Ağlayakta gözden mi olak???

şekerim referans değerlerin de altında çıkmış şimdi buda mı şeker hastalığı oluyo :44::44:

Ayyy ne kaynatmissiniz herkesin yarası aynıı Tatil
Bizde eşimin ailesi gibi bi sorun olamazz onlar denize girmeye falan öcü gozuyle bakiyolarr zaten benimki hayatta ailesiyle tatile falan gitmez kii
Bizdeki sorun da ben ailemi cok ozluyorum malum orasi da tatil yeri simdi bi tatil hakkim olsa oraya gidelim diye tuttururum benimki de beni gonderir kendisi gelmez gecen yaz oyle olmustu ben de isterim eşimle başbaşa cook uzaklarda rahat bi tatil yapmayi ama ailem agir basiyor ve tercihim hep kaştan yana

Fundaya sonuna kadar katiliyorum bazi seylere sen anlayis gosterdikce bokunu cikariyolar gercekten..eşinin kalbimi de kirmasan olurr ama bunun orta yolu yoksa bu kez başbaşa tatilinizi yapin ve onlar da anlasin biseyleri bencee

Kizlarr konferans bir izdihamdii yarabbim adami linc edeceklerdi nerdeysee gerizekalilar hepsi dokunmak istiyo nekadar cahiller yaa sanki tovbe tovbe peygamber cok kızdım yaa bi rahat birakmadilar adami konusmasini yapsinn ustune cullandilar adamin koskoca kadinlar bi gorseydinizz
Ama guzeldi program adam herzamanki gibi guleryuzluu cok tatlii ama cok hirpaladilar zavalli ezilecekti valla.belki ezildi de

Ben salondan cikarken bi adam arabanin yaninda;arabanin icinde karisina diyo ki;ula itoğlutin kızi o da benim gibi bi adamdir ne diye ustune cullanirsin adamın ayy butun gun buna guldumm.cok agrim vardii ve cok uşudumm o da cabası

Lizim gecmis olsunn
Hic anlamiyorum ben o şeker işini valla insallah sorum edilecek birsey yoktur :26:

Sagol canim aradim doktoru cok guzel dedi :)
bu arada o adami bende cok seviyorum amadinlemeyi sevdigim icin seviyorum ordaki herkesde ayni sebepten seviyodur o zaman niye izin vermezlerki adam konussun:) cahillik iste

Sagol canim aradim doktoru cok guzel dedi :)
bu arada o adami bende cok seviyorum amadinlemeyi sevdigim icin seviyorum ordaki herkesde ayni sebepten seviyodur o zaman niye izin vermezlerki adam konussun:) cahillik iste

Haa sevindim gozun aydin canm.Ayy az kaldi dogumuna heyecanli misinn zaman nekadar cabuk geciyo yaa
İnsallah cok kolay rahat bi dogumun olurr

Yok kizz burdakiler o ilahiyatci diye mubarek eli dokunsun bize falan diolarr tamam ilmine benim de saygim sonsuz adam hayatini buna adamiş ve anlatiyo yani tek derdi anlatmak.bunlar sanki o peygambermis gibi davrandilar ben kendi adima utandim yani mahvettiler adami girseydin adam sac baş dagildi gomlegi cikti falan linc ettiler resmen yaa

Canmm beni sormussun
Bogazima son teşhis alerjik rinit dendi..dunya ilac kullandim hala ayni maalesef.adam bi antibiyotik vermis icinde 7 tane var 100 lira o bitti bitane daha vardi antibiyotik ona devam et dedi onu kullanmak istemiyorum da aldım gerci bilmiom karar veremedim :26:
Bitek allerji hapini iciyorum simdilik
Buarada ben folik asitrir vitamindir kan hapidir hepsini biraktim haa :26:

Lizimm geçmiş olsun canım.. Sonuç güzel gelmiş.. Darısı doğuma inşAllah..

Yeliz kız bizim insanlarımız tuhaf adama yapılanlara şaşırmıyorum artık. Yazık yani böle insanlığa..
Geldin madem adam gibi dinle git..

Senin hastalıkların içinde acil şifa diliyorum canım kolay değil senin yaşadıklarında.. Antibiyotikte iyi bişi değil alsan bi dert almasan bi dert..

Ben de ilacı milacı herşeyi bıraktım bugün acılar içinde kıvrandım almadım ağrı kesici sanki iyi bi halt ettim

Günaydın kızlar
hayırdır en son bıraktıgım yerde hala burası herkesler nerde

gunaydin kizlarrr
lizoo sekerin cok iyii. benimde referans degerinin altinda cikmksti. doktorum daha iyi dedii. hadi gozunaydinn
yelocum senin muhabbete cok guldumm
fundoss sakinledin mi kuzumm
sosyos,benoss siz nasilsinizz
dun butun gun yatagin gelmesini bekledik. aksam 9 da geldi. cilasinda sorun olmus. sesimizi cikarmasak adam yutturacak bize. zaten butun gun beklettiler sinirlerimiz zipladi birde cila sorunu cikinca actim agzimii. korkuluklari sokup goturduler. bakalim nasil duzeltecekler.

sağol canım telefonda doktora artık tatlı yiyebilirmiyim dedim abartma börek mörek yok dedi bi haftadır tatlı hamur işi yemiyorum kilo vermişim burdakilerde yüzündeki şişlik indi diyolar heralde devam edicem ben yinede böyle
kız bu mobilya işleri çok fena biz bebek odasını iade ettik çok kalitesiz kırık parçalar çıktı eşim sinirlendi istemiyorum sizin mobilyanızı dedi gittik başka biyerden aldık bekliyoruz 2-3 haftadır gelecek siz uyanık olun asla kabul etmeyin ucuz bişeyde değilki
Nasılsınız? Pek keyfim yok benimm

ne oldu pericim hayırdır ?

Gunaydın kizzlarrrrrrr
Hayirdir perican neyin varr

Ya kızlar 1-2 aya kadar evimizden çıkmamız lazım ev sahibi kendi gelecekmiş... Biz de zaten ev almayı düşünüyoruz.. Geçen gün çok gezdik baktık birkaç ev baktık son bi evi çok beğendim o da bizim limitimizi 15 bin aşıyor.. Eşim de çok zorlar bizi felan dedi.. Dedim ailemle konuşayım yardım ederlerse dedim.. O gece çok ayıntılı konuştuk krediyi az çok hesapladık... Dedi ki tamam sen ailenle konuş hallet ben de bu evi almazsam adam değilim dedi.. Ben de ciddi misin bak ona göre konuşucam dedim tamam dedi.. Dün ailemle konuştum Allah razı olsunlar yardım ederiz dediler hep fedakar benim ailem zaten... Akşam söyledim oralı bile olmadı delirtti beni... Sanki söz vermemiş gibi umursamaz tavır çok pahalı ev diyor dedim söz verdinnn söz verdin akşamdan sabaha ne değişti dedim İran şahının kızı mısın güç yetmiyor vs.. Borçtan ödü kopuyor yaaa delirtti beni çok şükür iki maaşız o kadar kolay ki bizim için sıkıntı çekmeden kim bişi sahibi olabiliyor kızlar... Tartıştık sabah da mesajla tartıştık ne olcak bilmiyorum

Perican belki sonradab gurur meselesi yapmiş olabilir sen ailenden ora istemeni.Sana iste dedigine pisman olmuş olabilirr :26:
Bazen insanlar gaza gelip cok istedigi bisey de varda tutamayacagi sozler verebiliyor ustune gitme bence.daha sonra da patlayabilirdi zorlandaydiniz keske almasaydık falan diyee oyuzden baştan tepkisini gormen de iyi olmus bence

Canım ama zaten eşya borcumuz 800 sabit şu an kiramız 600.. Sadece bunları toplasan zaten kredi taksitimiz yapıyor... O çok korkak ya... Allah'a bin şükür sağlık verdim mi Allah çalışıyoruz ikimiz de... Bu kadar çekineceği bir durum yok.. Bir de burda lüks ev mantığı çok saçma.. İstediğim bir ev bulmakta o kadar zorlandım ki bu içime çok sindi... İçime dinmeyen bi evi de almak istemem... Söz verdiyse sözünde dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…