birde bazilari direksiyona suruyor
hadi sanada iyi uykular fundammm
Ulenn hatunlara bakk ben yokum diyee yine dagitmislar ortaligi
İsim daha yeni bittigozlerim töküldü
Kosaraktan yataga gidiyorum yarin okuycam yazdiklarinizi
Optummmm
ineKusura bakmayin kizlar net yok kac gundur o yuzden giremedim
grisini attım ağzıma üstüne çay yudumluyodumki bu yazıyı gördümmm :120:
delikızzzz bazılarıda masanın altına sürüyooo yakaladım ben eski işyerimde birinii
neyse bu konu burda kapansınnn
herkeşe günaydınnnnn
ohh yelo çatlada patlaaa :124:
gelmedin ne yapalım o kadarda çağırdık
günaydın ben kahvaltı yapayımda dosyalara kaldığım yerden devam edeyim dikkatinizi çekerim dosyalara dedim sizle sohbete değil
ine
ne yapıyorsun kığğızzzz yine gözler yaşlar gelmişsin
kahvaltı yapacaktım ama vazgeçtim :120:
günaydınn
ine
ne yapıyorsun kığğızzzz yine gözler yaşlar gelmişsin
kahvaltı yapacaktım ama vazgeçtim :120:
günaydınn
tamam mesaj alındııı şunları çabucak bitirde geri kalma mıabetten
ye kızzz bişi olmazzzz
ezooo daha düzelmedinmi sennn
Kizzzz dogurcanmiiGünaydın kızlaarr
benim sancım var galiba
Günaydın kızlaarr
benim sancım var galiba
Esimle malesef sorunlarmz duzlmiyo bi turlu kirmizilarda geldi yne bugn 4.gun hayt tohumunu iciyrm sosyal umrm faydasi olur tadi berbat kokusudaoldum olasi bu bitki caylaribi hic sevmedim zaten
nası yaniii lizooo
saracan bence sen birşey kullanma artık sorun eşinde onun için kürmü yapıyosun ilaçmı kullandırıyosun onu halledin derim..
çok ciddi sorunlarınız varsa neden önce onu halletmiyosunuz saracan :44:
Evelki gun ruyamda doguruyodum lizocan sanki gercek gibiydii allahim bi bagiriyorum bu son bidaha dogurursam neoluyum diyeeadet sancısı gibi hafif hafif belimden giriyo ora geçiyo kasığımdan giriyo sonra geçiyo ayağa kalkarsam bida geliyo belime destek koyup iyice yaslanınca geçiyo bu ne yaaa
adet sancısı gibi hafif hafif belimden giriyo ora geçiyo kasığımdan giriyo sonra geçiyo ayağa kalkarsam bida geliyo belime destek koyup iyice yaslanınca geçiyo bu ne yaaa
aslında doğum yapanlarda hep bana bunu diyo saracım. bida doğurursam ne oluyum diyolarmış bida doğuruyolarmışEvelki gun ruyamda doguruyodum lizocan sanki gercek gibiydii allahim bi bagiriyorum bu son bidaha dogurursam neoluyum diyee
yaa acaba nedenkii dr. u arasanmı bi araştır hele burdan canım normalmi izne ne kadar kaldı canımm
aslında doğum yapanlarda hep bana bunu diyo saracım. bida doğurursam ne oluyum diyolarmış bida doğuruyolarmış
internetten baktım doğum sancıları dinlenince geçmez yazıyo bide düzenli aralıklarla gelirmiş. saranın dediği gibi yalancı sancı heralde :44:
iznim normalde çarşamba günü ayrılabiliyorum ama 37 ye kadar uzatıcam 5 hafta falan kaldı yani inşallah dayanabilirim hiç sanmıyorum ama
yaa ben bugün iyi değilim gitsem kıyamet kopcak oofffgece de koltukta yattım 3 gibi yatağa geçtim pencereyi açtım ondan da olabilir bu ağrı :44:
grisini attım ağzıma üstüne çay yudumluyodumki bu yazıyı gördümmm :120:
delikızzzz bazılarıda masanın altına sürüyooo yakaladım ben eski işyerimde birinii
neyse bu konu burda kapansınnn
herkeşe günaydınnnnn
ohh yelo çatlada patlaaa :124:
Gunaydin cancanlarrr
Fundosss bazilarida otobuste tutacak yerlere suruo. Kac defa sahit oldum
Sosyosss kahvaltini yap sonra dosyalarina basla. Sen bize uyma. Devamini soylemek istemiorummm
Lizo onlar fake sanci yavrum. Hic korkma. Ben dogum sancilarina bizzat sahit oldum. Duvarlari falan yumrukluyosunbunlarinda ara ara olmasi iyi birsey. Acilimin eerkenden baslar insallah.
Benoss bugun kendime geldim. Canavari kovdumm
Saracim merhaba. Sen bence naptigini bilmiosun. Sorun esinde ama sen hep bi ugras icindesin. Birde fundosta soylemis sorunlu bi iliskiye birde bebek gelmesi facia demek. Benim size onerim esinle bi aile terapistine gitmeniz. Cevremizde giden arkadaslarimiz oldu ve gayet memnun kaldilar.
Yeloo bugunde ikindi gibi gelirrrr
Bana kalsa hemen gderim dr a beraber ama adam soun oldugu halde gitmeyen birisi bilmiyorum nolcak bole allah sonumuzu hayir etsin ugras icindeyim ayse mecburum kafami dagitmaya calisiyorum temizlik yapiyoeum ciceklerle ugrasiyorum kur yapiyorum dua ediyorum mecburum yapacagim bisey yok kiGunaydin cancanlarrr
Fundosss bazilarida otobuste tutacak yerlere suruo. Kac defa sahit oldum
Sosyosss kahvaltini yap sonra dosyalarina basla. Sen bize uyma. Devamini soylemek istemiorummm
Lizo onlar fake sanci yavrum. Hic korkma. Ben dogum sancilarina bizzat sahit oldum. Duvarlari falan yumrukluyosunbunlarinda ara ara olmasi iyi birsey. Acilimin eerkenden baslar insallah.
Benoss bugun kendime geldim. Canavari kovdumm
Saracim merhaba. Sen bence naptigini bilmiosun. Sorun esinde ama sen hep bi ugras icindesin. Birde fundosta soylemis sorunlu bi iliskiye birde bebek gelmesi facia demek. Benim size onerim esinle bi aile terapistine gitmeniz. Cevremizde giden arkadaslarimiz oldu ve gayet memnun kaldilar.
Yeloo bugunde ikindi gibi gelirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?