Valla aysemm eger gectiyse onemsiz birseydir insallahhh
Ayy bunlar yakinda doguracaklarr Allahin izniylee ilk mezunlarimiz ayse ve lizim olucakk
Ben funda twin benos daha hazirlik sinifisosyal de 2 de daha Yelizim ya buna gulunur işte
Benimki anliyacak şimdi..
Sosyalim demirbaş değilim evet ama genelde okuyorum yazamıyorum malesefyazmasamda düşünüyorum kızlar napti onun testi nasıl çıktı o hasta ydi ne yaptı fln neyse cnm ya annemden dolayi biraz can sıkıntısı işte ..
Yok kız dizi izlio yabancı dizi ..diziye daldı bnde diye kaçak girdim
Bugün bütün gün annemlerdydim kvler geldiler yine beni sinir etti tabii
Sosyalim demirbaş değilim evet ama genelde okuyorum yazamıyorum malesefyazmasamda düşünüyorum kızlar napti onun testi nasıl çıktı o hasta ydi ne yaptı fln neyse cnm ya annemden dolayi biraz can sıkıntısı işte ..
Yok kız dizi izlio yabancı dizi ..diziye daldı bnde diye kaçak girdim
Bugün bütün gün annemlerdydim kvler geldiler yine beni sinir etti tabii
bence maç penaltılara gitsin daha zevkli oluyor öyle
Biz seninle biraz daha zorlasak biyerlerden kesin akraba cikacaz kizzzbenimde beyazlarim kar beyazi gibi. Birde bende bi huy vardir. Camasiri astiktan sonra gider arada koklarimm. O kokusuu cok hosuma giderrr biliorum cok normal bi davranis degill
Twinimmm annen iyiymis masallahh. Bir an once toparlar insallahh.
Yelommm guldurdun benii
Bu arada bizde atlet i tutuyoruzzronoldoya uyuz oluyorumm
Bencedeee. Penaltiya gider atletler alirr
Twincan evet sen giremesen de bi girdiginde herkesi soruyosun merak ediyosun dogru valla takiptesin
Sen canini sikma biz seni seviyoruzz
Kv deler sinir etmek icin yaratilmislar zaten
Benim Kv de beni cok seviyo herkes soyler bunu ama hislerimizin karsilikli oldugunu soyleyemiycem cunku cok iki yuzlu
Hay anasını yaaaaa
Biliyodumm boyle olacaginii reall bikere attıysaa kupayi alacagi belliydi zatenn
twinim sen yazdım ya annem iyi çok şükür diye bizde sevindik o habere, aklıma geldin kız vallaha ama dediğim gibi eşinden dolayı girememişsindir diye yazmadım
ne izliyor adı ne dizinin bende severim yabancı dizileri
kv ler candır ayol neden öyle diyorsun
Yaaa spidi gonzalezmisiniz nesiniz beee
twinimmm geçmiş olsunn annenen neyi vardı kız iyimi şimdii:44:
ayşemmm yaa ben sık sık yıkıyorumm çokta kalmıyo bi giydiğimiz üstümüzde hemen kirliyee o yüzden çok yüksekte yıkayıp yıpratmıyom
bende bayılıyom o kokuya kızz
yeloo bendede var öle bi arkadaşş konuşmuyoz şimdi geçen ctesi biz adadaydık ya bugürde o bildirim yapmışş ablam aradı bu kız ne yapmaya çalışıyo diyopis kıskanç diyo napsan aynını yapıyo
evlilik takvimine baktın mı 11 ay 30 gün oldu diyorrrrr
inşallah 60 lı yıllarıda görürsünüztebrik ederim canım
ben demiştim real alır diyee
Sosyal kızz sen oc dizisini izlermiydinn bide estetik drları vardı neydi adı yaa ben kaçırmazdım onları ama o doktorlarınki fenaydıı.....gibi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?