Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy yanındamı salıyon kızzz soğutacaz adamları eyvahhh

Ben bi mutfağa giriyim artık

Size şimdiden iyi akşamlar kızlarr yatarken bakarım gene

Yaa adamın nişanlısı yeni ölmüşş doğru değilkiii:26:

kızz futbolcu bacağı gibi hemidee bileklerimde kalınnn

yaa artık zıbarsakmıı

sen bi giris mutfaga. kolay gelsin canimmm
fundaa kimin nisanlisi yaaa:26:
bacaga ne zaman gectik kizz benim uykum mu geldi acaba algilayamiyorumm artik yazilanlarii

oysaki 2 bucuk sene once tuvalete girerken bile ses cikacak diye utanirdimm zaman cok degistiriyor insanii

Ama erkekler çook rahattt dimii

ömerin nişanlısı yawww

Benim bacak kızzz benoş demiş yaa kalın bacaklarımmm

siz benim gibi olmayin,ben artik insanliktan ciktim. birde geceleri gaz olayi oluyor. tutamiyorum hic. karnima sanci giriyor hemen. artik esimin laflarini siz anladinizzz

insanlıktan mı çıktın sal gitsin içinde ki bütün kötülükleri benim gibi de sende yataktan geldi sanırım o ses dersen bir şey anlamaz

Sende al sakla buzluğa yokken ye
Bende bayılırım dondurmaya hem boğazlar içinde iyi bişi bakma kocana döveriz biz elleri güzel olsada döveriz

bencede dövelim dondurma yeme hakkımız engellenemez

evet evet sen yemek konusunda beni dinleme zatenn

olmaz seni örnek alırız biz sen ne dersen onu yapacağız insalıktan çık de çıkalım abla

ellerine yavas vururuz benayimmm

hızlı vurabilirsiniz

Ben bi mutfağa giriyim artık

Size şimdiden iyi akşamlar kızlarr yatarken bakarım gene

kolay gelsin benoş topla hooppp makinaya

2 tane makine alsaydık keşke yıkadıktan sonra boşaltmak eziyet oluyor biri boşalırken biri dolardı güzel fikir kabul edin

Yaa adamın nişanlısı yeni ölmüşş doğru değilkiii:26:

kızz futbolcu bacağı gibi hemidee bileklerimde kalınnn

yaa artık zıbarsakmıı

iyi olur aslında biri bizi yatağa götürse keşke

oysaki 2 bucuk sene once tuvalete girerken bile ses cikacak diye utanirdimm zaman cok degistiriyor insanii

10. seneden sonra ne yapacağız acaba burun karıştırmaya kadar gidebilir iş diyorsun yani
Ayy yanındamı salıyon kızzz soğutacaz adamları eyvahhh

kız ne soğutacağız sanki isteyerek yapıyoruz pırttt diyo çıkıyo içeride kalsa daha fenaa

Ama erkekler çook rahattt dimii

ömerin nişanlısı yawww

Benim bacak kızzz benoş demiş yaa kalın bacaklarımmm

tabi canim onlar cok rahatt. ama simdi hakkini yemeyeyim. ben yanindayken hic salmadi o
sosyall iki makina olayi super yaaa. vala bazen makine dolu diye mutfagi toplamadigim bile oluyor

herkesin uykusu gelmis sanirimmm.yavastan dagilalim o zamann ben gomlegimide utuleedimmm

bencede yatalım artık halbuki ben geceye en saf duygularımla dosya girerim umuduyla adım atmıştım ki size rastladım Allah affetsin

iyi geceler kızlar bende kaçayım artık haydi herkeslere Allah rahatlık versin iyi geceler

sessizden kork diye boşuna dememişlerrr

pıss osuruk pis osuruk diye bi laf var yaaa neyse ya bu gaz muhabbetini kapatalim artik ben aslinda boyle bi insan degilim yanlis izlenim birakmak istemiorum

burun karistirmak miii aklima bu sabah gordugum olay geldi. temde gidiyoruz. sabahta yol yogun oluuor.neyse yan seritimize bi taksici geldi. dayii iceride kendini oyle kaptirmiskii. parmak gorunmuyor artik. o nasil bi oymadirr ama sanirsin beynine ulasmaya calisiooo

Son düzenleme:

sağoll ayşem bu gece duyacağım en son şeyle kapanışı yaptın tebrik ederim gerçi hak ettim sanırım ben burun konusunu açmakla

saf duygularini kirlettik neyse bu gece dinlen. yarin erkenden baslarsin canim. senden kurtulurmu o dosyalarr
hadi iyi gecelerrrr kuzummm

Yaa trafikte kendilerini kaybediyo heriflerrr pisss

ayy hayde iyi uykuylarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…