Ağlayakta gözden mi olak???

En azindan aksaminiz var hafta sonu var ben kole gibi calisiyoruM yeni gelen elemanla kanka olursunuz belki

benoss yaa guldurdun beniii bizdede yok almak lazimm. anam hep masrafff.

evet ya bende onu soracaktimm yer degisikligi ne zaman belli olacakkk

aha survivor basladi yinee. sefillerden kim gidecek acabaa
bence duygu
Bu arada kızlar yaa ben halaa regl olmadım yine 40 gün mü benim döngü

40 gune kadar normal benayim

belki onumuzdeki ay duzene girer benayim. sosyalinde mi boyle olmustu dusukten sonra. ona soralim.

28 gun sonra olmustum aysemm

Bebeginizi beklerken sizi ne bekler adi kuzu 5 sayfa falan anlatiyor geri kalan gebelikle ilgili
Ben yiyorum ya her gun
Gunes batarken yapmak iyiymis bi de hergun yapmak aysenin pozisyonunuda cok onemli degilmis bu arada su akar yolunu bulur diyor kitap

Yelizim hosgeldin gecmis olsun canim bu arada o seyide azalt artik jaluzi almasaydiniz be is yerinde vardi cok dandik

Fundaa fritöz mü aldın kaç kez kullandın kız

Bizde senin o saatlerde ee giriyoruz du bi kaç kez gözlemleyim otobüse denk geliyoz mu durup sana bakmak için beklermişim

Ayşemm bencede sahra elenmeli pek gıcık sinir bişi.. Bu oyunda yiğit süper zaten adamda kafa var

Yeliz geçmiş olsun. Büro işleride ayrı bi gıcık zaten gerçi ban ne iş olursa olsun her iş gıcık ya

Sosyall ne kankası kız benim kocayı katil mi yapacaksın gelen erkek

Yelizim hosgeldin gecmis olsun canim bu arada o seyide azalt artik jaluzi almasaydiniz be is yerinde vardi cok dandik

Kizz o kitap bende de varr arkadasimm soylemisti de almistimm duruyo aylardir
Sagol sosyalimm valla yogun dusunceler icersindeyim birakma konusundaa zatenn o ankaradaki prof sigara icilmesi durumunda tedavi etmeyi kabul etmiyomus haa onu da gectimm akciger filmim bagiriyor yanii :18::18:

Bence var bi hikmetii
güneş doğarken ve batarkennn

ben bu ay çalışma yapmıycammmmm
öbür ayki tedaviye odaklanmışammm

Ben kadin sandim kiz koptummm

Benosummm senin işten haber cikmadi mi bugunn :26:
Sagol canmm valla butun kiş yatinca arada yogun calismak guzel geliyo valla tatli bi yorgunluk falann

Hiçççççç
aa ben her geçişimde bakıyom göremedim hiçç
yaa yaksek olmasa cama çıkkkk
bende bindimde hep ters koltuklar kaalıyoo ya göremem yada ayakta dikilirim ordan geçerkenn
ayy ne komik olur kızzzz
kankamı erkekmi

Yelizim o kitabin ilk sayfalarini bi okusana sigara icin kesinlikle birakilmasi gerektigi yaziyor hem erkek hem kadin

Bence var bi hikmetii
güneş doğarken ve batarkennn

ben bu ay çalışma yapmıycammmmm
öbür ayki tedaviye odaklanmışammm

Yanlis okumusum kiz sabah aksam farketmez diyormus

Yelomm bugün ve dün akşam içtiğim şeyi bırak yaaa

One minutee
ben bugün sapık yeeengeden bahsettim yaa hatırlıyonuzmuu ne deediğinii
1 hafta boyunca hergünnn
kadın haklımı neeee

aa hatırladım amaa yeliz bunu sölemiştii epey tartışmıştık hatta kitaba göre deyip duruyorduuu yeloo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…