Ağlayakta gözden mi olak???

6 haftalık olmuş hemde yaramazzz daha yeni gösteriyor kendini kan değerin kaç çıkmış sedom şimdi sen heycandan yazamazsında

şimdi yanımda müşteriler vardı öyle soramadım kağıdın resmini çekip göndericekk, normali kaç lizimcan

canım benim allah hayırlı uğurlu etsin.hamilelerin duası kabul olurmuş.çok dua et tatlım bize

şimdi yanımda müşteriler vardı öyle soramadım kağıdın resmini çekip göndericekk, normali kaç lizimcan

6 haftalık dediğine göre baya yüksekde hesaplarımız tutmadı o zaman
3 çıkmıştı bugün 48 çıkması gerekiyor oda 4 hafta olurdu 6 hafta dediğine göre baya fazla

Hadi niye herkes sustu halayın kuyrugu uzuyo gitgide kızlarr ne ugurlu topik oldu

6 haftalık olmuş hemde yaramazzz daha yeni gösteriyor kendini kan değerin kaç çıkmış sedom şimdi sen heycandan yazamazsında

canımm şimdi yazdı canım değer 139,43

çok sevindim canımmm yaaa ne güzel haber buuu

sosyalcanımm bu şimdi dileğim bu mutlu haberi sizlerden duymak :109:

fundoşuuumm bendee senii çook seviyorummm :109: :103:
Ayy ne güzel bende yazabilecekmiyim böylee ne mutlu sana sed çok sevindim senin adınaa

canıım kısa zamanda başına inşallaaahhhh
Hamilelik takvimini yap hemeen

kızları beklicemmm yapmam

fundoşuum

canım benim allah hayırlı uğurlu etsin.hamilelerin duası kabul olurmuş.çok dua et tatlım bize

ahh süreyyacaanımm bütün güzel dileklerim her zaman, ufacık bir şeyden bile üzüntü duyan iyi insanlarla :109: herşeyi gören, Allahım kimseye dermansız dert vermesinn...dilerim bu ay hepinizden alırım bebiş haberlerini

sedoş demek ki senin yaptırdığın ilk test yanlışmış :44:

evet canım çok erken yaptırmışım ...umudu kesmiştim...Hadi ne olur , iyi çalışın, :13: bizde çooook dua edicez :)) yetişin bu ay bize heeemeenn

sedommmmmm benim yerim seni taze annecikkkhayirli ugurlu olsun canimmm. cookk coookkk sevindimmm
annemle hazirlik yapiyoruz ellerim yagliydi yazamadimmm

hadi halaya haydee

:118::118::118::118::118::118:

cok sevindim bitanemm. masallah 6 haftalik olmus birdee. yanaklari sikmalik olmuss teyzeleri yer onuuu

Rabbim hayirlisiyla saglikli,sihhatli kucagina almayi nasip etsin sedom benimmm

sedommmmmm benim yerim seni taze annecikkkhayirli ugurlu olsun canimmm. cookk coookkk sevindimmm

hadi halaya haydee

Kızz sende yaptır artık kan testiii aaaaaa sıra bizde hep birlikte hamileliğimizi anlata anlata geçirelim ayşenurda hamile sıra fundayla sosyalle bende ismini unuttuğum olabilirrr

Son düzenleme:
sedoş demek ki senin yaptırdığın ilk test yanlışmış :44:
evet canom erken yaptırdığım için oldu sanırım
6haftalık olana kadar hiç bi belirti olmadı sed

canım regl sancılarım vardı hep...bir de geçen hafta baş dönmesi olmuştu ama yaşadığım bir skıntı vardı ona yormuştum bide akıntılar hiç bitmedi öyle söyledikleri gibi beyaz değildi

hadi halaya haydee

cok sevindim bitanemm. masallah 6 haftalik olmus birdee. yanaklari sikmalik olmuss teyzeleri yer onuuu

Ayşemm senin halayınıda yakında çekerizi inşallaahhhh

Sonra diğer teyzeleri sırayla dizilsinler

fundoooşş ,süreyyacan , sbrycan, daistycan ,benaycan, sosyalcan , ezocan, azap çiçeği , ismini hatırlamayıp yazamadıklarım Aralık ayı uğurunuz olsun dileriimmm :103: :109:

Son düzenleme:

amiin ayşemm hepimize sağlıklı huzur dolu hamilelik nasip etsin balıım

Kızz sende yaptır artık kan testiii aaaaaa sıra bizde hep birlikte hamileliğimizi anlata anlata geçirelim ayşenurda hamile sıra fundayla sosyalle bende ismini unuttuğum olabilirrr

canim benim deger cikarsa bile cok dusuk cikacakk, o yuzden bir kac gun beklemekte fayda varr bugun 24. gunum daha:))

Son düzenleme:

maşallah canım değerin süper.6 haftalık olduğuna göre keseyide görürsün sanırım. dr ne zaman gideceksin tatlım.görünce ve o minik kalbini duyunca eşinde sende inanırsınız artık bebeğinizin sizinle olduğuna

Olacak ben inanıyorum tek tek söyleniyor bu topik çok uğurlu bence

canim benim deger cikarsa bile cok dusuk cikacakk, o yuzden bir kac gun beklemekte fayda varr bugun 24. gunum daha:))

Çıksınn benim arkadaş test yapmış evde pozitif çıkınca kan testi bile yaptırmadan dr.a gitti keseyi gördüm demiş ay benim pozitif çıkacak kan vermiycem ölemi heyecandan duramamkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…