Canım ya Allah'a bin şükür iyiyim... Sadece işte bel ve kasık ağrılarım var bir de akşamları artan bulantım... Onun dışında bir de bebeğimi özledim ama bir ay arayla çağırdığı için doktorum göremedim henüz.. Bekliyorum... Bazen öyle topiklere bakıyorum doğum yapanları gördükçe gözlerim doluyor heyecanlanıyorum zaman çabucak geçsin istiyorum
Sen nasılsın iyi misin? Heyecanın felan var mı?
olacak o kadarcık canım onlar hiiiçbişey önemsemebebeğini de özle ki gördüğünde daha mutlu olasın
daha çok erken doğum yapanları okuma psikolojini hep doldurma o şekilde, zaman da geçmez yoksa
ben yeni yeni okumaya başladım doğum hikayelerini, çok sabırsızım. aslında hamileliğimin tadını da çıkarıyım diyorum da dayanamıyorum artık. gece nefesim kesildi boğazım kitlendi sanki, bi hızla kalktım zor geldi sonrada öksürük krizi başladıöyle hergün bi başka sorun çıkıyo.
Allahım hepinize kolay çabuk ve güzel geçen hamilelik göstersin. Yakında fundoşumun, benoşumun, yelizcanın da şikayetlerini dinlemek istiyorumtuzu biberi bunlar bebek taşıdığını hatırlatıyor yoksa nasıl anne olunacak
Evet ya... Ya canım ne bilim ben de aksine en son korktuğum şey doğum.. Ve normal istiyorum... Okuyunca daha bi hevesleniyorum ama hakikaten zaman geçmiyor :) Canım senin doğum şeklin belli mi normal mi olacak sezeryan mı?
Ah annelik kolay mı ya.. Tabi artık sona yaklaştıkça daha bi hassas olunuyor demekki ama insan karnına elini koydum mu herşeyi unutuyor ya
İnşallah Rabbim o güzel yürekli arkadaşlarımıza da en kısa zamanda böyle sızlanmaları nasip etsin
Rabbim seni de bi avazda kurtarsın inşallah sağ salim al kucağına ki daha çok heyecan yapayım ben
bende korkmuyorum doğumdan ki normal doğum istiyorum16 haftadan sonra bi hızlanıyo zaman 24 haftadan sonra tekrar geçmemeye başlıyo
hareketlerini hissettiğinde daha bi anlamlı olcak elini karnına koyman. şurama tekme vurdu, burdan dirseğini çıkardı,aa şurası poposu, hıçkırmalarını bile hissediceksinburdaki herkes hiisedicek bunu ve ben sizin duygularınızı görebilmek için hep takipte olucam
Ayyyyyyyyyy Allah'ım yaaaaaaaa gözlerim dolduuuuuu o günler çabuk gelsin nolurrr poposunu elini ayağını o kdar net hissediyorsun he canım yavrum ya.. Hele ki hıçkıracak kıyamammm oy... Rabbim kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın inşallah
Amiin Allah gönülden isteyen herkese bu duyguyu tattırsın, Allah bütün iyi yürekli,merhametli kadınları anne yapsın
ben 15 haftada pırpır kelebek kıpırtısı gibi hissediyodum, galiba 19. haftada tam tekme hissettim seninde yakındırgünlük tut mutlaka bak unutmuşum tarihleri ama günlüğümde yazıyor
Gunaydinnnn
Günaydın canımmmmm nasılsın ???
Iyim pericm sen nasilsn nasil gdyr hamislik
İyiyim canım şükür... Normal, hamileliğin tatlı sıkıntıları diyeyim... Öyle böyle gidiyor... Bugün kızlar kayıplarda :)
Neden kimseler yok neredesiniz aaa dostlar
Peri can iyiyim sen nasilsin nadil gidiyor
Selam canlarim cigerlerimm
Merhaba canlarrr.. ben annemdeyim anca gelebildim.
Herkes iyidir insallah.
Sosyalcan sana birsey soracam. Murt otu varmis sen biliomusun.
Ben evdeyim bugünkızlarrr
gece çok kötüydü hiç uyumadım ağrım çoktu kusmalar filan
oyy ben ne zaman kurtulcam yaaa
Lizommmmyazdıkların için çok sağol canımmm iyiki varsın
A.s yelizcannn nerelerdesin kiggiizzzSelam canlarim cigerlerimm
Merhaba canlarrr.. ben annemdeyim anca gelebildim.
Herkes iyidir insallah.
Sosyalcan sana birsey soracam. Murt otu varmis sen biliomusun.
İyiyim ben de canım... Bel ve kasık ağrılarım oluyor gün içinde akşamları da biraz bulantım artıyor onun dışında iyiyim şükür..
Selam merhaba canım nasılsın?
Menopoza kadar devam fundosum bizler adetlerimizi zor geciren insanlarizBen evdeyim bugünkızlarrr
gece çok kötüydü hiç uyumadım ağrım çoktu kusmalar filan
oyy ben ne zaman kurtulcam yaaa
Lizommmmyazdıkların için çok sağol canımmm iyiki varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?