Ağlayakta gözden mi olak???

aman hemen kaç zaten

benoşş 5 posta uyumuş öyle gelmiştir şimdi

Kolay gelsin benosummm
Siz yine bu sezon gecersiniz 1 e de ben cift dikiş gidicem galiba

Sosyaallllll hahahah

Bunlarada cok guldum ama teyzeye koptummm
Benoscum Allah kabul etsinn oruc tutacaklaraaa.
Sosyosss nasil seviniooo simdiiiii
Twoss kolay gelsin sekerrrrr

Kolay gelsin benosummm
Siz yine bu sezon gecersiniz 1 e de ben cift dikiş gidicem galiba

Sosyaallllll hahahah

Bunlarada cok guldum ama teyzeye koptummm
Benoscum Allah kabul etsinn oruc tutacaklaraaa.
Sosyosss nasil seviniooo simdiiiii
Twoss kolay gelsin sekerrrrr

kız kupayı bizim eve mi gönderecekler sanki tamam tamam atletico kazansaymış keşke sizi kırmayalım

Bizamanlar gassaray da almisti bu kupayi
Ben ozaman kucuktum ama maci izlemistim ne muhteşemdi beeee

Hatun hamarattt. Bizim gibi bos bos oturup geyik mi yaptii islerini halletti banyosunuda yaptii uykusu geldi tabiii findaaaa idolumuzsunnn

Hakkatenn haa hic caktirmiyo çakalllll
Kizz bugun benim yaptigim temizligi gorsenizzz..yemegi de disardan soyledim yani pert olmusumm ama oturuyom oylee ben nekadar yorgun yada uykusuz olursam olayim 2yi gormeden yatagi gormuyorum

Kizz bugun benim yaptigim temizligi gorsenizzz..yemegi de disardan soyledim yani pert olmusumm ama oturuyom oylee ben nekadar yorgun yada uykusuz olursam olayim 2yi gormeden yatagi gormuyorum

Valaa temizlik bittikten sonra nasil rahatliyor insann.
Aliskanlik iste cnm. Benim 11 gibi cok uykum geldi ama sonra mac heyecanlaninca uykumda kacti. Yoksa 12 yi bile gormuorum. Sabahta 7-8 de kalkiorum. Kacta yatarsam yatayimm. Sonrada canim sikiliyorr

benimkide bugün dışarıdan getirmiş yemeği biliyor tabi yemek yapmayacağım bana ye ye dedi bende inat ettim yemedim 3 gündür aynı yemeği yiyorum mercimek

Oyy canımm çok geçmiş olsunn

kimbilir neye güldüü adam

Sağol kuzum

Sende uykuya gitmissin kızz

Ya ser ser bitmedi tüm cekmeceyi indirmiş benim herif yetistiremiyorum çamaşır

Maç mi izliyosunuz yahu
milli maçlar dışında pek sevmiyomm ben yaa

benimkide bugün dışarıdan getirmiş yemeği biliyor tabi yemek yapmayacağım bana ye ye dedi bende inat ettim yemedim 3 gündür aynı yemeği yiyorum mercimek

Ayy evett bide mutfaga falan giderken odalara bakiyorum ne guzel gozukuyo gozume
Ayy ben de keske oyle olsamm benimki sabah 5 bucuk 6 da kalkiyo tv izliyo meyve yiyo 7 gibi de cikiyo evdenn.ben mal gibi yatiyorum

Ay sosyall sen de betersin haaa küstürmeye gelmez seniii

Sağol kuzum

Sende uykuya gitmissin kızz

Ya ser ser bitmedi tüm cekmeceyi indirmiş benim herif yetistiremiyorum çamaşır

Maç mi izliyosunuz yahu
milli maçlar dışında pek sevmiyomm ben yaa

Camasir sermek ve toplamaktann- ki genelde bi sonraki casir yikanana kadar toplamam
Ve bulasik makinesi yerlestirmek ve bosaltmaktan nefret ederim

yelizim ben var ya kolay kolay sinirlenip küsmem ama küsersem vay haline o küstüğüm kişinin burnundan getiririm

kız isimleri söyle dedim izle gel bize anlat demedim dizileri

Kuzum çamaşır sermeye gidiyorum dedim yaa

Thé Vampire dies,
Supernatural
Reign
Beware Thé batman
Vikings
Bates Motel
Davinci
Game of Thé thrones
Being human
Arrow
Ay ne kadar çok iziomuss yeni farkettim bi tane daha varda çivi yazısından okuyamadimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…