Ağlayakta gözden mi olak???

Ayşemm bu gece içine kaçan canavarı çıkar
Koptumm gülmekten her ne kadar iğrenç olsada
Herkese tatlı rüyalarr sabah görüşürü inşAllah

Ulenn hatunlara bakk ben yokum diyee yine dagitmislar ortaligi
İsim daha yeni bitti gozlerim töküldü
Kosaraktan yataga gidiyorum yarin okuycam yazdiklarinizi
Optummmm

birde bazilari direksiyona suruyor
hadi sanada iyi uykular fundammm

grisini attım ağzıma üstüne çay yudumluyodumki bu yazıyı gördümmm :120:
delikızzzz bazılarıda masanın altına sürüyooo yakaladım ben eski işyerimde birinii
neyse bu konu burda kapansınnn

herkeşe günaydınnnnn
ohh yelo çatlada patlaaa :124:

Ulenn hatunlara bakk ben yokum diyee yine dagitmislar ortaligi
İsim daha yeni bitti gozlerim töküldü
Kosaraktan yataga gidiyorum yarin okuycam yazdiklarinizi
Optummmm

gelmedin ne yapalım o kadarda çağırdık

günaydın ben kahvaltı yapayımda dosyalara kaldığım yerden devam edeyim dikkatinizi çekerim dosyalara dedim sizle sohbete değil

Kusura bakmayin kizlar net yok kac gundur o yuzden giremedim
ine

ne yapıyorsun kığğızzzz yine gözler yaşlar gelmişsin

kahvaltı yapacaktım ama vazgeçtim :120:

günaydınn

gelmedin ne yapalım o kadarda çağırdık

günaydın ben kahvaltı yapayımda dosyalara kaldığım yerden devam edeyim dikkatinizi çekerim dosyalara dedim sizle sohbete değil

ine

günaydınn

tamam mesaj alındııı şunları çabucak bitirde geri kalma mıabetten
ye kızzz bişi olmazzzz

ezooo daha düzelmedinmi sennn

ine

günaydınn

tamam mesaj alındııı şunları çabucak bitirde geri kalma mıabetten
ye kızzz bişi olmazzzz

ezooo daha düzelmedinmi sennn

Esimle malesef sorunlarmz duzlmiyo bi turlu kirmizilarda geldi yne bugn 4.gun hayt tohumunu iciyrm sosyal umrm faydasi olur tadi berbat kokusuda oldum olasi bu bitki caylaribi hic sevmedim zaten

Son düzenleme:
Günaydın kızlaarr
benim sancım var galiba

Esimle malesef sorunlarmz duzlmiyo bi turlu kirmizilarda geldi yne bugn 4.gun hayt tohumunu iciyrm sosyal umrm faydasi olur tadi berbat kokusuda oldum olasi bu bitki caylaribi hic sevmedim zaten

nası yaniii lizooo

saracan bence sen birşey kullanma artık sorun eşinde onun için kürmü yapıyosun ilaçmı kullandırıyosun onu halledin derim..
çok ciddi sorunlarınız varsa neden önce onu halletmiyosunuz saracan :44:

adet sancısı gibi hafif hafif belimden giriyo ora geçiyo kasığımdan giriyo sonra geçiyo ayağa kalkarsam bida geliyo belime destek koyup iyice yaslanınca geçiyo bu ne yaaa

Onun kafasi degismiyo fundam artik tinlamiyorum onu gerci sorun bende degil niye iciyosam belki okur diye bi umit iste gitmiyo anacim sorun onda yani saglikli hayirli bi evladim olsun tinlamiycam hic obu zaten gormek istemiyorum bazen sinir ediyo

adet sancısı gibi hafif hafif belimden giriyo ora geçiyo kasığımdan giriyo sonra geçiyo ayağa kalkarsam bida geliyo belime destek koyup iyice yaslanınca geçiyo bu ne yaaa
Evelki gun ruyamda doguruyodum lizocan sanki gercek gibiydii allahim bi bagiriyorum bu son bidaha dogurursam neoluyum diyee

yaa acaba nedenkii dr. u arasanmı bi araştır hele burdan canım normalmi izne ne kadar kaldı canımm

Evelki gun ruyamda doguruyodum lizocan sanki gercek gibiydii allahim bi bagiriyorum bu son bidaha dogurursam neoluyum diyee
aslında doğum yapanlarda hep bana bunu diyo saracım. bida doğurursam ne oluyum diyolarmış bida doğuruyolarmış
yaa acaba nedenkii dr. u arasanmı bi araştır hele burdan canım normalmi izne ne kadar kaldı canımm

internetten baktım doğum sancıları dinlenince geçmez yazıyo bide düzenli aralıklarla gelirmiş. saranın dediği gibi yalancı sancı heralde :44:
iznim normalde çarşamba günü ayrılabiliyorum ama 37 ye kadar uzatıcam 5 hafta falan kaldı yani inşallah dayanabilirim hiç sanmıyorum ama
yaa ben bugün iyi değilim gitsem kıyamet kopcak oofff gece de koltukta yattım 3 gibi yatağa geçtim pencereyi açtım ondan da olabilir bu ağrı :44:

inşallah öyledir canım ve geçer hemencik
uzatmana sebep ne canım doğum sonrasımı uzun kullanmak için
canım sen şuan riskli ve çok dikkat etmen gereken dönemdesin yaaa miniğini düşün bence zorlanıyosan ayrıl kendini ve bebeğini düşün derim
yaa öyle olacak diyosan sende rol yap yani zaten kötüsün ama belli et bunu bişey diyemezler ozaman
koltukta ve pencere açık öylemi müstahak sanaaa

Gunaydin cancanlarrr
Fundosss bazilarida otobuste tutacak yerlere suruo. Kac defa sahit oldum
Sosyosss kahvaltini yap sonra dosyalarina basla. Sen bize uyma. Devamini soylemek istemiorummm
Lizo onlar fake sanci yavrum. Hic korkma. Ben dogum sancilarina bizzat sahit oldum. Duvarlari falan yumrukluyosun bunlarinda ara ara olmasi iyi birsey. Acilimin eerkenden baslar insallah.
Benoss bugun kendime geldim. Canavari kovdumm
Saracim merhaba. Sen bence naptigini bilmiosun. Sorun esinde ama sen hep bi ugras icindesin. Birde fundosta soylemis sorunlu bi iliskiye birde bebek gelmesi facia demek. Benim size onerim esinle bi aile terapistine gitmeniz. Cevremizde giden arkadaslarimiz oldu ve gayet memnun kaldilar.
Yeloo bugunde ikindi gibi gelirrrr

ayyy evet yaaa iğrenççççç
ben biliyordum ayşem gelip mantıklı bi yorumda bulunacak lizo için kızında içi rahatlar biraz
sanmıyorum saranın kocası gitmez o dediğin yeree

Bana kalsa hemen gderim dr a beraber ama adam soun oldugu halde gitmeyen birisi bilmiyorum nolcak bole allah sonumuzu hayir etsin ugras icindeyim ayse mecburum kafami dagitmaya calisiyorum temizlik yapiyoeum ciceklerle ugrasiyorum kur yapiyorum dua ediyorum mecburum yapacagim bisey yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…