inşallah öyledir canım ve geçer hemencik
uzatmana sebep ne canım doğum sonrasımı uzun kullanmak için
canım sen şuan riskli ve çok dikkat etmen gereken dönemdesin yaaa miniğini düşün bence zorlanıyosan ayrıl kendini ve bebeğini düşün derim
yaa öyle olacak diyosan sende rol yap yani zaten kötüsün ama belli et bunu bişey diyemezler ozaman
koltukta ve pencere açık öylemi müstahak sanaaa
Gitmez zaten fundam ben bi teste aylarca ugrastim dil doktum dusunn yaniayyy evet yaaa iğrenççççç
ben biliyordum ayşem gelip mantıklı bi yorumda bulunacak lizo için kızında içi rahatlar biraz
sanmıyorum saranın kocası gitmez o dediğin yeree
evet 5 haftayı doğum sonrası kullanmak için yoksa bebeği bırakıp işe başlamam gerekebilir. iznim bittikten sonra bikaç ay kalıyo düğün için çektiğimiz kredi az dişimi sıkarsam oda biter veee 2 sene ücretsiz izne ayrılırım.
insanlar o kadar bencilki fundoşum arkadaş kpss hazırlanıyo uzmanlık için hastaneye gittiğim gün diğer arkadaşlara şikayet etmiş sürekli hastaneye gidiyo ders çalışamıyorum diye. başka bi arkadaş söyledi bunu bana. sanki ben keyfime gidiyorum benim yasal hakkım. ama hiçbi kanunda memurlar işyerinde ders çalışabilir diye bişey görmedim ben.
bende diyorum ki inşallah bigün oda hamile oldugunda izin konusunda sıkıntı yaşar ve beni anlayıp yaptıgından pişman olur. burda bütün hamileler haftalarca rapor alıyo doğuma kadar kimsenin bişey dediği yok. hanımefendi ders çalışcakmış peehhh
ohh içimi döktüm rahatladım
ayyy evet yaaa iğrenççççç
ben biliyordum ayşem gelip mantıklı bi yorumda bulunacak lizo için kızında içi rahatlar biraz
sanmıyorum saranın kocası gitmez o dediğin yeree
ayşecan yine dediğin çok mantıklı geldi
kız sen her konuda nasıl bu kadar sankin ve mantıklısın hiiçbişeye kızdıgını vs yazmıyosun yoksa bizle mi paylaşmıyosun
O zaman Allah yardimcin olsun saracimmmm..
Ayy fundos bugun disari cikmam lazimm. Idrar tahlili istedi doktor. Hava nasil acabaaaa
ayşecan yine dediğin çok mantıklı geldi
kız sen her konuda nasıl bu kadar sankin ve mantıklısın hiiçbişeye kızdıgını vs yazmıyosun yoksa bizle mi paylaşmıyosun
içini bize döktün ama onada söylemelisin bence o zaman arkandan atıp tutup yaptığının yanlış olduğunu anlar
ders çalışamıyomuş haa ne demek yaaa
bence söyleseydin yaa ben aslaa susmammm rezil ederim valla
hava iğrenççç yağmur yağcakmış ve ben üşüyüp esniyip duruyorummm
Yengec burcunun ozellikleriiifundos bilir ya tersim cok kotudur aslnda dicem ama simdi onada inanmayacaksin
Kizz sizinle herseyi paylasiorum. Biraz yapi sanirim. Babama cekmisimmm
kız bi gelinde beni savununben şimdi bişey desem o bi bagırmaya çağırmaya başlar en nefret ettiğim şey toplumda biriyle tartışmak. yerin dibine girerim utancımdan medeni bi şekilde konuşmaz bu arkadaş.
bana biraz ders verin ahhh şu hakkımı savunabilsem biraz
kız bi gelinde beni savununben şimdi bişey desem o bi bagırmaya çağırmaya başlar en nefret ettiğim şey toplumda biriyle tartışmak. yerin dibine girerim utancımdan medeni bi şekilde konuşmaz bu arkadaş.
allah dert vermesin ne güzel maşallahtek dert yanmayan ayşe demiii
Yengec burcunun ozellikleriiifundos bilir ya tersim cok kotudur aslnda dicem ama simdi onada inanmayacaksin
Kizz sizinle herseyi paylasiorum. Biraz yapi sanirim. Babama cekmisimmm
Bu arada ben sakin dururum ama sonuna kadar hakkimi ararimm. Besik olayinda adam surekli birsey yok diyip durdu. Ilk defa esimde pek sesini cikartamadi. Oda niye oyle yaptiysa onada ayri sinirlendim ztn. Actim agzimi. Adam sonra cok az kusurlu olan parcalari bile aldi goturdukız bi gelinde beni savununben şimdi bişey desem o bi bagırmaya çağırmaya başlar en nefret ettiğim şey toplumda biriyle tartışmak. yerin dibine girerim utancımdan medeni bi şekilde konuşmaz bu arkadaş.
allah dert vermesin ne güzel maşallah
bilirim böyle sakin olanlar kolay kolay kızmayanlar bi kızdımı ortalığı yıkaryengeç burcunun böyle özellikleri mi varmış benim eşim hiiç öyle değil deli dumrul eğer senin gibi olacaksa bi iki hafta erken doğurabilirim yengeç olur
Madem bosanicaktin niye mik mik yaptinki kusken bile adami goresi gozum yok yaniayy bide ben derdimi anlatıyıım ben 2 gündür öyle rahatım kiii boşanma davam buğün açılıyor kızım çok huzurlu ben çok huzurluuu :))) çok iyim bilmiyorum :) anlatmak istediimmm ..bir de adetim gecikti korktum acaba mı dedim ama bu sabaaaahhh oldum oh dedim :))
Konumuzla hic alakasi olmasada gozunaydinnayy bide ben derdimi anlatıyıım ben 2 gündür öyle rahatım kiii boşanma davam buğün açılıyor kızım çok huzurlu ben çok huzurluuu :))) çok iyim bilmiyorum :) anlatmak istediimmm ..bir de adetim gecikti korktum acaba mı dedim ama bu sabaaaahhh oldum oh dedim :))
ayy bide ben derdimi anlatıyıım ben 2 gündür öyle rahatım kiii boşanma davam buğün açılıyor kızım çok huzurlu ben çok huzurluuu :))) çok iyim bilmiyorum :) anlatmak istediimmm ..bir de adetim gecikti korktum acaba mı dedim ama bu sabaaaahhh oldum oh dedim :))
Bu arada ben sakin dururum ama sonuna kadar hakkimi ararimm. Besik olayinda adam surekli birsey yok diyip durdu. Ilk defa esimde pek sesini cikartamadi. Oda niye oyle yaptiysa onada ayri sinirlendim ztn. Actim agzimi. Adam sonra cok az kusurlu olan parcalari bile aldi goturduben dayanamam lafimi soylerim burdada sahit olmussunuzdurr
Madem bosanicaktin niye mik mik yaptinki kusken bile adami goresi gozum yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?