Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa fundamm alemsinnn. Sende soyleme o zaman hic. Gribe karsi en iyi korucuymus falan dersinn:)
Sonuctaa havuc vitamin deposu bunu bilmeyen yok zaten

Kuzum bu portakal sıkiliyo ya öyle yerler var havuç ta sıkıyolar görmüştüm bizim burda ist da zaten vardır.
Bişey olmaz kuzu o da olsun da içeriz diodur kızz ne olcek adam meyve suyu yerine içecek ..

he kız çok var onlardan aslında en iyisi öle çünkü taze olmalıymış aman yine şartlandıkkk
sallaaaa
sadece aşk yeter bence o gece

Yaa fundamm alemsinnn. Sende soyleme o zaman hic. Gribe karsi en iyi korucuymus falan dersinn:)
Sonuctaa havuc vitamin deposu bunu bilmeyen yok zaten

ziyan mi kız ziyan olur mu hiç

Fundos düşünsene 24 gün adetli 6 gun temiz oldugumuzu

tamammmmm ayşemmmm

neeeeeeee aman allahımmmmmm kızzz düşünemiyorummmmmmm çile bülbülüm çileee
oyy çok şükürrrr ozaman halimizeeee

ay ben kaçtımmmmmm

Aman sorma yaa toz ki ne toz.. Yamuk yola ayrı gıcık oluyom zaten.. Kız sen 6 da çıkıyonda kaçta geçiyon burdan

Sende söleme canım kendin istemiş gibi al daya kocaya sen bi barsak o iki

Kız bende çeyiz alışverişinde aldırmadım katı sıkacağı napcaz diye sonra pişman oldum bide ucuza geldiydi ki 100 civarı güzelde marka ama mallık işte hamile kalınca alakım desik 250 en kötüsü gittik tabi narenciye aldık bak şimdide başımıza havuç çıktı neremle sıkıp içiriyim yaw

Keske verebilsende icse 2 niz icin olmadi bide okudugum kitapta hergun iliskiye girin ve aksam vakti iliski oldugu zaman daha etkili oluyormus yaziyor

Kuzu kısa dönem askerlik olsa bari

Kocisin yardım etse bari ..

Yok kuzu benim ki tc nin ilk kuruldugu zamanlardaki askerlik gibi 4sene kiz kocise kim yardim etsin anam oda dosya giriyor 2 lap top var biri onda biri bende

Benayim senin yer degisikligi ne oldu kiz benim yerim bi degisti tezzegi avucla yedim seninkideoyle olmaya

Yakan oldu kız
Hergün bekliyom bi karar gelirmi diye ne gelen var ne giden.. Yeni verilen elemanda gelmedi daha. Kız deme öle burada zaten hergün yiyom

Bu arada biz genelde akşamları değerlendiyoruz o yüzden bize sıkıntı yok

benoss yaa guldurdun beniii bizdede yok almak lazimm. anam hep masrafff.

evet ya bende onu soracaktimm yer degisikligi ne zaman belli olacakkk

aha survivor basladi yinee. sefillerden kim gidecek acabaa

benoss yaa guldurdun beniii bizdede yok almak lazimm. anam hep masrafff.

evet ya bende onu soracaktimm yer degisikligi ne zaman belli olacakkk

aha survivor basladi yinee. sefillerden kim gidecek acabaa

Canım yaa 4 gözle bekliyorum bakalım ne olacak.. Malum işte iki vatandaş ile konuşmuyoruz bi an önce olsun istiyorum

Bugün bende izliyorum ama bu ünsüzler bi tuhaf

Bu arada kızlar yaa ben halaa regl olmadım yine 40 gün mü benim döngü

Canım yaa 4 gözle bekliyorum bakalım ne olacak.. Malum işte iki vatandaş ile konuşmuyoruz bi an önce olsun istiyorum

Bugün bende izliyorum ama bu ünsüzler bi tuhaf

en kisa zamanda belli olur ins canimmm hayirlisiylaa
ayy şu sahrayi yollasinlar artik adadann. ne kadar cirkef bi kiz yaaa

Kıızz 6 da biniyom 5 en fazla 10 geçe ordayımmm
Hevuç sezonuda bitti napak kız benim görümce anasından istedii taa ırdan getircekk bizde indirimleri yakalarız
firitöz neyimee bende bileydim 4ndan alırdımm

sosyallll o hangi kitap anammm ne güzelmişşş
akşam vakti derken gece değilmi kızzz bu saatlermiii:44:

tezeği avuçlamı yedinizzz

Ayyy diye diye açtırdın ayşemmm şu survuveri
karadalıyı izliyoduk

ayy şuan normal adet oluyorum ne rahatladım yaa

benoşşy inşallah çok bekletmez ama düzenli olsunda döngün şaşmasın yeter canım
benim kısada noluyo bakk

yaaben karadayiyi coktan biraktim.survivora takiliyorumm daha heyecanlii
ohh masallahhh,rahatlarsin hemm
ne kitabi ayoll,ben mi kacirdimm
yaz bakalim napmis yelocann

Ne yazmişinizz beeeee
Kizz ben hastaneye gittimmm on dk surduu doktorla gorusup cikmam Allahtan
Faranjit kesin bogaz kültüründe A tipi beta bilmemne bakterisinde üreme olmuş igggrencccc gerci bugun oyle bi aci yedimki o bakterinin kökü kurumuş olmalı
Yaa ofis cok kalabalikk yeni mobilya aldik jaluzi takildi koltuklar degisti dosyalari yeniledik eskileri ayirip topladik falann bi baktim saat 8 olmuss.yemek yedim anca attim kendimi koltuga basim catliyoo
Herkeş iyi miii
Kizz siz havuc suyu folik asit dionuz da ben klomenin denerkege verildigini okumustum biri dr kocama verdi o ilaci demistii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…