Yaaaa almış gitmişsinix yarısını okdum olmuyo direkt daldım
Yok kız bugün tavuk değilim babam var yarında kandil yemek hazırlıyoruö bizimkiler oruç tutacaklar.. Yazamıyom anam bugünde cenenizin düşeceği tuttu
Burdayım meraklanmayın çıkarsanızda artık toplu göndrrme yaparım..
Yeliz hazırlık sınıfı espirine koptumoraya kadar okudum
aman hemen kaç zaten
benoşş 5 posta uyumuş öyle gelmiştir şimdi
Ya bugunku depremle ilgili iki şeye cok guldumm
Birimcisi cevre sehircilik bakani aciliş yaptigi esnada deprem oluyo bakan diyo ki deprem oluyo yalnız iyi vurdu ha
İkimcisi de teyzenin biri konusuyo diyo ki ben hastanedeydim once baş donmesi sandim sonra anladim depremmişteyzeye cok guldum kadin nasil adapte olmussa hastane ortamina yani bi hareket var ama olsa olsa baş donmesi carpinti falandir
Kolay gelsin benosummm
Siz yine bu sezon gecersiniz 1 e de ben cift dikiş gidicem galiba
Sosyaallllllhahahah
Bunlarada cok guldum ama teyzeye koptummm
Benoscum Allah kabul etsinn oruc tutacaklaraaa.
Sosyosss nasil seviniooo simdiiiii
Twoss kolay gelsin sekerrrrr
Fundaaaaa oyunbozanlik yapmasanaaaaa
kız kupayı bizim eve mi gönderecekler sanki tamam tamam atletico kazansaymış keşke sizi kırmayalım
Hatun hamarattt. Bizim gibi bos bos oturup geyik mi yaptiiislerini halletti banyosunuda yaptii uykusu geldi tabiii findaaaa idolumuzsunnn
Bizamanlar gassaray da almisti bu kupayi
Ben ozaman kucuktum ama maci izlemistim ne muhteşemdi beeee
Hatun hamarattt. Bizim gibi bos bos oturup geyik mi yaptiiislerini halletti banyosunuda yaptii uykusu geldi tabiii findaaaa idolumuzsunnn
Real ezip gectikten sonra bu lafi soyluyorsun yaaaman neyse yaa bende neden bu kadar kendimi kaptirdiysammm
Hakkatenn haa hic caktirmiyo çakalllll
Kizz bugun benim yaptigim temizligi gorsenizzz..yemegi de disardan soyledim yani pert olmusumm ama oturuyom oylee ben nekadar yorgun yada uykusuz olursam olayim 2yi gormeden yatagi gormuyorum
Hakkatenn haa hic caktirmiyo çakalllll
Kizz bugun benim yaptigim temizligi gorsenizzz..yemegi de disardan soyledim yani pert olmusumm ama oturuyom oylee ben nekadar yorgun yada uykusuz olursam olayim 2yi gormeden yatagi gormuyorum
Oyy canımm çok geçmiş olsunn
kimbilir neye güldüü adam
benimkide bugün dışarıdan getirmiş yemeği biliyor tabi yemek yapmayacağım bana ye ye dedi bende inat ettim yemedim 3 gündür aynı yemeği yiyorum mercimek
Valaa temizlik bittikten sonra nasil rahatliyor insann.
Aliskanlik iste cnm. Benim 11 gibi cok uykum geldi ama sonra mac heyecanlaninca uykumda kacti. Yoksa 12 yi bile gormuorum. Sabahta 7-8 de kalkiorum. Kacta yatarsam yatayimm. Sonrada canim sikiliyorr
benimkide bugün dışarıdan getirmiş yemeği biliyor tabi yemek yapmayacağım bana ye ye dedi bende inat ettim yemedim 3 gündür aynı yemeği yiyorum mercimek
Mercimegi cok severim ama 3 gunde bayar be sosyosum
Bizde bugun k.validede yedikk. Yemek derdinden kurtuldumm
Sağol kuzum
Sende uykuya gitmissin kızz
Ya ser ser bitmedi tüm cekmeceyi indirmiş benim herif yetistiremiyorum çamaşır
Maç mi izliyosunuz yahu
milli maçlar dışında pek sevmiyomm ben yaa
Ayy evett bide mutfaga falan giderken odalara bakiyorum ne guzel gozukuyo gozume
Ayy ben de keske oyle olsamm benimki sabah 5 bucuk 6 da kalkiyo tv izliyo meyve yiyo 7 gibi de cikiyo evdenn.ben mal gibi yatiyorum
Ay sosyall sen de betersin haaa küstürmeye gelmez seniii
kız isimleri söyle dedim izle gel bize anlat demedim dizileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?