Kız tamam ama bak bugün bildiğin ağrı çektim gelen giden yoksağ kasık ağrıyo bide.. Okuduklarım arasında iç açısicı şeyler varsada yok olanda vardır tukanıklık gibi Allah korusun olsamda rahatlasam..
40 gün sürüyo zaten baksana.. iki ay 80 eder bide 10 günde regl saysam 90 gün ediyo ki oda 3 ay
Benim 2 adet dönemi toplam 3 ay oluyo
Oyy benoşş çok güldüm yaaaa
olsun kız şu edet bi geçsin 2, gelince tamemdır başlasın çalışmalarr
anam komşu geldi avon kataloğu ile zorla sipariş yazıyo bidde bi dedikoducuu sitede ne olup bitti anlattı
yelizi de nasip olur inyallah bölesii
tıkanıklık falan olmaz canım ya sen zaten kontrole gitmedin mi olsaydı dr görürdü , ayrıca kürtajdan sonra 40 gün normal ama ondan sonra yine 30 günde olursun
Oyy benoşş çok güldüm yaaaa
olsun kız şu edet bi geçsin 2, gelince tamemdır başlasın çalışmalarr
anam komşu geldi avon kataloğu ile zorla sipariş yazıyo bidde bi dedikoducuu sitede ne olup bitti anlattı
yelizi de nasip olur inyallah bölesii
Ayy fındaa sen de ne hamaratsin aslinda hic caktirmiyon heee
Ben kizartma yaptimm hazir gidalardann tamamen sagliksiz bi menuydu
Ay yok kizzzz okadar da degill oyle cat kapi geleni de sevmemm arada bi kahve icmeli olsun yeterr
Benoss bugun yarin olursun canmm baskı arttiysaa cok dayanamaz gelir yakindaa
Bi adet daha gordun muu birak artikk calismalara baslakizz fistikk yiyomusunnn :26:
Kız valla sızlıyo haa ayaklarımtopuklarım hele basamıyommütüde yapttım çok öleyim başladımmı devamı geliyo madem açtım açmıyken şunuda bunuda ütüle derkeen
ayye hanım hiç yok vaybee
yaa aynen haa uygun geliyofiyatı kalıyo ölee takılar şahane yalnızz eda taşpınar varyaa o taşımış katalogda süperler ya
yelizz kız aynen geçen eve girdim peşimdençaaldı kapıyı araladım bi bakim dedim diyo laflarız
dedimki kız bismillah bi nefes aliyimm üstümü çıkarim toz içindeyim inşaattaydımyemek yahcam duş alcamm
hala kapıda tuttuuu bozulmadıdaa eşim geldi ayıp bee dediionunki ayıp düşancesiz dedim
Dün sabah giderken duş aldım geldik at kokusu sinmişşydus aldım ağa simdi gene gircemm saçlarr papazazzz
Aaa asla kabul etmem bunu benoşş en marifetli sensin asıll
Bence de benos en marifetli
Fundam senin komsu da iyiymiss haa
Ben daha banyoya gircemm en sevmedigim bölüm
Bence de benos en marifetli
Fundam senin komsu da iyiymiss haa
Ben daha banyoya gircemm en sevmedigim bölüm
Kız kışlğk hazırlıık yapman yeter bee o nasıl güzel hazırlık
inş. Sakin olur biraz yaa çok kalabalık olunca insan şey düşünüyo oranın yerliilerini rahatsız ediyoz ayıp oluyo gibii
ya bide dün biz kazık yedik adamlar kazıklama derdinde gelenleri arkalardaki yemek yerleri süper ama uygun deniz kenarındakiler çok pislikk
kızz bu kornet yapmışlar bak aklıma geldii 10 tl dondurma 1 metre kornettkocaman yaa görünce beni hatırlaa
Yaa dimii benoşun kış hazirligi harikaydi
Ben yikanma olayini atlattim simdi oturuyom oyle bornozlaa
Benoss biara soyledim yaa kuru şampuan cikmis diyee acil durumlarda hani sac yagliyken banyo yapmak istemedigin ama disari cikman gereken zamanlarda kullanişlii tam benlik
Aldın mı ondan sen şimdi. Eğer öleyse bende alayım bi gün yıkanmadım üşenmeden dolayı ertesi gün kombi bozuldu mal gibi gittim işeöle çok oluyo bana elidordu değil mi ?
Nasıl şimdi sürüyon hemen temiz gibi mi gösteriyo
Ayyy hele benim bıraksan hiç yıkanmam yaniiöle bi üşeniyorum onada
Kışlık mecburi anam bu sene ama daha az yapıcam gelenim gidenim hiç yok ki fazla geldi(
İniAllah daha sakin olur.. O dondurmalara bayılıyorum pek güzel oluyo korneti kocaman ev çikolatalı falan
Yemek olayını hatırlamıyorum ki nerde yediydik.. Ben bisiklet süremiyorum çok acemiyimyokuşu milley bisikley ile çıkıyo ben elimde bisiklet yürüyerek
Yaa dimii benoşun kış hazirligi harikaydi
Ben yikanma olayini atlattim simdi oturuyom oyle bornozlaa
Benoss biara soyledim yaa kuru şampuan cikmis diyee acil durumlarda hani sac yagliyken banyo yapmak istemedigin ama disari cikman gereken zamanlarda kullanişlii tam benlik
Canlarrrr ben geldimmmm yogun bi haftadan sonraaabugun sunnet dugunumuz vardiii, dugun yakinin olunca sabahtan gidiosun yardimlaraa. Neyse cok sukur bunuda atlattik.
Fundosss yogundum kizz,evde olsam girmem mi hicc
Yarinn eminonune gidecezzzz. Karsida oturan arkadaslarima duyurulurr.Orada bi havuzlu han varmiss.meshur. oradan bikac sey bakicazzz.
Gozumddn uyku akiyorrr.. hepinizi operimmm yarin gorusmek uzereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?