Ağlayakta gözden mi olak???

evet 5 haftayı doğum sonrası kullanmak için yoksa bebeği bırakıp işe başlamam gerekebilir. iznim bittikten sonra bikaç ay kalıyo düğün için çektiğimiz kredi az dişimi sıkarsam oda biter veee 2 sene ücretsiz izne ayrılırım.
insanlar o kadar bencilki fundoşum arkadaş kpss hazırlanıyo uzmanlık için hastaneye gittiğim gün diğer arkadaşlara şikayet etmiş sürekli hastaneye gidiyo ders çalışamıyorum diye. başka bi arkadaş söyledi bunu bana. sanki ben keyfime gidiyorum benim yasal hakkım. ama hiçbi kanunda memurlar işyerinde ders çalışabilir diye bişey görmedim ben.
bende diyorum ki inşallah bigün oda hamile oldugunda izin konusunda sıkıntı yaşar ve beni anlayıp yaptıgından pişman olur. burda bütün hamileler haftalarca rapor alıyo doğuma kadar kimsenin bişey dediği yok. hanımefendi ders çalışcakmış peehhh
ohh içimi döktüm rahatladım

içini bize döktün ama onada söylemelisin bence o zaman arkandan atıp tutup yaptığının yanlış olduğunu anlar
ders çalışamıyomuş haa ne demek yaaa
bence söyleseydin yaa ben aslaa susmammm rezil ederim valla

ayşecan yine dediğin çok mantıklı geldi
kız sen her konuda nasıl bu kadar sankin ve mantıklısın hiiçbişeye kızdıgını vs yazmıyosun yoksa bizle mi paylaşmıyosun

ayyy evet yaaa iğrenççççç
ben biliyordum ayşem gelip mantıklı bi yorumda bulunacak lizo için kızında içi rahatlar biraz
sanmıyorum saranın kocası gitmez o dediğin yeree

O zaman Allah yardimcin olsun saracimmmm..

Ayy fundos bugun disari cikmam lazimm. Idrar tahlili istedi doktor. Hava nasil acabaaaa

kız sen her konuda nasıl bu kadar sankin ve mantıklısın hiiçbişeye kızdıgını vs yazmıyosun yoksa bizle mi paylaşmıyosun

tek dert yanmayan ayşe demiii

Yengec burcunun ozellikleriii fundos bilir ya tersim cok kotudur aslnda dicem ama simdi onada inanmayacaksin
Kizz sizinle herseyi paylasiorum. Biraz yapi sanirim. Babama cekmisimmm

kız bi gelinde beni savunun ben şimdi bişey desem o bi bagırmaya çağırmaya başlar en nefret ettiğim şey toplumda biriyle tartışmak. yerin dibine girerim utancımdan medeni bi şekilde konuşmaz bu arkadaş.
bana biraz ders verin ahhh şu hakkımı savunabilsem biraz

hava iğrenççç yağmur yağcakmış ve ben üşüyüp esniyip duruyorummm

Ooo super tam benlik. Kizlar yaniorum ben. Havalar isinmasin. Hazirandan sonra direk suda yasamayi dusunuyorumm
Allahim caresiz dert vermesin fundam hersey birsekilde geciyo,unutuluyor. Biz kendi kendimizi cok yesekte,sakin olsaktaa... ben boyleyim esim tam tersim. Cok ugrasiorum onunlaa

Yengec burcunun ozellikleriii fundos bilir ya tersim cok kotudur aslnda dicem ama simdi onada inanmayacaksin

ayy güneş açtııı
bilmemmiiii o haller insanı nasıl üzer haklıyken haksız duruma düşürtürrrrr :26:

aa ne terbiyesiz biriymiş yahu sende takma onu boşver senden üstmü ki hiç hakkı yok boşverrr sırf o ders çalışacak diye rahatı bozulacak surat yapacak diye kıvranıp durma al izninide söyle lafınıda

Bence lizo en iyisini yapmis. Onun seviyesine inmemekle. Hem lizodan karsi atak gormeyince daha cildiriyodur. Lizonun yasal hakki doktora gitmek o otsun dursun hic sallama canim. Bak boyle olaylara bende cok kiziorum. Sen hamilesin yaa. Insanlar keyiften izin alip doktora gidio

Son düzenleme:
ayy bide ben derdimi anlatıyıım ben 2 gündür öyle rahatım kiii boşanma davam buğün açılıyor kızım çok huzurlu ben çok huzurluuu :))) çok iyim bilmiyorum :) anlatmak istediimmm ..bir de adetim gecikti korktum acaba mı dedim ama bu sabaaaahhh oldum oh dedim :))

Son düzenleme:
tek dert yanmayan ayşe demiii
allah dert vermesin ne güzel maşallah

bilirim böyle sakin olanlar kolay kolay kızmayanlar bi kızdımı ortalığı yıkar yengeç burcunun böyle özellikleri mi varmış benim eşim hiiç öyle değil deli dumrul eğer senin gibi olacaksa bi iki hafta erken doğurabilirim yengeç olur

Bu arada ben sakin dururum ama sonuna kadar hakkimi ararimm. Besik olayinda adam surekli birsey yok diyip durdu. Ilk defa esimde pek sesini cikartamadi. Oda niye oyle yaptiysa onada ayri sinirlendim ztn. Actim agzimi. Adam sonra cok az kusurlu olan parcalari bile aldi goturdu ben dayanamam lafimi soylerim burdada sahit olmussunuzdurr

Kizz 23 temmuza kadar yengec. Sen insallah yengeci yakalarsin. Benim kesin aslandaa. Tabi Allah bilir yine,erkenden aramiza gelmezse. Burclarinda etkisi var ama birazda bazi seyler cocugun icinde olacak. Allahim hayirli ve saglikli evlat versin hepimize.

Madem bosanicaktin niye mik mik yaptinki kusken bile adami goresi gozum yok yani

Konumuzla hic alakasi olmasada gozunaydinn insallah bundann sonra hersey sizin icin daha iyi olur..

hayırlısı olsun ama genelde o mod bikaç gün sürermiş sonra bunalım haller başlarmış umarım sizin öle olmaz
birde anlamadım hem ayrılıyosunuz hemde ilişkimi oldu ilginç :44:

ayşemmmm çoook cadısınnnnn oldum olmammııı her anına şahit oldum olayların
bu arada idrarı niye vercektinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…