kizlar bu konustugumuz sayfanin en alt kisminda full site diye bi yazi var. onu tiklayin hersey geliyorr
hamile mi var noluyooo kimmiş
hamile mi var noluyooo kimmiş
hee o yazı vardı o minik şeyde
bilgisayarda çıkmıyo akşam bakem
kizlar bu konustugumuz sayfanin en alt kisminda full site diye bi yazi var. onu tiklayin hersey geliyorr
pollen ama kayıp haberi uçurdu tüydü
bendede cikmiyordu onu basinca sayfama can geldideneme yanilma yoluyla buldum bende
pollen ama kayıp haberi uçurdu tüydü
yaa nedir o dediğiniz bulamadım ben
oldu oldukizlar bu konustugumuz sayfanin en alt kisminda full site diye bi yazi var. onu tiklayin hersey geliyorr
oldu oldu
aama cok alisamadim daha
cnm senin gulen kellelerin cikmiyor mu
cikmiyorsa eger bu konustugumuz sayfanin en alt kisminda full site diye bi yazi var ona tikla,kellelerin seninle olsunn
hee canım ya ben onu ilk bilmiyordum, :44: git baksana benim sayfamdan açtığım konulara o zaman anlarsın... sonradan sosyalcanın tarif ettiği bir şey var profilinden onu yaptım bütün suratlar döküldü...şimdi mesj yazarken hemen alttalargit sayfamdan açtığım konulara bak :93:
sedoşum tablette yapılmıyo onu diyo
bilgisayarda sorun yok
Deme bir iki üç
deli kız ben gördüm deneme tahtası bulmuş kendine
bende dökülmedi hala fazlasını seçiyom
deli kız ben gördüm deneme tahtası bulmuş kendine
bende dökülmedi hala fazlasını seçiyom
bende simdi gordumm
bende fazlasini seciyorum yaa:26:
Selammm kızlar.. halayı kaçırdım ben
Polenni tebrik ediyorum..Sağlıkla inşAllah kucağına almak nasip olur.. Darısı artık hayırlısı ile bize.. benimde karnım ağrıyor sanki geldi gelecek :2:
Ayşenurcum jeli sormuşsun ya benm kullandığım gielette mi öle bi garip yazımı var onu kullanıyoruz.. benim ki de dar galiba zorluyor ona sebep kullanıyoruz biz başka türlü olmuyor.. kuruluk var ne yapim :26:
geçmişi silemiyorum ayşecan profilim in yüz karası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?