ahahah aylem yaa ömürlüksün haa tutma sall
Ben bi mutfağa giriyim artık
Size şimdiden iyi akşamlar kızlarr yatarken bakarım gene
Yaa adamın nişanlısı yeni ölmüşş doğru değilkiii:26:
kızz futbolcu bacağı gibi hemidee bileklerimde kalınnn
yaa artık zıbarsakmıı
Ayy yanındamı salıyon kızzz soğutacaz adamları eyvahhh
oysaki 2 bucuk sene once tuvalete girerken bile ses cikacak diye utanirdimmzaman cok degistiriyor insanii
siz benim gibi olmayin,ben artik insanliktan ciktim. birde geceleri gaz olayi oluyor. tutamiyorum hic. karnima sanci giriyor hemen. artik esimin laflarini siz anladinizzz
Sende al sakla buzluğa yokken ye
Bende bayılırım dondurmaya hem boğazlar içinde iyi bişi bakma kocana döveriz biz elleri güzel olsada döveriz
evet evet sen yemek konusunda beni dinleme zatenn
ellerine yavas vururuz benayimmm
Ben bi mutfağa giriyim artık
Size şimdiden iyi akşamlar kızlarr yatarken bakarım gene
Yaa adamın nişanlısı yeni ölmüşş doğru değilkiii:26:
kızz futbolcu bacağı gibi hemidee bileklerimde kalınnn
yaa artık zıbarsakmıı
yaa salliyoruz demeyelim,kulaga his gelmio. kibarca birakioruz desekkbuda burna hos gelmio tabiii ay iyicene igrenclestim kulup bile atacak artik beniii
oysaki 2 bucuk sene once tuvalete girerken bile ses cikacak diye utanirdimmzaman cok degistiriyor insanii
Ayy yanındamı salıyon kızzz soğutacaz adamları eyvahhh
Ama erkekler çook rahattt dimii
ömerin nişanlısı yawww
Benim bacak kızzz benoş demiş yaa kalın bacaklarımmm
tabi canim onlar cok rahatt. ama simdi hakkini yemeyeyim. ben yanindayken hic salmadi oinsanlıktan mı çıktınsal gitsin içinde ki bütün kötülükleri benim gibi de sende yataktan geldi sanırım o ses dersen bir şey anlamaz
bencede dövelim dondurma yeme hakkımız engellenemez
olmaz seni örnek alırız biz sen ne dersen onu yapacağız insalıktan çık de çıkalım abla
hızlı vurabilirsiniz
kolay gelsin benoş topla hooppp makinaya
2 tane makine alsaydık keşke yıkadıktan sonra boşaltmak eziyet oluyor biri boşalırken biri dolardıgüzel fikir kabul edin
iyi olur aslında biri bizi yatağa götürse keşke
tabi canim onlar cok rahatt. ama simdi hakkini yemeyeyim. ben yanindayken hic salmadi o
sosyall iki makina olayi super yaaa. vala bazen makine dolu diye mutfagi toplamadigim bile oluyor
herkesin uykusu gelmis sanirimmm.yavastan dagilalim o zamannben gomlegimide utuleedimmm
sessizden kork diye boşuna dememişlerrr
pıss osuruk pis osuruk diye bi laf var yaaaneyse ya bu gaz muhabbetini kapatalim artik ben aslinda bile bi insan degil,yanlis izlenim birakmak istemiorum
burun karistirmak miiiaklima bu sabah gordugum olay geldi. temde gidiyoruz. sabahta yol yogun oluuor.neyse yan seritimize bi taksici geldi. dayii iceride kendini oyle kaptirmiskii. parmak gorunmuyor artik. o nasil bi oymadirr ama sanirsin beynine ulasmaya calisiooo
bencede yatalım artık halbuki ben geceye en saf duygularımla dosya girerim umuduyla adım atmıştım ki size rastladım Allah affetsin
iyi geceler kızlar bende kaçayım artık haydi herkeslere Allah rahatlık versin iyi geceler
saf duygularini kirlettikneyse bu gece dinlen. yarin erkenden baslarsin canim. senden kurtulurmu o dosyalarr
hadi iyi gecelerrrr kuzummm
sağoll ayşem bu gece duyacağım en son şeyle kapanışı yaptın tebrik ederim gerçi hak ettim sanırım ben burun konusunu açmakla
kürek gibi ellerinle diyorsuntabi ki kaçmaz ayşemm
Yaa trafikte kendilerini kaybediyo heriflerrr pisss
ayy hayde iyi uykuylarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?