca daha etkili olur demistii. O adami cok seviom ben yaa. Birde anlatisi cok tatliii.
Bende sicak su torbasini zararli diye biliomm
Sende iyiki varsinn fundoss. Er yada gec Hepinizin bebisleri gelecekkk

Canlarim nasılsınz
Fundosum benim kafanı rahatlat biraz ayşem de ne güzel demiş.
Biliyorum her ay yine mi diosun ama Rabbim bizim için bi zaman seçmiş o zmn gelince miniklerimiz de gelecek. .

Sosyalim fundosum Ayşem lizom yelizim Benosu

Ayşem şeker iyi çıkmış maşallah minigi ne ..

Hosgeldin canimm iyiyizz sen nasilsinnn.
Sagoll twinimmm

Fundossss umutsuzluk yok sakin haa

benbcede adam gerçekten çok kişiye faydalı yaa soğan özellikle onun en büyük buluşu bence

twinimm o kadar çalışıyoruz yaaa olmazki ama

dün düğünde biri sordu dedim sorun yok diyoki nasıl olmaz öyleyse biz korunduğumuz halde oldu

sosyalimmm inan çok zor herşey tamamken neden diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…