Ağlayakta gözden mi olak???

Twincan evet sen giremesen de bi girdiginde herkesi soruyosun merak ediyosun dogru valla takiptesin
Sen canini sikma biz seni seviyoruzz

Kv deler sinir etmek icin yaratilmislar zaten
Benim Kv de beni cok seviyo herkes soyler bunu ama hislerimizin karsilikli oldugunu soyleyemiycem cunku cok iki yuzlu

twinim sen yazdım ya annem iyi çok şükür diye bizde sevindik o habere, aklıma geldin kız vallaha ama dediğim gibi eşinden dolayı girememişsindir diye yazmadım

ne izliyor adı ne dizinin bende severim yabancı dizileri

kv ler candır ayol neden öyle diyorsun

Sağol cnm evet iyi çok şükür.
Bnde çamaşır attım bitti ama kalkıp seresim yok beyazlari 50 de yıkiom ben

Bnde havlulari kokluyorum ..

Bu arada bnmki uyumak üzere

Kizimm siz de çeken kumaşlari kullanmayin benimkiler hic cekmiyooo
Evettt penaltiya gitsinn artik şansı varsa atletico alsınnn yazikk kizz realin cok kupasi var
Benimki dayanamadi yatti
Zaten yere paralel konuma geldigi an uyuyor

Yaaa spidi gonzalezmisiniz nesiniz beee

twinimmm geçmiş olsunn annenen neyi vardı kız iyimi şimdii:44:

ayşemmm yaa ben sık sık yıkıyorumm çokta kalmıyo bi giydiğimiz üstümüzde hemen kirliyee o yüzden çok yüksekte yıkayıp yıpratmıyom
bende bayılıyom o kokuya kızz

yeloo bendede var öle bi arkadaşş konuşmuyoz şimdi geçen ctesi biz adadaydık ya bugürde o bildirim yapmışş ablam aradı bu kız ne yapmaya çalışıyo diyo pis kıskanç diyo napsan aynını yapıyo

evlilik takvimine baktın mı 11 ay 30 gün oldu diyorrrrr

inşallah 60 lı yıllarıda görürsünüz tebrik ederim canım

Canım benim bnde sizi seviyorum ..
Sorma kız sabah aradı bnde daha yeni uyanmış tm bana dioki uyuyomusunz hala annen ameliyat olmuş uyuyomusun dio ..dün hastanede bi kere bile aramadi beni sorguluyo yaa..bnmki de beni sevmiş gibi yapıo nedense bana batio hersy

Hay anasını yaaaaa
Biliyodumm boyle olacaginii reall bikere attıysaa kupayi alacagi belliydi zatenn

Sosyal kızz sen oc dizisini izlermiydinn bide estetik drları vardı neydi adı yaa ben kaçırmazdım onları ama o doktorlarınki fenaydıı.....gibi:

Sosyalim mm Sağol kuzum alindigim için yazmadım öyle ..

Kuzu bilmiyorum ki nerdeyse hepsini izliyo bide liste tutmuş şu sezon şu bölüm

Can mi
Sosyalcan ancak Ruyalarda olur o

evlilik takvimine baktın mı 11 ay 30 gün oldu diyorrrrr

inşallah 60 lı yıllarıda görürsünüz tebrik ederim canım

ben demiştim real alır diyee

Evet fundamm var maalesef ve cok komikler gercektenn zavallica hareketlerrr

Evet sosyalimm 26 sinda yıldönumumuz
Sagol canmm cok tesekkurlerrr
Gecen yil bu gece kina gecemi yapmis simdi millet dagilmiss ben de ayakkabilarimi cikarmis eve gitmek icin dort gozle bekliyodum

Sosyalin gozu degdii yazik yaa uzuldum bak simdii. Ahh son dakikada o golu yemeyeceklerdiii

Ay twinn gece bende camasir sermeye cok usenirimmm.

Sosyal kızz sen oc dizisini izlermiydinn bide estetik drları vardı neydi adı yaa ben kaçırmazdım onları ama o doktorlarınki fenaydıı.....gibi:

oc hangisi ben onu hiç bilmiyorum sen nip tuck diyorsun evet izledim canım manyak bi diziydi sonradan sapıttılar

Bizim yazlığın olduğu sitede 6 ev çökmüşş
bizimkinde görünen bişey yokmuşşy annem meraktaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…