Ağlayakta gözden mi olak???

Fundos sonuna kadar haklisin canim ama yinede esinle orta yolu bulmaya calis abisi anladigim kadariyla israr ediyor seninkide kiramiyor Allah yardimcin olsun isin zor

zaten karnım ağrıyo oluk oluk akıyo mübarek gelin sizde üstüme

Ama gelsenizdr haklı kocası

Ayşeye katılıyorum zor işler bu işler amannn.. Hiç tatile gitme olsun bitsin

Hoşgeldin canım hadi gözün aydın olsun
İnşAllah da hiç bişeyin çıkmaz..

O adamı bende seviyorum iyi oluyo dinlemek sonrasını anlat bizede

bu fundoşta ortaya bi laf attı gitti biz bir birimize girdik

He yaa sorma o otursun biz onun yerine tartışak

Yelizimm senin misafirin gelmis hadi insallah yarinda iyi haberlerle geleceksin iyi dinlemeler bu arada sana
Benaya kesinlikle katiliyorum herkes evinde otursun tatil falan yok bu sene

Günaydın canlarım
Okula gitmeden yazayım dedim dün gece

fundoşum yazmıştın dün cnm sıkkın diye merak ettim ..

Ah bu kocalar ahh..Sanada hak versin ama doğru düzgün tatil in yok ki bazı hafta sonları bile çalıştin yani ınss uzamaz bu konu kuzum anlar seni ama siz cozersinz yaa

Benosum yelizim sosyalim lizom ayşem
Bnde çıkayım okula gidicem

Fundos sonuna kadar haklisin canim ama yinede esinle orta yolu bulmaya calis abisi anladigim kadariyla israr ediyor seninkide kiramiyor Allah yardimcin olsun isin zor

kızzz sosyalimmm abi diyince böle olgun büyük biri gibi düşünüyo ya insan bide onu sölimm bildiğin sonradan görme yaşıda öle büyük değil 79 lu ama çok cahil ve abuk subuk recep ivedik esprileri yapan bi tip
hani yaşı büyük olgun biri olur saygıda kusur etmemm ama bu asosyal böle garip bir ikişlik eşimden çok farklı yaaa

ben dün son noktayı koydumki sen gidersin ben annemlerle geçiririm dedim taviz vermek yokkk

bak hala haklı diyoo kızzz 1 hafta izin kullandıı onlar içinnn daha hiç izin kullanmayan adam 1 gün bilee
bizim tatile sıra gelince bakarızz

yelooo soğandan öyle geliyoo benimde öle olmuştu kist filan kalmadııı Allahın izniyle kızzz
ayy bende severim nihat hocayıı ne güzel konuşuyo değilmi gözlerinin içi gülüyor

kız yazıyom ya

tatilden yana sıkıntılı bi topiğizz yalnız olmamak güzelll

twinimm sağol cano iyi derslerrr

yelizim kızzz unutuyom sorcam boğaz enf. sorunun ne oldu dr. gidip geliyodun bak onu atladık haaa

görüşürüz canım iyi dersler sana seninde tatiline az kaldı

ayy öyle tiplerden nefret ediyorum ben yaa saçma sapan espiriler falan

bize bu sene tatil falan yok malum durumdan dolayı 1 hafta izmire gideceğiz oda düğün telaşı neyse dedim ki dün bizimkine seneye tatile gidelim ama Allah inşallah nasip ederse bizim minik 8-9 aylık olacak becerebilir miyim dedim gitsek oda annemleride götürürüz onlar bebeğe bakar dedi bende iyi fikir dedim ama sonra senin gibi düşündüm nasıl rahat edecem tamam çok iyi insanlar anlayışlılar ama yinede nasıl güneşleneceksin denize nasıl gireceksin benimde kafam çok karışık bu konuda :44::44::44: neyse aman hele bi gelecek sene olsunda kim öle kim kala

canım bende yemek yiyip çıkacam iş var dışarda haberiniz olsun

hemde ne itici bi tip varyaaa offff

sizin düğün var gidip destek olmalısın tabi canım boşver hem hamişsinde
ama seneye çok güzel bi tatil sizi bekler ne miniği kızzzz millet el kadar bebişlerle nerelere gidiyo varyaaa gidersiniz tabiii

bi bakıma iyi fikir bi bakımada kötüü bi annesiyse sorun olmaz yaa rahat etmezmisin ama babası filandamı var

kız nasıl ayıralım sevenleri anası gelirse babasıda gelir aslında gelmelerini çok istiyorum bi bakıma kv çok hevesleniyor tatil 5 yıldızlı otel falan benimkinin içinde uhde kalmasın diyorum sonra başlarına bir şey gelirse Allah korusun keşke demesini istemiyorum

kız ben o bebekleriyle gelenlere zaten hayranım 1 aylık bebekle gelen var

kolay gelsin görüşürüz bu arada

birde en mühimi adı tatilse bunun otele gidersin yer içersin değilmi
ev tutuyolar hemde her sene aynı yerde sevmediğim biyer ve herkesin kalıp gittiği pis evler ben rahat etmiyorum
orda yatmak yıkanmak yemek içmek düşünsenize haklıyım yaa sonuna kadar

hehh işteee bak burda kimse madur değil herkes odasında kalcakkk ye iç yat
gelsinler tabii canım yaşlı karı koca ne güzel kırk yılda bir hem bebişi onlara bırak kocanla gez
bizimkiler çok farklı sosyalim menfaat var çok fazla anlatılcak gibi değil

sözde benim kv de kocasına çok düşkün ama evine uçmadı bize uçtu aha bu o

sabah öğle akşam yemek onun bulaşığı duş sırası temizliği yatak topla yatak açç amannn hiç çekilecek dert değil valla mis gibi kasım aralıkta güzel bi otele rez. yaptırırım herşey dahil ohh mis ne uğraşacam apartla falan çokta tınn bu arada yurt dışından rezervasyon yapıldığında daha ucuz oluyormuş

sen çok dertlenmişsin belli neyseki yalnız değilsin

Son düzenleme:
Fundacım valla benim durum senin durumunun devede kulağı yani o yüzden senin bu durumlarını evinde gelip kalmalarını vs. hepsini düşününce sen zaten sonuna kadar haklısın ki buna hiç bi zaman lafım bile olamaz
hele bi de kocan izin almış yani onlar onunla yetinsinler

Sende tatile git kocanla baş başa bu olay burda kapansın
Ama kocanın haklılık payı olduğu fikrim halaaa sabittir

Tatilde biri varken rahat olamama konusu zaten ayrı bi vakaa ama ben eniştem abimin yanında falan rahtım valla
ilk dönemler çok sıkılıyordum utanıyordum falan ama baktım olmuyor saldım çayıra oldu.
Bide bizim de daha tatil belli değil.. bu gidişle olmayacak gene

Sosyal kız takılma bence rahat olurmuyum olmazmıyıma emin ol rahat olacaksın çünkü neden kadın seni seviyorsa aranda bi problem yoksa emin ol senle birlikte çok takılmayacaktır diye düşünüyorum ama tabii sen kayınvalideni daha iyi tanırsın.. zaten sen sıpayla güneşlenmeyi unut onun peşine koşmaktan zaten yanacaksın pek eğlenceli oluyor ama bilesin biz yiğine götürdüydük o aylarda inanılmaz eğlenmiştik..

fundacım sonuna kadar haklısın ufacık bi haklı yanı yok eşinin. tabi onca zahmeti kendi çekmiyo onun için hava hoş. bence birlikte huzurlu bi tatil yapın en olmadık gidin 5 yıldızlı otele herkes odasında istediğin saatte alır çıkarsın eşini. insan bi tatil yapcak stresini yaşıyor haftalarca vallaa

ayşecan kolay gelsin canım

twinim benoşum sosyoşum

bende kan verdim hemşire damarımı patlattı ama çok şekerdi kızamadım sabah açlık şekeri için verdim öğlende tokluk için alacaktı aynı yerden almaya çalıştı ben bile biliyorum aynı yerden alınmayacağını niye ses etmediysem

bu arada yazarken unuttum sosyalcan kayınpederinin yanında rahat edemezsen aynı saatlerde inmezsiniz plaja falan. oda anlayışlı biridir heralde sürekli dibinde durmaz. bende hiç rahat edemezdim o durumda, eşininde aklına gelmemiştir bide onla konuş istersen

hala haklı diyor yaaa peki benoş kavka çıkmasın evet haklı diyelim fundoşun kocasına

seviyorum kız kadını öyle cins bi tip değil dur bakalım canım şimdiden sene için plan yapıyorum bende hakkımıza hayırlısı ne ise o olsun

oyy geçmiş olsun canım hemşireye kızsanda olan olmuş artık sen niye şeker testi verdin ki daha önceden yapılmamış mıydı sana :26:

sağolsun anlayışlıdır canım dediğin gibi biz başka yerde yüzer geliriz sonuçta koca plaj bize mi yetmeyecek , lizimim Allahtan bir şey olmazsa onları da götürmeyi düşünüyorum kv sürekli soruyordu gittiğimizde denize bizde anlatıyorduk dinliyordu oda görsün diye beraber gideriz hem eğlenceli olur ama fundoşun durumu tabii çok farklı

suyumda biraz artış olmuş, çok kilo aldım, elim yüzüm şiş bütün bunları birleştirdi doktorum ve senin şekerin yükseliyo olabilir dedi. bakalım 3:30 da alıcam sonuçları

ayy sosyoşum nasıl sevaba girersiniz varya allah herkese böyle gelin nasib etsin içim bi hoş oldu sen böyle diyince hiç gitmemiş mi denize ayy kıyamam yaa

inşallah canım sonuçların güzel gelir

lizimim annem hep uçağa binmek istemiştir ama nasip olamadı bi türlü kadına biz ünide okuyorduk emekliydi falan neyse binemedi bu olay benim her zaman aklımda

kv hiç bi zaman ya bende gidip göremedim falan gibi şeyler söylemedi ama hareketlerinden belli o yüzden eşimin içinde uhde kalmasını istemiyorum

Sen hayırlı bi evlatsın sosyoşum hiç içinde uhte kalmasın anneciğin senden memnun ayrılmıştır ne güzel bi evlat yetiştirmiş. Seninde evladın senin gibi olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…