6 haftalık olmuş hemde yaramazzz daha yeni gösteriyor kendinikan değerin kaç çıkmış sedom şimdi sen heycandan yazamazsında
6 haftalık olmuş hemde yaramazzz daha yeni gösteriyor kendinikan değerin kaç çıkmış sedom şimdi sen heycandan yazamazsında
şimdi yanımda müşteriler vardı öyle soramadım kağıdın resmini çekip göndericekk, normali kaç lizimcan
Canılarıııımm hamileyiiiiiiimmm darısııı hepiniziiin başınaaa inşalllahh yarabbiimmm şokktayımmm
kocişşş hala inanamıyorum diyor 6 haftalık demişleeer
ayşenuur kıız nerdesinn
şimdi yanımda müşteriler vardı öyle soramadım kağıdın resmini çekip göndericekk, normali kaç lizimcan
çok sevindim canımmm yaaa ne güzel haber buuu
fundoşuuumm bendee senii çook seviyorummmneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok sevindimmmmmm bitanemmmm
çıkacammmmmm bensiz devam edinnn sedommmm kusura bakmaaaa
kendim kalmış gibi sevindim canım sedommmmm
miniğinide senide çokkk seviyorummmm
Ayy ne güzel bende yazabilecekmiyim böylee ne mutlu sana sed çok sevindim senin adınaa
Hamilelik takvimini yap hemeen
canım benim allah hayırlı uğurlu etsin.hamilelerin duası kabul olurmuş.çok dua et tatlım bize
sedoş demek ki senin yaptırdığın ilk test yanlışmış :44:
Canılarıııımm hamileyiiiiiiimmm darısııı hepiniziiin başınaaa inşalllahh yarabbiimmm şokktayımmm
kocişşş hala inanamıyorum diyor 6 haftalık demişleeer
ayşenuur kıız nerdesinn
sedommmmmm benim yerim seni taze annecikkkhayirli ugurlu olsun canimmm. cookk coookkk sevindimmm
annemle hazirlik yapiyoruz ellerim yagliydi yazamadimmm
hadi halaya haydee
:118::118::118::118::118::118:
evet canom erken yaptırdığım için oldu sanırımsedoş demek ki senin yaptırdığın ilk test yanlışmış :44:
6haftalık olana kadar hiç bi belirti olmadı sed
sedommmmmm benim yerim seni taze annecikkkhayirli ugurlu olsun canimmm. cookk coookkk sevindimmm
annemle hazirlik yapiyoruz ellerim yagliydi yazamadimmm
hadi halaya haydee
:118::118::118::118::118::118:
cok sevindim bitanemm. masallah 6 haftalik olmus birdee. yanaklari sikmalik olmussteyzeleri yer onuuu
Rabbim hayirlisiyla saglikli,sihhatli kucagina almayi nasip etsin sedom benimmm
cok sevindim bitanemm. masallah 6 haftalik olmus birdee. yanaklari sikmalik olmussteyzeleri yer onuuu
Rabbim hayirlisiyla saglikli,sihhatli kucagina almayi nasip etsin sedom benimmm
Kızz sende yaptır artık kan testiii aaaaaasıra bizde hep birlikte hamileliğimizi anlata anlata geçirelim ayşenurda hamile sıra fundayla sosyalle bende ismini unuttuğum olabilirrr
canımm şimdi yazdı canım değer 139,43
sosyalcanımm bu şimdi dileğim bu mutlu haberi sizlerden duymak :109:
fundoşuuumm bendee senii çook seviyorummm:109: :103:
canıım kısa zamanda başına inşallaaahhhh
kızları beklicemmm yapmam
fundoşuum
ahh süreyyacaanımm bütün güzel dileklerim her zaman, ufacık bir şeyden bile üzüntü duyan iyi insanlarla :109: herşeyi gören, Allahım kimseye dermansız dert vermesinn...dilerim bu ay hepinizden alırım bebiş haberlerini
evet canım çok erken yaptırmışım ...umudu kesmiştim...Hadi ne olur , iyi çalışın, :13: bizde çooook dua edicez :))yetişin bu ay bize heeemeenn
Olacak ben inanıyorum tek tek söyleniyor bu topik çok uğurlu benceevet canom erken yaptırdığım için oldu sanırım
canım regl sancılarım vardı hep...bir de geçen hafta baş dönmesi olmuştu ama yaşadığım bir skıntı vardı ona yormuştum bide akıntılar hiç bitmedi öyle söyledikleri gibi beyaz değildi
Ayşemm senin halayınıda yakında çekerizi inşallaahhhh
Sonra diğer teyzeleri sırayla dizilsinler
fundoooşş ,süreyyacan , sbrycan, daistycan ,benaycan, sosyalcan , ezocan, azap çiçeği , ismini hatırlamayıp yazamadıklarım Aralık ayı uğurunuz olsun dileriimmm :103: :109:
canim benim deger cikarsa bile cok dusuk cikacakk, o yuzden bir kac gun beklemekte fayda varrbugun 24. gunum daha:))
canim benim deger cikarsa bile cok dusuk cikacakk, o yuzden bir kac gun beklemekte fayda varrbugun 24. gunum daha:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?