Canım ama zaten eşya borcumuz 800 sabit şu an kiramız 600.. Sadece bunları toplasan zaten kredi taksitimiz yapıyor... O çok korkak ya... Allah'a bin şükür sağlık verdim mi Allah çalışıyoruz ikimiz de... Bu kadar çekineceği bir durum yok.. Bir de burda lüks ev mantığı çok saçma.. İstediğim bir ev bulmakta o kadar zorlandım ki bu içime çok sindi... İçime dinmeyen bi evi de almak istemem... Söz verdiyse sözünde dursun
Belki aksama tekrar fikri degisir
perican eşin korkuyorsa bu kişilik meselesi yavaş yavaş alıştırman lazım. bizde de durum tam tersi eşim ev almak için çok çaba içinde ama ben korkuyorum. evin parasını ödücez diye bu sefer kendi hayatımızı hiç yaşayamıcaz bebeğimize istediğimiz şeyleri alamıcaz. bu tür kararları almak için tez canlı olmamak lazım. iyice ölçüp biçin eğer sonuçta rahat bi şekilde ödeyebilecekseniz eşine bunu sindire sindire anlat iyice anlasın öyle rahatlar bence
Kızlar yoğunum yazamıyorum.. sadece şunu söyleyim çok üzgünüm ve şoktayım, eski iş arkadaşım vefat etmiş kızcağız gencecik minik bir kızı var
çağın illet hastalığı 6 ay içinde almış götürmüşçalışıp didinip gelecek planları yapmak kendimizi üzmek yıpratmak çok gereksiz... göçüp gidince yaptıkların öylece kalıyor anlamsızca çok etkilendim bu haberden inanamıyorum hala
Herkese selamm
Hiç yazacak durumda değilim.. İnanılmaz Çok ağrım var ben böle bi ağrı görmedim.. Rabbim dindirsin inşAllah.
Pericim hakkında hayırlısı olsun.. İnşAllah gönlüne göre olur..
Fundamm başınız saolsun.. Zor bi durum rabbim kalanlara sabır versin.. Dediğin gibi herşey boş..
Sağol canım... Çok geçmiş olsunnnnn
peri canım haklısın öyleyse eşinde söz verdiyse sözünde durması lazımdı.
fundoşum başın sağolsun canım çokk üzücü kızı yapayalnız kaldıoda eminim öleceğini anladığında tek düşündüğü evladı olmuştur. Allahım korusun yarabbim öleceğiz hepimiz ama genç ölüm çok zor
benoşum regl sancıları mı normaldede böyle çokmu oluyodu ki geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut
Herkese selamm
Hiç yazacak durumda değilim.. İnanılmaz Çok ağrım var ben böle bi ağrı görmedim.. Rabbim dindirsin inşAllah.
Pericim hakkında hayırlısı olsun.. İnşAllah gönlüne göre olur..
Fundamm başınız saolsun.. Zor bi durum rabbim kalanlara sabır versin.. Dediğin gibi herşey boş..
peri canım haklısın öyleyse eşinde söz verdiyse sözünde durması lazımdı.
fundoşum başın sağolsun canım çokk üzücü kızı yapayalnız kaldıoda eminim öleceğini anladığında tek düşündüğü evladı olmuştur. Allahım korusun yarabbim öleceğiz hepimiz ama genç ölüm çok zor
benoşum regl sancıları mı normaldede böyle çokmu oluyodu ki geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut
hmm evet özel durumundan dolayı canım bu arada bu son korunmandı değilmi artık bebiş için çalışmlara başlıcaksınÇok saolun kızlarr
İzin aldım eve gidiyorum..
Lizim daha öncede ağrım olurdu ama bi gün sürerdi bu kez çok başka hiç yaşamadığım bişi.. Kasık ağrısı değil resmen rahim kopuyo.. Dayanılacak gibi değil.. Ağrı kesici almadım akıntı kesilmesin diye.. Yatınca geçiyo çünkü..
Rabbim bi daha yaşatmasın.. Sosyal demişti zaten ağrı çok olacak diye kanamada çok tecrübeli birini duymak güzel
ahh benoşum seni çok iyi anlıyorum benim kabus gibi oldu galiba seninde
inşallah hemencik geçer yaaa benim 3-4 saatten önce geçmiyor ağlamalar yerlerde yuvarlanmalarkusmalar offff
inşallah yatıınca geçer çünkü benimki uyutmuyor yaa ağrı kesici olarak ne aldın yeterli olmayabilir off kadın olmak ne zor
kızlar sağolun hala etkisindeyim insan çok garip oluyor genç ölüm çok zor yavrusu kaldı anası offf babasını kaybetmişti 5-6 sene önce yanına gitti
kızlar yoğunum ben dosylara ağırlık verdim
fundoşum başın sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin genç yaşta ölmek daha zor
benayım keşke ağrı kesici alsan korkma o kanama kesilmez kolay kolay :26: yok dayanabiliyorum diyorsan o başka evde süt varsa sıcak sıcak iç üstünüde ört güzelcene geçer inşallah ağrılı ve fazla kanaman olması güzel rahim çok kalınlaştı çünkü kendini inceltmek temizlemek zorunda
amin canım hemde ne zordur
ya bencede ağrı kesici almalı bende hep alıyorum kesmiyor kanamayı
evet şekerli içsin değilmi hatta daha iyi geliyor benim midem bulanıyo böle zamanda ama banada şerbet iyi geliyo
fundoşş sosyoşş işimizden şikayet etmiyoduk
bende çarşamba doktora gittim perşembe de öğleden sonra diğer doktora gittim ya benim arkadaş yine bozuk atıyo odada durmuyo evrakları almıyo tam düzelir benim diğer doktor randevum gelir
fundoşş sosyoşş işimizden şikayet etmiyoduk
bende çarşamba doktora gittim perşembe de öğleden sonra diğer doktora gittim ya benim arkadaş yine bozuk atıyo odada durmuyo evrakları almıyo tam düzelir benim diğer doktor randevum gelir
şeker iyi gelir canım hatta kahve türk kahvesi şekerli oda iyi geliyor derler ama ben hiç yapmadım ama sütü çok denemişliğim var
etmiyorum canım ben dosyalarım bitse çok rahatlayacağım ama haziranın 15 i son :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?