Iyiyim canim tv izliyorum maden sirketi aciklama yapiyor ama hic bi sey yok 3 gundur uyumuyorlarmis asagida 300 kisi olmus adam uykusundan bahsediyorHoş geldin kuzum iyi yim sen nasılsın
Iyiyim canim tv izliyorum maden sirketi aciklama yapiyor ama hic bi sey yok 3 gundur uyumuyorlarmis asagida 300 kisi olmus adam uykusundan bahsediyor
Kuzum bnde alayım ne olcak vitamin sonuçta% 45 mi maşallah
Kuzum kardesimin eşininde prolaktin i çok yüksekti maydanoz la fln baya düşmüş normale ..
Şu ileri hareketli hangisi bi bulabilsem testte
tabi canım zararı yok al yaaa
kız bizden istemedilerkiii off yaa bide o çıkmasınnn ya sadece ileri hareketi az düşüktü keşke taa testi yaptırdığımda kasım aralıkdı galiba
ozaman deseydiki az düşük ilaç alsın demediki normal dediii
neyse ben bide bu macuna güveniyommmçakşırla k.boynuzu yiyo ya
sana sölemiştim yapenmi onutozları balla karıştırıyom pekmezde koyuyom hopp yiyo paşam
sosyalimmmmmmmmm
Hele bir ver banada tarifi
Kuzum yarasin ınss fayda eder canimmm
Fundosssscannn
çakşır tozu ile keçibyonuzu tozu aldım aktardan ikisini kaseye koydum aynı oranda bal döktüm macun yaptımzorlada olsa veriyorum düzenli içmiyo ama napim azda olsa etki etse birde zararı olabilir dedi sosyalim o yüzden çok fazla vermiyom
sosyalimmm izledikçe geriliyor insan bence çıkarılamayacak çok can var daha orası onların mezarı olacak gibi geliyoo
ben hayıttan elimi eteğimi çektimmm
offff onu diyom yaaa kalacaklar orda en az 200 kişi dile kolay
birde devlet erkaanı geliyo diye çalışmaları durdurmaları hiç kabul edilir değil
Adetin i değiştirdi dimi kuzumöf insan korkuyo ya düzenli olan şeyi bozucam diye ..
İnsanlık artık böyle olmuş kuzum ceket kravat görünce hemen el pençe divan oluyo millet
he kızz ne güzel düzenliydi bak aşılamayı bile ondan bekletti yaa kadın
neyse bu aşılama hep erteleniyo hayır vardır inşallah bu iştee
inşallah canım
ayy başımda biri var şimdi yumruğu sallayacam haa hiç susmuyooo volta atıp konuşuyo de get lan dicemmm ofluyomda anlamıyoo
kim kız o yemeğe gitmiyecnmi kuzu başından sal yemeğe gircem de
Merhaba yoldaşlarrr nassınızzzz
Oncelikle lizimmm gözün aydınn.cok sukur bakk bir gunde kararan icin bir gunde aydinlandii.boyle durumlarda cok umutsuz olmamak lazimm kizz hamilesinn bak bi guncuk de olsa uzuldun simdi bebegim sana kizmiştir beni strese sokma anneeeeee
Bakk bana 4 ayri doktor tuplerin alinmasi lazimm artik şansin tup bebek dedi amaa ben saldim gitti yaz boyuu hicbisey yapmiycamm ve umutluyum da Allah buyukk bi ol demesi yeterli olmayacak sey yokk belli mi olurr
Twincann nasilsinnnn
Perii sen nasilsinn..ilk zamanlar pek kendini yorma belini de agritma canmm bencee
kizz hangi dil o bahsettiginn :26:
Sosyalimm nassınn başgannn
Fundosss çenen düşmüşdünki oh olsun lafinin acisini cikakartacamm
Aysemm benosssss
yok anam yokkk
ay halı yıkama aradı teslim edecek yarınımı çalmasın diye dedim komşuya bırak dur arim evdemi
kadının tel kullanılmamaktadır ulen ne ara iptal oldu hattı
yelizimmmaslan arkadaşım benim aynen öyle nasılda umutlu helal olsunnn
düştü bugün çenem doğru valla
yalnız bi iş çıktı çok tırsıyommmyarın gelebilirimmm oysaki plan yapmıştımmm :18:
“Korkmuyor musunuz” diye sormuştum Zonguldak’ta bir madenci ağbime.
“Korkup da napacan” demişti, “korkuyla yaşanmaz ki.”
Kocaman harflerle ‘önce güvenlik’ yazıyordu önünde konuştuğumuz duvarın üstünde.
Önce düşük maliyet.
Önce yüksek kâr.
Önce maksimum kapasite.
Önce karanlık.
Önce sessizlik.
Önce duman.
Önce ölüm.
Şimdi kriz masalarında kifayetsiz bir telaş.
Hiçbir yaraya derman olmayan başsağlığı mesajlarımız, gözyaşlarımız.
“Çizmelerimi çıkarayım mı” diyor mahşerin ortasında çok yüksek kapasiteli bir kalp sahibi,
“Ambulans kirlenmesin.” Bir de temizlik maliyeti eklenmesin masraflarınıza benden ötürü.
Hadi şimdi gider pusulasına yazın kardeşlerimizin vasiyetlerini.
Vergiden düşün babasız kalan çocukların acısını.
Soğuk rakamlar üzerinden bir hayat kurun karanlık ve ıslak maden dehlizlerinde.
Bu işin sorumlularını affetmeye hiçbir kulun gücü yetmez. Bunu ancak Yaradan yapabilir.
Allah sizi affetsin.
Çıkarın o pahalı çizmelerinizi.
Dünya daha fazla kirlenmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?