sağolasın lizimim Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsinSen hayırlı bi evlatsın sosyoşum hiç içinde uhte kalmasın anneciğin senden memnun ayrılmıştır ne güzel bi evlat yetiştirmiş. Seninde evladın senin gibi olur inşallah.
şekerim referans değerlerin de altında çıkmış şimdi buda mı şeker hastalığı oluyo :44::44:
Lizim gecmis olsunn
Hic anlamiyorum ben o şeker işini valla insallah sorum edilecek birsey yoktur :26:
Sagol canim aradim doktoru cok guzel dedi :)
bu arada o adami bende cok seviyorum amadinlemeyi sevdigim icin seviyorum ordaki herkesde ayni sebepten seviyodur o zaman niye izin vermezlerki adam konussun:) cahillik iste
sağol canım telefonda doktora artık tatlı yiyebilirmiyim dedim abartma börek mörek yok dedigunaydin kizlarrr
lizoo sekerin cok iyii. benimde referans degerinin altinda cikmksti. doktorum daha iyi dedii. hadi gozunaydinn
yelocum senin muhabbete cok guldumm
fundoss sakinledin mi kuzumm
sosyos,benoss siz nasilsinizz
dun butun gun yatagin gelmesini bekledik. aksam 9 da geldi. cilasinda sorun olmus. sesimizi cikarmasak adam yutturacak bize. zaten butun gun beklettiler sinirlerimiz zipladi birde cila sorunu cikinca actim agzimii. korkuluklari sokup goturduler. bakalim nasil duzeltecekler.
Nasılsınız? Pek keyfim yok benimm
Gunaydın kizzlarrrrrrr
Hayirdir perican neyin varr
sağol canım telefonda doktora artık tatlı yiyebilirmiyim dedim abartma börek mörek yok dedibi haftadır tatlı hamur işi yemiyorum kilo vermişim burdakilerde yüzündeki şişlik indi diyolar heralde devam edicem ben yinede böyle
kız bu mobilya işleri çok fena biz bebek odasını iade ettik çok kalitesiz kırık parçalar çıktı eşim sinirlendi istemiyorum sizin mobilyanızı dedi gittik başka biyerden aldık bekliyoruz 2-3 haftadır geleceksiz uyanık olun asla kabul etmeyin ucuz bişeyde değilki
ne oldu pericim hayırdır ?
Ya kızlar 1-2 aya kadar evimizden çıkmamız lazım ev sahibi kendi gelecekmiş... Biz de zaten ev almayı düşünüyoruz.. Geçen gün çok gezdik baktık birkaç ev baktık son bi evi çok beğendim o da bizim limitimizi 15 bin aşıyor.. Eşim de çok zorlar bizi felan dedi.. Dedim ailemle konuşayım yardım ederlerse dedim.. O gece çok ayıntılı konuştuk krediyi az çok hesapladık... Dedi ki tamam sen ailenle konuş hallet ben de bu evi almazsam adam değilim dedi.. Ben de ciddi misin bak ona göre konuşucam dedim tamam dedi.. Dün ailemle konuştum Allah razı olsunlar yardım ederiz dediler hep fedakar benim ailem zaten... Akşam söyledim oralı bile olmadı delirtti beni... Sanki söz vermemiş gibi umursamaz tavır çok pahalı ev diyor dedim söz verdinnn söz verdin akşamdan sabaha ne değişti dedim İran şahının kızı mısın güç yetmiyor vs.. Borçtan ödü kopuyor yaaa delirtti beni çok şükür iki maaşız o kadar kolay ki bizim için sıkıntı çekmeden kim bişi sahibi olabiliyor kızlar... Tartıştık sabah da mesajla tartıştık ne olcak bilmiyorum
Perican belki sonradab gurur meselesi yapmiş olabilir sen ailenden ora istemeni.Sana iste dedigine pisman olmuş olabilirr :26:
Bazen insanlar gaza gelip cok istedigi bisey de varda tutamayacagi sozler verebiliyor ustune gitme bence.daha sonra da patlayabilirdi zorlandaydiniz keske almasaydık falan diyee oyuzden baştan tepkisini gormen de iyi olmus bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?