Ağlayakta gözden mi olak???

Belki aksama tekrar fikri degisir

Belki aksama tekrar fikri degisir

Bende de çok tezcanlılık vardır onu kabul ediyorum ama eşim de aşırı yavaş yani.. Düşün 1-2 ayımız kalmış hala ev ayarlicaz alıcaz da çıkıcaz... İnşallah bakalım neler olacak.. O da az inat değildir e tabi ben de inatım...

perican eşin korkuyorsa bu kişilik meselesi yavaş yavaş alıştırman lazım. bizde de durum tam tersi eşim ev almak için çok çaba içinde ama ben korkuyorum. evin parasını ödücez diye bu sefer kendi hayatımızı hiç yaşayamıcaz bebeğimize istediğimiz şeyleri alamıcaz. bu tür kararları almak için tez canlı olmamak lazım. iyice ölçüp biçin eğer sonuçta rahat bi şekilde ödeyebilecekseniz eşine bunu sindire sindire anlat iyice anlasın öyle rahatlar bence

Canım inan ki aylardır hep anlatıyorum... Tek tek hesap yapıyorum ona... Eşya borcumuz bitiyor bak diyorum kira da 600 az değil diyorum sadece bu masraflar bile bi taksittir... Benim eşim ben tanıdım tanıyalı aşırı kılı kırk yaran bir insan... Bir tişört alacağı zaman bile böyledir mağaza mağğaza günlerce dolanır tek tek inceler bakar o kadar yani.. Kırk kere düşünür.. Bu da beni yıpratıyor ama... Şükretsin istiyorum Rabbim den sağlık isteyelim ödemek ne ki diyorum iki kişiyiz diyorum bi de yani zoruma giden bana söz veriyor lizim ya.. Söz verdi ailemle konuştum o kadar.. Ailemi mağdur etmeye hakkım yok ama konuştum yani sonradan sözünde durmaması sinir etti

Kızlar yoğunum yazamıyorum.. sadece şunu söyleyim çok üzgünüm ve şoktayım, eski iş arkadaşım vefat etmiş kızcağız gencecik minik bir kızı var
çağın illet hastalığı 6 ay içinde almış götürmüş çalışıp didinip gelecek planları yapmak kendimizi üzmek yıpratmak çok gereksiz... göçüp gidince yaptıkların öylece kalıyor anlamsızca çok etkilendim bu haberden inanamıyorum hala

Allah rahmet eylesin canım... Bu aralar o kadar çok ölüm haberi alıyorum ki kötü oluyorum artık... Hep de genç ölümler... Rabbim mekanını cennet eylesin geride kalanlarına sabır versin... Haklısın gelecek için planlar yapıyoruz ama yapmadan da olmuyor insanoğlunun işi ne zor

Herkese selamm

Hiç yazacak durumda değilim.. İnanılmaz Çok ağrım var ben böle bi ağrı görmedim.. Rabbim dindirsin inşAllah.

Pericim hakkında hayırlısı olsun.. İnşAllah gönlüne göre olur..

Fundamm başınız saolsun.. Zor bi durum rabbim kalanlara sabır versin.. Dediğin gibi herşey boş..

Sağol canım... Çok geçmiş olsunnnnn

peri canım haklısın öyleyse eşinde söz verdiyse sözünde durması lazımdı.
fundoşum başın sağolsun canım çokk üzücü kızı yapayalnız kaldı oda eminim öleceğini anladığında tek düşündüğü evladı olmuştur. Allahım korusun yarabbim öleceğiz hepimiz ama genç ölüm çok zor
benoşum regl sancıları mı normaldede böyle çokmu oluyodu ki geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut

Sağol canım... Çok geçmiş olsunnnnn

Çok saolun kızlarr

İzin aldım eve gidiyorum..

Lizim daha öncede ağrım olurdu ama bi gün sürerdi bu kez çok başka hiç yaşamadığım bişi.. Kasık ağrısı değil resmen rahim kopuyo.. Dayanılacak gibi değil.. Ağrı kesici almadım akıntı kesilmesin diye.. Yatınca geçiyo çünkü..
Rabbim bi daha yaşatmasın.. Sosyal demişti zaten ağrı çok olacak diye kanamada çok tecrübeli birini duymak güzel

ahh benoşum seni çok iyi anlıyorum benim kabus gibi oldu galiba seninde
inşallah hemencik geçer yaaa benim 3-4 saatten önce geçmiyor ağlamalar yerlerde yuvarlanmalar kusmalar offff
inşallah yatıınca geçer çünkü benimki uyutmuyor yaa ağrı kesici olarak ne aldın yeterli olmayabilir off kadın olmak ne zor

kızlar sağolun hala etkisindeyim insan çok garip oluyor genç ölüm çok zor yavrusu kaldı anası offf babasını kaybetmişti 5-6 sene önce yanına gitti

ağrı kesici almamışsınnn al bence yaa çekme bu ağrıları benoş yaaa

hmm evet özel durumundan dolayı canım bu arada bu son korunmandı değilmi artık bebiş için çalışmlara başlıcaksın
fundoşummm iş yoğunluğunuz başladı mı artık hep böyle mi olcakk

kızlar yoğunum ben dosylara ağırlık verdim
fundoşum başın sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin genç yaşta ölmek daha zor

benayım keşke ağrı kesici alsan korkma o kanama kesilmez kolay kolay :26: yok dayanabiliyorum diyorsan o başka evde süt varsa sıcak sıcak iç üstünüde ört güzelcene geçer inşallah ağrılı ve fazla kanaman olması güzel rahim çok kalınlaştı çünkü kendini inceltmek temizlemek zorunda

lizommmm evet yaa sezon açıldı dışarı da çok çıkıyoruz gelincede teklifler metrajlar filan amaaan memnun değilim bu durumdan çünkü cteside iş çıkabilir :18:

amin canım hemde ne zordur

ya bencede ağrı kesici almalı bende hep alıyorum kesmiyor kanamayı
evet şekerli içsin değilmi hatta daha iyi geliyor benim midem bulanıyo böle zamanda ama banada şerbet iyi geliyo

fundoşş sosyoşş işimizden şikayet etmiyoduk
bende çarşamba doktora gittim perşembe de öğleden sonra diğer doktora gittim ya benim arkadaş yine bozuk atıyo odada durmuyo evrakları almıyo tam düzelir benim diğer doktor randevum gelir

amin canım hemde ne zordur

ya bencede ağrı kesici almalı bende hep alıyorum kesmiyor kanamayı
evet şekerli içsin değilmi hatta daha iyi geliyor benim midem bulanıyo böle zamanda ama banada şerbet iyi geliyo

şeker iyi gelir canım hatta kahve türk kahvesi şekerli oda iyi geliyor derler ama ben hiç yapmadım ama sütü çok denemişliğim var

etmiyorum canım ben dosyalarım bitse çok rahatlayacağım ama haziranın 15 i son :18:

ya ne kıl insanlar var keyfinden alıyosun izni sanki, karnın burnunda işe gidiyosun görüyo halini
bi izne çıkaydında şöle rahat nefes alaydın canım yaa

evet şekerli su iyi geliyo banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…