Ağlayakta gözden mi olak???

tıkanıklık falan olmaz canım ya sen zaten kontrole gitmedin mi olsaydı dr görürdü , ayrıca kürtajdan sonra 40 gün normal ama ondan sonra yine 30 günde olursun

Oyy benoşş çok güldüm yaaaa
olsun kız şu edet bi geçsin 2, gelince tamemdır başlasın çalışmalarr

anam komşu geldi avon kataloğu ile zorla sipariş yazıyo bidde bi dedikoducuu sitede ne olup bitti anlattı
yelizi de nasip olur inyallah bölesii

yelizin çok ihtiyacı var zaten

tıkanıklık falan olmaz canım ya sen zaten kontrole gitmedin mi olsaydı dr görürdü , ayrıca kürtajdan sonra 40 gün normal ama ondan sonra yine 30 günde olursun

İnşAllah canım.. İyi ki varsınız..

Kız bende sana çok güldüm
Yeliz anında taşınır böle yere
Gerçi benimde hiç komşum yok

Bi ara bende üyeydim avona ama bıraktım boş yere masraf valla aldıklarımı hiç kullandım mı doğru dürüst

Ayy fındaa sen de ne hamaratsin aslinda hic caktirmiyon heee
Ben kizartma yaptimm hazir gidalardann tamamen sagliksiz bi menuydu
Ay yok kizzzz okadar da degill oyle cat kapi geleni de sevmemm arada bi kahve icmeli olsun yeterr

Benoss bugun yarin olursun canmm baskı arttiysaa cok dayanamaz gelir yakindaa
Bi adet daha gordun muu birak artikk calismalara basla kizz fistikk yiyomusunnn :26:

Sanırım en beceriksiz benim

Kız sen dedin ya kürtaj haftası yedim bi hafta ama sonra bitince yeniden almadım

Kız valla sızlıyo haa ayaklarımtopuklarım hele basamıyomm ütüde yapttım çok öleyim başladımmı devamı geliyo madem açtım açmıyken şunuda bunuda ütüle derkeen
ayye hanım hiç yok vaybee

yaa aynen haa uygun geliyofiyatı kalıyo ölee takılar şahane yalnızz eda taşpınar varyaa o taşımış katalogda süperler ya

yelizz kız aynen geçen eve girdim peşimdençaaldı kapıyı araladım bi bakim dedim diyo laflarız
dedimki kız bismillah bi nefes aliyimm üstümü çıkarim toz içindeyim inşaattaydım yemek yahcam duş alcamm
hala kapıda tuttuuu bozulmadıdaa eşim geldi ayıp bee dedii onunki ayıp düşancesiz dedim

Dün sabah giderken duş aldım geldik at kokusu sinmişşy dus aldım ağa simdi gene gircemm saçlarr papazazzz

Aaa asla kabul etmem bunu benoşş en marifetli sensin asıll

Aaa asla kabul etmem bunu benoşş en marifetli sensin asıll

Al işte ütü mütü evdi derken bayaa bişiler yaptın ya ben tüm gün yattım zahmet edip bi yemek yaptım

Ben galiba el işlerinde bi işe yararım yoksa at çöpe

Takıları evet hem güzel hemde ucuz oluyo.. Ama bırakmam yinde iyi oldu

Yarın gidiyoruz adalara yaa gitcez çift kendini çok ayarlamışlar eşimde gitmek istiyordu bende kıramadım bakalım ne olacak..

Bence de benos en marifetli
Fundam senin komsu da iyiymiss haa
Ben daha banyoya gircemm en sevmedigim bölüm

Kız kışlğk hazırlıık yapman yeter bee o nasıl güzel hazırlık
inş. Sakin olur biraz yaa çok kalabalık olunca insan şey düşünüyo oranın yerliilerini rahatsız ediyoz ayıp oluyo gibii

ya bide dün biz kazık yedik adamlar kazıklama derdinde gelenleri arkalardaki yemek yerleri süper ama uygun deniz kenarındakiler çok pislikk
kızz bu kornet yapmışlar bak aklıma geldii 10 tl dondurma 1 metre kornett kocaman yaa görünce beni hatırlaa

Bence de benos en marifetli
Fundam senin komsu da iyiymiss haa
Ben daha banyoya gircemm en sevmedigim bölüm

Ayyy hele benim bıraksan hiç yıkanmam yanii öle bi üşeniyorum onada

Kışlık mecburi anam bu sene ama daha az yapıcam gelenim gidenim hiç yok ki fazla geldi (

İniAllah daha sakin olur.. O dondurmalara bayılıyorum pek güzel oluyo korneti kocaman ev çikolatalı falan
Yemek olayını hatırlamıyorum ki nerde yediydik.. Ben bisiklet süremiyorum çok acemiyim yokuşu milley bisikley ile çıkıyo ben elimde bisiklet yürüyerek

Yaa dimii benoşun kış hazirligi harikaydi
Ben yikanma olayini atlattim simdi oturuyom oyle bornozlaa

Benoss biara soyledim yaa kuru şampuan cikmis diyee acil durumlarda hani sac yagliyken banyo yapmak istemedigin ama disari cikman gereken zamanlarda kullanişlii tam benlik

Aldın mı ondan sen şimdi. Eğer öleyse bende alayım bi gün yıkanmadım üşenmeden dolayı ertesi gün kombi bozuldu mal gibi gittim işe öle çok oluyo bana elidordu değil mi ?
Nasıl şimdi sürüyon hemen temiz gibi mi gösteriyo

Evet canim sürüp makineyle kuruluyosun hafifliyo sacin yeni yikanmis gibi

Düzeltiyorum makineyle havalandiriyosun saci demek istedim yani ben genelde fon mak ile sekil verdigim icin oyle yapmistim yoksa makinelik bi durum yok yani sür cık
sacin islanmiyo ki

Canlarrrr ben geldimmmm yogun bi haftadan sonraaa bugun sunnet dugunumuz vardiii, dugun yakinin olunca sabahtan gidiosun yardimlaraa. Neyse cok sukur bunuda atlattik.
Fundosss yogundum kizz,evde olsam girmem mi hicc
Yarinn eminonune gidecezzzz. Karsida oturan arkadaslarima duyurulurr. Orada bi havuzlu han varmiss.meshur. oradan bikac sey bakicazzz.

Gozumddn uyku akiyorrr.. hepinizi operimmm yarin gorusmek uzereee

Günaydın kızlarrr

Ay 3 gündür tavuk gibi erkenden kalkıyorum yaw

Yeliz ben ona bakıcam tam benlik bişi çok lazım gördüm onu alınca iyice banyo yapmak istemezmişim

Ayşemmm normalde ben büyük bi zevkle gelirdim çünkü bayılıyorum oraya ama bizde yokuz bugün.. O handa ne varmış ki bak merak ettim
Zaten ordaki bildiğiniz güzel hanları ve ne olduklarını yazarsanız ben çok mutlu olurum

kız bende bendee eşim bayılıyor ama ben kalabalıktan süremedim ödlek dedi bana geri verdik akşama kadar diye almıştık 1 saat sonra verdik bide ayağımın arkasını sürttürdüm anam arkadan zil sesi geliyor bi çeviriyon kafayı at ağzı kocaman nasıl tırsıyorum çok süratli ve yoğunlarrr

yaaa saçı çözdünüzde vücut nolacakkk kokacakmısınız abe delilerrr

ayşemmm düğün naıl geçti canım
bebiş eşyaları satılıyor o handa evet biz bugün çalışmasak bizde oralara gidicektikk ne güzel olurduuu
tarif istersen verimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…