Ağlayakta gözden mi olak???

sağol canım hoş geldin, ya sen nasıl yaptın bebeği bi anlat hele belki biz bir yerlerde yanlış yapıyoruzdur

bu arada Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin

oo bi hamiss geldii hosgeldin cnmm

sen ne kadar zamanda cocuk sahibi oldun

Valla bende uğraştım kızlar yaaa ha deyince olmuyor Ovulasyon testi kullandım en son onlar iişe yaradı çok şükür Bir de kafaya çok takmıycan ben istediğimiz zaman hemen olur diye düşünüyordum korunmayı bıraktık aaaaa yok birdaha denedik aaaa yine yok hemen karaları bağladım tabi doktora gittim filan sorun çıkmadı. Çıkmadı çıkmaya da ben ne zaman adet olsam ağlamaya başladım Sonra işte bu seteden bu ovulasyon olayını duydum o testlerle ikinci ay geldi bebiş

testler işe yarıyo haaa doğru çıkıyo değilmi yupppyy
peki koyu çıkıncamı çalıştın silik çıkıncamı başladın

3. ayda mı geldi yani bebeğin canım :44:

sezaryen yapınca 20-30 günde çekiyorsun bacı ben o yüzden istemiyorum, bana bakacak kimse olmadığı için, ama sizin varsa sezaryen yapın tabii

sezeryan yapak ta gözden mi olak canıım çatıır çatır doğuralım :93: :93:

beni funda iyi anlar , kızz FUNDA çatır çatır doğurur muyum yoksa korkup sezeryan mı yaparım tahmin et sana bir hedayem olazak :))

testler işe yarıyo haaa doğru çıkıyo değilmi yupppyy
peki koyu çıkıncamı çalıştın silik çıkıncamı başladın

yok gülüm o hamilelik testi gibi değil yumurtlama olunca ikiside kopkoyu çıkıyor. Silik çizgi her yapmanda çıkar zaten bunlarda

Hosbulduk kızlar maşallah topiginize almış yürümüş sayfalar dolusu sosyal sorumsuz bir tablo yapsan canım ordan takip ederiz olmaz mi

yok gülüm o hamilelik testi gibi değil yumurtlama olunca ikiside kopkoyu çıkıyor. Silik çizgi her yapmanda çıkar zaten bunlarda

dr. normal yapacam dicek sende pekii efeeem dicen
sonrada aylarca altta dikiş ağrıları çekecen

ben kullanıyom canım 2 aydır eşit koyulukta olunca yum. oluyo ben dün yaptım yaklaştığı halde silik bile değildi ama
sen tam koyu oluncamı çalıştın peki gün aşırımı hergünmü bla bla bla bla

tatlim tam olarak korunmayi biraktiktan kac ay sonra hamile kaldin

Ayşem yaa inşallah hamileliğimiz birlikte geçer de birbirimize destek oluruz güç veririiz :)) öyyle çok istiyorum kii

Beeeeeeeeeeeeeen e beeeeen diyorum
sende sen gelme u... a... mı diyosun yoksa kııııııııııııııııııııııııııııııız
sedoş bittin sen

senin gibi cadıya soranda kabahat insanın içine iyice korkuyuu salıyor bu hain ...

olmayalım valla pırtlatalım minnoşları, kocalarada göndermeler yapmayı unutmayalım

6 ay sonra filan geldi güzelim. Rabbim sizlerede nasip etsin

amin canımm aminn

Hosbulduk kızlar maşallah topiginize almış yürümüş sayfalar dolusu sosyal sorumsuz bir tablo yapsan canım ordan takip ederiz olmaz mi

canım tablo işi biraz çetrefilli bazıları isim yazdırıyor sonra uğramıyor herkes isminin altına yazsa daha iyi olmaz mı

Canım yumurtlama ne zaman olacağı belli olmuyordu benim adet aralığım uzundu. Testlerde ikiside kopkoyu olduktan sonra hergün deneme yaptım valla ilk ay çok umutluydum kesin döllenme olmuştur diye olmamış İkinci ay ilk koyu olduğu gün bir sebepten birliktelik olmadı ama sonraki günler oldu ben umutlanmadım bu ay olmaz diye yinede bir umut tabi gebelik testi yaptım adet günümde çok silik varla yok arası ikinci çizgiyi gördüm. Görmemle zaten eşofmanlarla hastaneye koştum Senin de hayırlı haberlerini bekliyor olucam

kızlar bazı arkadaşlarım dikişsız normal doğum yaptıklarını söylüyo bize de nasıp olur mu ki o?

ne ile alakalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…