Ağlayakta gözden mi olak???

benim hala kızı kadın doğumcunun yanında 3 yıl çalışınca haliyle her şeyden haberdar oluyoruz

kız ailemizn doktoru oldu aklımıza bir şey takılsa 24 saatte hizmetimizde arayıp soruyoruz

isteyen çıtır doğursun isteyen çatırrr

kelebek bu arada kız mı oğlan mı bebişin , bence oğlan

Daha bilmiyorum şekerim. Açıkcası hamilelik öyle düşlediğim gibi bişey çıkmadı şimdi hevesinizi kursağınızda bırakmıyımda Ölüyodum az kalsın sürekli serumlarla beslendim. Yeni yenii kendime geliyorum kendi derdime düşünce bebşimle ilgilenemedik pek. Bu hafta gidince öğrenicez inşallah

hımm hamileliğin ağır geçti o zaman, geçmiş olsun canım, bundan sonra rahat edersin inşallah

hımm hamileliğin ağır geçti o zaman, geçmiş olsun canım, bundan sonra rahat edersin inşallah

herşeye değer bak seninkide karnına düşünce göreceksin bütün hayata bakışın değişiyor. bir yandan ağırlaşıyorum ayakta duramıyorum bir yandan serum bebeğe zarar vermez dimi diye soruyorum Şimdi rahatım çok şükür geçti

darısı bizlerin başına sen halaya katılma ne olur ne olmaz oturduğun yerde alkışla tempo tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…