sağol canım hoş geldin, ya sen nasıl yaptın bebeği bi anlat hele belki biz bir yerlerde yanlış yapıyoruzdur
bu arada Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin
oo bi hamiss geldii hosgeldin cnmm
sen ne kadar zamanda cocuk sahibi oldun
Valla bende uğraştım kızlar yaaa ha deyince olmuyorOvulasyon testi kullandım en son onlar iişe yaradı çok şükür Bir de kafaya çok takmıycan ben istediğimiz zaman hemen olur diye düşünüyordum korunmayı bıraktık aaaaa yok birdaha denedik aaaa yine yok hemen karaları bağladım tabi doktora gittim filan sorun çıkmadı. Çıkmadı çıkmaya da ben ne zaman adet olsam ağlamaya başladım Sonra işte bu seteden bu ovulasyon olayını duydum o testlerle ikinci ay geldi bebiş
sezaryen yapınca 20-30 günde çekiyorsun bacı ben o yüzden istemiyorum, bana bakacak kimse olmadığı için, ama sizin varsa sezaryen yapın tabii
testler işe yarıyo haaa doğru çıkıyo değilmi yupppyy
peki koyu çıkıncamı çalıştın silik çıkıncamı başladın
ooooo kızlar burası pek şenlikliymişKonu başlığına da bayıldım
3. ayda mı geldi yani bebeğin canım :44:
sezeryan yapak ta gözden mi olak canıımçatıır çatır doğuralım :93: :93:
beni funda iyi anlar , kızz FUNDA çatır çatır doğurur muyum yoksa korkup sezeryan mı yaparımtahmin et sana bir hedayem olazak :))
yok gülüm o hamilelik testi gibi değil yumurtlama olunca ikiside kopkoyu çıkıyor. Silik çizgi her yapmanda çıkar zaten bunlarda
evet haklisin cnm. normal dogum daha saglikli. birde hemen kalkiyosun ayaga. sezeryanda agrilarin seni bitiriyor..
Valla bende uğraştım kızlar yaaa ha deyince olmuyorOvulasyon testi kullandım en son onlar iişe yaradı çok şükür Bir de kafaya çok takmıycan ben istediğimiz zaman hemen olur diye düşünüyordum korunmayı bıraktık aaaaa yok birdaha denedik aaaa yine yok hemen karaları bağladım tabi doktora gittim filan sorun çıkmadı. Çıkmadı çıkmaya da ben ne zaman adet olsam ağlamaya başladım Sonra işte bu seteden bu ovulasyon olayını duydum o testlerle ikinci ay geldi bebiş
Ayşem yaa inşallah hamileliğimiz birlikte geçer de birbirimize destek oluruz güç veririiz :)) öyyle çok istiyorum kii
dr. normal yapacam dicek sende pekii efeeem dicen
sonrada aylarca altta dikiş ağrıları çekecen
ben kullanıyom canım 2 aydır eşit koyulukta olunca yum. oluyo ben dün yaptım yaklaştığı halde silik bile değildi ama
sen tam koyu oluncamı çalıştın peki gün aşırımı hergünmü bla bla bla bla
sezeryan yapak ta gözden mi olak canıımçatıır çatır doğuralım :93: :93:
beni funda iyi anlar , kızz FUNDA çatır çatır doğurur muyum yoksa korkup sezeryan mı yaparımtahmin et sana bir hedayem olazak :))
6 ay sonra filan geldi güzelim. Rabbim sizlerede nasip etsin
Hosbulduk kızlar maşallah topiginize almış yürümüş sayfalar dolususosyal sorumsuz bir tablo yapsan canım ordan takip ederiz olmaz mi
dr. normal yapacam dicek sende pekii efeeem dicen
sonrada aylarca altta dikiş ağrıları çekecen
ben kullanıyom canım 2 aydır eşit koyulukta olunca yum. oluyo ben dün yaptım yaklaştığı halde silik bile değildi ama
sen tam koyu oluncamı çalıştın peki gün aşırımı hergünmü bla bla bla bla
Beeeeeeeeeeeeeen e beeeeen diyorum
sende sen gelme u... a... mı diyosun yoksa kııııııııııııııııııııııııııııııız
sedoş bittin sen
Ayşem yaa inşallah hamileliğimiz birlikte geçer de birbirimize destek oluruz güç veririiz :)) öyyle çok istiyorum kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?