Ağlayakta gözden mi olak???

Ben hayatimda hic kullanmadim kokusuna falan nasil dayaniyorsunuz yaa kitap hergun diyor

sigara miii iykkkkk. kokusuna bile tahammulum yokk. igrenc otesi yaratikkk ben kocamla ugrasiorum birakmasi icin. neler yapmadimkii. nikotin bandi,nikotin sakizii hatta terapiye bile gittii. rekoru 32 gun. sonra yine basladiii ama hala ugrasiyorum birakmasi icinn. inancimi yitirmedimm

kizlarr ben size hep ne diyorumm yum gunlerinde hergun olmasi daha iyi. ben oyle yaptigim ay hamile kalmistim. ondan once 2 gunde 3 gunde bir oluoduu.

Kizz yoksaa eşi ilac kullanan sen miydinn sigara birakma ilacii
Ayy gecen fundaya sordum o soyledi saniyodum o ilacin adi ne diyee
32 gun muu kizz bir hafta onu birakma suresii kalani tamamen el aliskanligi yani benn 1 hafta icmesem zaten icmem artikinn

İsstee icmedigin icin bilmiyosunn bazen o duman olmayinca evde şiddetli gecimsizlikk ne bileyim sinir kriziii efendime soyliim asap bozuklugu gibi seyler olabiliyorr

Aminnn kizzzzz
Kiz ben artik sozun bittigi yerdeyim ne diyeyim size
Aysem bende senin gibiyim hatta biraz once kavga ettik ve ayri yatacagiz kokusuna tahammul edemiyorum ben inancimi kaybettim artik ne hali varsa gorsun

Yok kizz benimki ilac kullanmiyor. Ama her turlu sigara birakma yolunu denedim. 32. Gunden sonra ictigini gorunce aglama krizine girmistimm o zaman cok inanmistim cunku. Birde balkona cikmis benden gizli gizli icmeye calisiodu sonra pes ettimm hatta baya kavga ettik. Simdi yine zorluyorum. Bu ara biraz azaltti ama tamamen birakmadan rahatlamicammm.
Ahh sosyall bende bazen ne halin varsa gor diorum ama sonra dayanamiorumm. Birde basinda hic susmuyorum. Gizli gizli icio sonradaa

Kiz ilaci kullanan benimkisiydi yelizim champix diye bi ilac

Benimkide gizli iciyor ama arada balkona cikip iciyor zaten kokuyor zannediyor ki gizli iciyor bebek olunca seni eve almam diyorum artik son kozumu oynadim bakalim nasil olacak

Benimkide gizli iciyor ama arada balkona cikip iciyor zaten kokuyor zannediyor ki gizli iciyor bebek olunca seni eve almam diyorum artik son kozumu oynadim bakalim nasil olacak

ben butun kozlari kullandimm ya kafada bitirecekkk. babam 16 yildir icmiorum ve oncesinde gunde 2 paket icerdii. adam birakicam dedi bitti. benimkinde irade yokk

kizz sefiller ondeee

ben butun kozlari kullandimm ya kafada bitirecekkk. babam 16 yildir icmiorum ve oncesinde gunde 2 paket icerdii. adam birakicam dedi bitti. benimkinde irade yokk

kizz sefiller ondeee
Arada iyi oynuyorlar kiz iyicebitirdin adamlari sende
Katiliyorum kesinlikle irade olacak adamda ama benimkinde yok maalesef

Fundoss yelizz hani bna kiziyodunz sigarami iciyosunuzzz

Aysem valla 32 gun hic icmeyip tekrar baslayan insanin aklina şaşarimm 1 haftadir yani aslinda birakma sureci sonra o gereksinim olmuyor alışıyor vucutt gerisi tamemen bizim elimizin gitmesi olayi aslinda keske baslamasaymiş cok iyi iş basarmis valla

Sosyalimm hahh burdaki dr da onu soyledi onla sigara birakan cok hatta biara saglik bakanligi onu bedava dagitiyomus sonra sgk kapsamina girecekmiş ama yan etkilerinden dolayi bilmemne listesine girmiş bir nevii kara liste
Kalp krizi depresyon intihara yonelim falann bide gercekten depresif hareketlere sebep oluyormuss
Ha bide o ilac aslinda antidepresan fakatt kullananlarda sigaradan tiksinme farkedildigi icin bu sekilde piyasaya surmuşler

Saraa ben oyle bisey dememişimdir :))

Son düzenleme:
Yelizimm valla onlarin hepsi yaziyor prospektuste ama benimkine birsey olmadi
Bi de benimki 2-3 ay biraktim diyor ama cok inanasi gelmiyor

Hepinize kocaman bir günaydınnnn...
Nasılsınız?
Böyle ara ara vınn ı getirince yazabiliyorum işte...

Ben de uzun süredir bebeğimi göremiyorum ya içim hep bir tuhaf.. Taa 26 sında gideceğim..
Sizler de durumlar nasıl?

nasılsın pericim güzel annecik

Canım ya Allah'a bin şükür iyiyim... Sadece işte bel ve kasık ağrılarım var bir de akşamları artan bulantım... Onun dışında bir de bebeğimi özledim ama bir ay arayla çağırdığı için doktorum göremedim henüz.. Bekliyorum... Bazen öyle topiklere bakıyorum doğum yapanları gördükçe gözlerim doluyor heyecanlanıyorum zaman çabucak geçsin istiyorum
Sen nasılsın iyi misin? Heyecanın felan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…