ayyy kocişe yazdım whatsapptan havuç suyu nerde var ama öncesinde karnım ağrıyo dedim
şey demiş migrosta var aşkkım alıim karıma hemenben şimdi sana lazım diyememkiii çok üzülüyorum bozulmuyo ama utanıyorumm da söleyincee offf
Kuzum bu portakal sıkiliyo ya öyle yerler var havuç ta sıkıyolar görmüştüm bizim burda ist da zaten vardır.
Bişey olmaz kuzu o da olsun da içeriz diodur kızz ne olcek adam meyve suyu yerine içecek ..
keşke bilmez olaydıkkk yaaa ben adetten sonra girilen ilişkiyi bile ziyan olarak görüyom
valla bu sefer çok farklı olcakkkk
Yaa fundamm alemsinnn. Sende soyleme o zaman hic. Gribe karsi en iyi korucuymus falan dersinn:)
Sonuctaa havuc vitamin deposu bunu bilmeyen yok zaten
ziyan mi kız ziyan olur mu hiç
Fundos düşünsene 24 gün adetli 6 gun temiz oldugumuzu
tamammmmm ayşemmmm
neeeeeeeeaman allahımmmmmm kızzz düşünemiyorummmmmmm çile bülbülüm çileee
oyy çok şükürrrr ozaman halimizeeee
ay ben kaçtımmmmmm
bendedesıkacak yokkk eşim hep derdi alak diye böle şeylere bayılır keşke dinleyip alsaydım kışın tazecik havuçları sıkardıkkk
benoşşş doğru diyon kızz ah bi takmamayı becerebilsemmm
ya zaten ölede geliyoo bölede kendimi yiyorumda noluyo ama öle bi psikolojikiii
ya diyorum 2 sene önceye sönsem ahhhh nasılda diyodum olmasada olur o nasıl bi hismiş yaaa ölede kötü tabide
benoş kız senin evde caddede yaaa toz çok olur haaa hem e-5 tozu hemde yamukyol tozu
ayyy kocişe yazdım whatsapptan havuç suyu nerde var ama öncesinde karnım ağrıyo dedim
şey demiş migrosta var aşkkım alıim karıma hemenben şimdi sana lazım diyememkiii çok üzülüyorum bozulmuyo ama utanıyorumm da söleyincee offf
kızzz inşallah hadi bu ay sıkı çalışakkk
sosyalimmm folbiol var evde 50 lik ama 50 lik vitamin içiyo herif onuda verirsem içmez ama bende okudum onuu biyerde he yaa versemmi napsam
havuç suyu çok iyiymiş bayılır zaten meyve suyunavarmıydı yaa havuç suyu hazır hiç dikkat etömedimmm elma suyu çok seviyo
Kuzu kısa dönem askerlik olsa bari
Kocisin yardım etse bari ..
Benayim senin yer degisikligi ne oldu kiz benim yerim bi degisti tezzegi avucla yedim seninkideoyle olmayaKız o erken kalkma g...ü bende de yok5 yıl oluyo bir fiil sabahın en geç 6,30 larında kalktım halaa daha sabah kalkarken promlem yaşıyorum
Yelizm benimde kafa rahat çünkü niye bebek yasak
O yüzden düşünmüyorım ama yasak bitincede aynı taktiği uygulamayı çok istiyorum..
Herkeşçikler nasıllar
Sosyal kız ha senin iş ha benim ki ikiside aynı pok
Fundaaa hayırlısı kuzum üzülme kolay değil ama yinede takma bak bu ay aşılama yok ye kendi akışına bırak bakarsın gelir kafaya çok takıyorsun çünkü.. Boş koy bu ayda bakalım ne olacak
Ayşe kız benim evde poklu afedersin hiç kıçımı kaldırıp iş yapıyon mu diye sorsana anca yatışeve misafirde gelmiyo nasılsa diye iyice bi saldım
Sen dikkat et kendine aman deyim..
Twinimm canım sende bu ay hiç düşünme.. Kız senin ki en kötü yaz tatilinde gelir ha kafa rahat olcak ya tatilde falan olcan
Keske verebilsende icse 2 niz icin olmadi bide okudugum kitapta hergun iliskiye girin ve aksam vakti iliski oldugu zaman daha etkili oluyormus yaziyor
Yok kuzu benim ki tc nin ilk kuruldugu zamanlardaki askerlik gibi 4senekiz kocise kim yardim etsin anam oda dosya giriyor 2 lap top var biri onda biri bende
Benayim senin yer degisikligi ne oldu kiz benim yerim bi degisti tezzegi avucla yedim seninkideoyle olmaya
Keske verebilsende icse 2 niz icin olmadi bide okudugum kitapta hergun iliskiye girin ve aksam vakti iliski oldugu zaman daha etkili oluyormus yaziyor
Yok kuzu benim ki tc nin ilk kuruldugu zamanlardaki askerlik gibi 4senekiz kocise kim yardim etsin anam oda dosya giriyor 2 lap top var biri onda biri bende
Benayim senin yer degisikligi ne oldu kiz benim yerim bi degisti tezzegi avucla yedim seninkideoyle olmaya
benoss yaa guldurdun beniiibizdede yok almak lazimm. anam hep masrafff.
evet ya bende onu soracaktimm yer degisikligi ne zaman belli olacakkk
aha survivor basladi yinee. sefillerden kim gidecek acabaa
Canım yaa 4 gözle bekliyorum bakalım ne olacak.. Malum işte iki vatandaş ile konuşmuyoruzbi an önce olsun istiyorum
Bugün bende izliyorum ama bu ünsüzler bi tuhaf
Bu arada kızlar yaa ben halaa regl olmadımyine 40 gün mü benim döngü
Ayyy diye diye açtırdın ayşemmm şu survuveri
karadalıyı izliyoduk
ayy şuan normal adet oluyorum ne rahatladım yaa
benoşşy inşallah çok bekletmez ama düzenli olsunda döngün şaşmasın yeter canım
benim kısada noluyo bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?