En azindan aksaminiz var hafta sonu var ben kole gibi calisiyoruM yeni gelen elemanla kanka olursunuz belkiYakan oldu kız
Hergün bekliycalisanlaiyorumr gelirmi diye ne gelen var ne giden.. Yeni verilen elemanda gelmedi daha. Kız deme öle burada zaten hergün yiyom
Bu arada biz genelde akşamları değerlendiyoruz o yüzden bize sıkıntı yok
bence duygubenoss yaa guldurdun beniiibizdede yok almak lazimm. anam hep masrafff.
evet ya bende onu soracaktimm yer degisikligi ne zaman belli olacakkk
aha survivor basladi yinee. sefillerden kim gidecek acabaa
Bu arada kızlar yaa ben halaa regl olmadımyine 40 gün mü benim döngü
belki onumuzdeki ay duzene girer benayim. sosyalinde mi boyle olmustu dusukten sonra. ona soralim.
Kıızz 6 da biniyom 5 en fazla 10 geçe ordayımmm
Hevuç sezonuda bitti napak kız benim görümce anasından istedii taa ırdan getircekkbizde indirimleri yakalarız
firitöz neyimee bende bileydim 4ndan alırdımm
sosyallll o hangi kitap anammm ne güzelmişşş
akşam vakti derken gece değilmi kızzz bu saatlermiii:44:
tezeği avuçlamı yedinizzz
En azindan aksaminiz var hafta sonu var ben kole gibi calisiyoruM yeni gelen elemanla kanka olursunuz belki
bence duygu
40 gune kadar normal benayim
28 gun sonra olmustum aysemm
Bebeginizi beklerken sizi ne bekler adi kuzu 5 sayfa falan anlatiyor geri kalan gebelikle ilgili
Ben yiyorum ya her gun
Gunes batarken yapmak iyiymis bi de hergun yapmak aysenin pozisyonunuda cok onemli degilmis bu arada su akar yolunu bulur diyor kitap
Yelizim hosgeldingecmis olsun canim bu arada o seyide azalt artik jaluzi almasaydiniz be is yerinde vardi cok dandik
Ben kadin sandim kiz koptummmFundaa fritöz mü aldınkaç kez kullandın kız
Bizde senin o saatlerde ee giriyoruz du bi kaç kez gözlemleyim otobüse denk geliyoz mudurup sana bakmak için beklermişim
Ayşemm bencede sahra elenmeli pek gıcık sinir bişi.. Bu oyunda yiğit süper zaten adamda kafa var
Yeliz geçmiş olsun. Büro işleride ayrı bi gıcık zaten gerçi ban ne iş olursa olsun her iş gıcık ya
Sosyall ne kankası kız benim kocayı katil mi yapacaksıngelen erkek
Fundaa fritöz mü aldınkaç kez kullandın kız
Bizde senin o saatlerde ee giriyoruz du bi kaç kez gözlemleyim otobüse denk geliyoz mudurup sana bakmak için beklermişim
Ayşemm bencede sahra elenmeli pek gıcık sinir bişi.. Bu oyunda yiğit süper zaten adamda kafa var
Yeliz geçmiş olsun. Büro işleride ayrı bi gıcık zaten gerçi ban ne iş olursa olsun her iş gıcık ya
Fundaa fritöz mü aldınkaç kez kullandın kız
Kizzzz kitabi yanlis okumusumkisaca sabah aksam farketmez diyor yani kisaca
Yelizim o kitabin ilk sayfalarini bi okusana sigara icin kesinlikle birakilmasi gerektigi yaziyor hem erkek hem kadinyellz5273913 .!.:Kizz o kitap bende de varr arkadasimm soylemisti de almistimm duruyo aylardir
Sagol sosyalimm valla yogun dusunceler icersindeyim birakma konusundaa zatenn o ankaradaki prof sigara icilmesi durumunda tedavi etmeyi kabul etmiyomus haaonu da gectimm akciger filmim bagiriyor yanii :18::18:
Bence var bi hikmetii
güneş doğarken ve batarkennn
ben bu ay çalışma yapmıycammmmm
öbür ayki tedaviye odaklanmışammm
Yelizim o kitabin ilk sayfalarini bi okusana sigara icin kesinlikle birakilmasi gerektigi yaziyor hem erkek hem kadin
Yanlis okumusum kiz sabah aksam farketmez diyormus
Okudunda daha niye iciyorsun kadinin tezini curutmek icin mi devam ediyorsunOkuduumm
Ulaynnnnnnn neden beni kimse dinlemiyorrrrr icmeyinnnnnnn sunuYelomm bugün ve dün akşam içtiğim şeyi bırak yaaa
Ulaynnnnnnn neden beni kimse dinlemiyorrrrr icmeyinnnnnnn sunu
Meled bi tatlı geliyoki bu araaa
Kiz ben ne diyeyim Allah islah etsin artik siziHahh sosyalll duyy kizzzzz
Bu da ayri delii hadi ben bi paket iciom da birakmak zorr bu da durup dururken iciyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?