Ağlayakta gözden mi olak???

olacak o kadarcık canım onlar hiiiçbişey önemseme bebeğini de özle ki gördüğünde daha mutlu olasın
daha çok erken doğum yapanları okuma psikolojini hep doldurma o şekilde, zaman da geçmez yoksa
ben yeni yeni okumaya başladım doğum hikayelerini, çok sabırsızım. aslında hamileliğimin tadını da çıkarıyım diyorum da dayanamıyorum artık. gece nefesim kesildi boğazım kitlendi sanki, bi hızla kalktım zor geldi sonrada öksürük krizi başladı öyle hergün bi başka sorun çıkıyo.
Allahım hepinize kolay çabuk ve güzel geçen hamilelik göstersin. Yakında fundoşumun, benoşumun, yelizcanın da şikayetlerini dinlemek istiyorum tuzu biberi bunlar bebek taşıdığını hatırlatıyor yoksa nasıl anne olunacak

Evet ya... Ya canım ne bilim ben de aksine en son korktuğum şey doğum.. Ve normal istiyorum... Okuyunca daha bi hevesleniyorum ama hakikaten zaman geçmiyor :) Canım senin doğum şeklin belli mi normal mi olacak sezeryan mı?
Ah annelik kolay mı ya.. Tabi artık sona yaklaştıkça daha bi hassas olunuyor demekki ama insan karnına elini koydum mu herşeyi unutuyor ya
İnşallah Rabbim o güzel yürekli arkadaşlarımıza da en kısa zamanda böyle sızlanmaları nasip etsin
Rabbim seni de bi avazda kurtarsın inşallah sağ salim al kucağına ki daha çok heyecan yapayım ben

bende korkmuyorum doğumdan ki normal doğum istiyorum 16 haftadan sonra bi hızlanıyo zaman 24 haftadan sonra tekrar geçmemeye başlıyo
hareketlerini hissettiğinde daha bi anlamlı olcak elini karnına koyman. şurama tekme vurdu, burdan dirseğini çıkardı,aa şurası poposu, hıçkırmalarını bile hissediceksin burdaki herkes hiisedicek bunu ve ben sizin duygularınızı görebilmek için hep takipte olucam

Ayyyyyyyyyy Allah'ım yaaaaaaaa gözlerim dolduuuuuu o günler çabuk gelsin nolurrr poposunu elini ayağını o kdar net hissediyorsun he canım yavrum ya.. Hele ki hıçkıracak kıyamammm oy... Rabbim kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın inşallah

Amiin Allah gönülden isteyen herkese bu duyguyu tattırsın, Allah bütün iyi yürekli,merhametli kadınları anne yapsın
ben 15 haftada pırpır kelebek kıpırtısı gibi hissediyodum, galiba 19. haftada tam tekme hissettim seninde yakındır günlük tut mutlaka bak unutmuşum tarihleri ama günlüğümde yazıyor

Aminnn canımmmmmmmm..
Canım ya erken hissedebilmişsin ne güzel.. Ben bazen elimi bastırıyorum bişiler hissedeyim diye ama kalp atışı gibi ritmik şeyler hissediyorum o da bebek değil zaten :) Günlük taa en başından çok istedim ama korkunç bulantılar yüzünden henüz hiçbişi yapamadım artık başlayayım ya geç kaldım hatıra olur kuzuma oy...

Ben evdeyim bugünkızlarrr
gece çok kötüydü hiç uyumadım ağrım çoktu kusmalar filan
oyy ben ne zaman kurtulcam yaaa

Lizommmm yazdıkların için çok sağol canımmm iyiki varsın

Selam canlarim cigerlerimm
A.s yelizcannn nerelerdesin kiggiizzz
Merhaba canlarrr.. ben annemdeyim anca gelebildim.
Herkes iyidir insallah.
Sosyalcan sana birsey soracam. Murt otu varmis sen biliomusun.

Duymadim canim belki biz adina baska birsey diyorsak arastirayim bi

İyiyim ben de canım... Bel ve kasık ağrılarım oluyor gün içinde akşamları da biraz bulantım artıyor onun dışında iyiyim şükür..

Selam merhaba canım nasılsın?

Benimd3 yavastan basladi perimm

Ben evdeyim bugünkızlarrr
gece çok kötüydü hiç uyumadım ağrım çoktu kusmalar filan
oyy ben ne zaman kurtulcam yaaa

Lizommmm yazdıkların için çok sağol canımmm iyiki varsın
Menopoza kadar devam fundosum bizler adetlerimizi zor geciren insanlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…