Ağlayakta gözden mi olak???

çok sağol canım dualarını esirgeme bizden
demekki koyu olduğu gün olmadı ertesi gün oldu yum. zaten testtede yazıyor ya 24 saat sonra olur bellide olmaz tabide
ben hergün yapıyorum test tahminime göre pazar günü olacak bakalım hayırlısı

ben sensiz olamam kiii...

hemen ne bağırıyorsun hain cadıı

kızlar bazı arkadaşlarım dikişsız normal doğum yaptıklarını söylüyo bize de nasıp olur mu ki o?

ne ile alakalı?

kıskandım galiba beni aranıza almadınız die

ya tam açılmayınca rahim kesiyolarmış işteee bayağı bazısıda çok rahat yapıyo hiç bi cerrahi işlem yapmadan
ama dikiş oldumu benim bi yakınım tam 1 sene o dikişlerden çektiğini söledi iltihap acı yanma filan
ondan duyunca sezeryanı garantiledim.
burdada bi arkadaş vardı doğum yaptı benle bir düşünüyodu bebek ozaman kaldı o hemen hamile neyse geçen ay doğurdu oda feryad ediyo şimdiki aklım olsa sezeryan yapardım ben ısrar ettim normal olsun diye dedi

Ayyy inşallah olur canım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip olsun. Bol bol çalış

evet canım bazen alttan atmak zorunda kalıyorlar. sanrım bebek sıkışınca knarlardan kesiliyo. kesilmezse makata kadar yırtılır diyo arkadaşım

doktor bana rahim esner demişti bu gitmemde yine sorayım. Zaten çok korkuyorum bide kesecekler dikecekler ooooffff

teste göre mi yıldızlara göre mi

evet canım bazen alttan atmak zorunda kalıyorlar. sanrım bebek sıkışınca knarlardan kesiliyo. kesilmezse makata kadar yırtılır diyo arkadaşım

kız güloo senin ağzın ne diyii öyleee

çatıya bağlı kızlar o umarım benim çatı geniştirde çatır çatır doğururum ben korkmuyorum niyeyse hiç

evet canım ama o zamanları düşündükçe bir şeyler olmuyor desem de yalan söylerim , hayırlısı nasılsa öyle olsun :))

ahh sed basa gelen cekilecek iste erkekler ne rahat yaa. bi sunnetle kurtuluyorlar. onuda cogu kucuk yasta oluyor hatirlamiyorlar bile

evet canım , hem vücutların da öyle önemli bir değişim de olmuyor ne güzel ya biiz

aslında bence de iyi olur sosyalcan tablo işi zor olmazsa tabii sana :))

kızlar bazı arkadaşlarım dikişsız normal doğum yaptıklarını söylüyo bize de nasıp olur mu ki o?

ne ile alakalı?

ilk defa duydum vaay bee , demek ki kendiliğinden açılıp kendiliğinden kapanıyor açıl susam açııll , kapan susamm kapaan, ya keşke olsaydı da, böyle bir şey yapsaydık

dikişlerin tutması zor oluyo çünkü ıslak bölge idrar duş olayı sürekli açılıyo dikiş

valla acı ama gerçek hatta bi arkadaşımın ablası normal diye girmiş alttan kesmişler bebek pisliğini yutunca hoppp sezeryana üsttende kesmişler

böyle felaket tellalı gibi oluyorum ama

ben normal doğum düşünürum sanrım sezeryanda göbek kalıyo

hamile kaldık hepimiz nasıl doğuracağımızı düşünüyoruz oldu olucak isimde bulalım

artık ben bir şey düşünemiyorum düşünme yetimi kaybediyorum yavaş yavaş

her ikisideeee vallahaaa
pazar günü ya bide ctesi gece pazar full düşünüyommmm
stok yapim herşeyi evede dışarı çıkmayalım havada kötü olur inşallaaaah

ayyyy canım acaip ıspanaklı börek istedi

seni aramıza almamak mıııı çıllgıııın

canım kişiden kişiye değişiyor, benim ablam çok korkaktır ama doğumunun çok rahat geçtiğini söyler hep...
bir aksilik olmazsa inşallah normal düşünüyorum ben :18:

Tövbe tövbeee o nasıl işmiş öyle Valla benim karnım içine göçüktü zaten az göbek fena olmaz ben doğuramam öyle çatır çatır galiba bir çıtır doğursam yeter

isteyen çıtır doğursun isteyen çatırrr

kelebek bu arada kız mı oğlan mı bebişin , bence oğlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…