Tepene niye dikiliyorlarki
selammmmm kızlar.. öğle kaçamağı yaptım :)) sizi takip edemiyorum gündüzleri hep sohbetten geri kalıyorum...
Canım benim lütfenn kötüyü düşünme.. iyi düşün iyi olsun ki eminim ki iyi de olacak.. sen yeterki gönlünü ferah tut.. sonra bu yazdıklarına güleceksin
Selam azapcım.. ben çalışıyorum sen nelar yapıyorsun. gelince de öle konuşmadan kaçma lütfenn olur mu :)
Funda ya alemsin çok güldüm yeminle
ben işim nedeniyle halaya katılamıyorum ama beni de katmış sayın olur mu ? ben halayı da ayrıca çok severim
Canım hadi bakalım inşAllah güzel haberler gelecek.. ben şimdiden tebrik ediyorum.. olurda gelemezsem arada kabul buyur
İnşAllah canım benim.. Herkes tek tek hamile kalsın artık bebişlerimiz için konuşmalar yapalım.. aynı heyecanları yaşamak güzel olur diye düşünüyorum.
niye olcak göz açtırmamak için yazışırken bile anlıyolar rahat değilim
kızzz benay sanırım bende çekemicem iş çıktı güzelceye gidiyorum taaaa
ist. dışı resmen
sedoooooo çabukkk haber gelsin
sevincini paylaşmak istiyorummmm
ist. dışı resmen
ahhh ne güzelll oluurrrhepiniz öylee tatlısınız ki, bütün paylaşımlarımız bugün şunu canım çekti bebişimiz büyüyor , cinsiyet heyecanı tahminleriii... bilmediğimiz bir çok şeyde birbirimize destek olmak...karnımız burnumuz da bir de buluşma ayarlarız , göbüş tokuşturması
yaaa Allahımm inşallah önümüzdeki ay sıraya dizilirsiniizz
Amaann ne fenaaa
ist. dışı resmen
tşk saol unutulmuşuzznapayım bekliyom işte belim agrıyo adet olcam sen naslsn ne yaptınn adet oldunmuu :18:
inşallah canımmmm
az önce eşimin izmirden akrabası aradı beni çok samimiyiz ablam gibidir
sordu yok dedim 11 ay oldu dedim alla alla niye yaa diyor o çok kolay gebe kalıyoda
nasılsınız hamişlerrrrkız ne çok hamişimiz oldu
bizim içinde dua edin bak yoksa küseriz
ooo ben ediyorum wallahi
Canılarıııımm hamileyiiiiiiimmm darısııı hepiniziiin başınaaa inşalllahh yarabbiimmm şokktayımmm
kocişşş hala inanamıyorum diyor 6 haftalık demişleeer
ayşenuur kıız nerdesinn
Canılarıııımm hamileyiiiiiiimmm darısııı hepiniziiin başınaaa inşalllahh yarabbiimmm şokktayımmm
ayşenuur kıız nerdesinn
ayşenuur kıız nerdesinn
ayşenuur kıız nerdesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?