Ağlayakta gözden mi olak???

Bende temizlikten sonra evi suzerim hep hepimizde bi psikopatlik varr
Oda her zaman iyi olmuyorr. Gun bitmiyorrr ama tabi erken kalkan yol alirr tabi bir isin ucundan tutarsaa
Kizlar az once kacan uykum gelioo

yelizim ben var ya kolay kolay sinirlenip küsmem ama küsersem vay haline o küstüğüm kişinin burnundan getiririm

Haa belli belli
Ben tartisinca cok uzatan biriyim ama esim sagolsun tam tersi.mesela dun gece tartistik beni krize soktu gitti yatti.normalde ben ertesi gun uzatirim ama o hicbisey olmamis gibi yine tatli dilli davraniyo baslarda ben uzatiyodum ama simdi ona uydum onun gibi davramiyorum.hayta mutfakta tartisiyoruz o salona geliyo ya ben girince sanki hic tartismamisiz gibi normal komusuyo ben de oyle devam ediyorum.cunku anladim ki benim huyumla yurumez bu evlilik ben batiriyorum herseyi bi kavgayla

hepside güzel dizi hemen hemen hepsinide takip ettim , sağol kuzu

güzel fikir kuzum en siniride tam birsürü bulasik cikmissken makinenin temizlerle dolu olması

evet ya ne gıcık şeydir o öyle

bende çok uzatmayı sevmem yani en azından evlilikte böyle olmasını istemiyorum ama arkadaşlarımlardan ebediyen küsmüş olduğum insanlar yok değil hani

kız ona biz çözüm bulduk ya 2 tane bulaşık makinesi alacağız biri boşalırken biri dolacak

güzel fikir kuzum en siniride tam birsürü bulasik cikmissken makinenin temizlerle dolu olması

Ay hayirr onu da bosaltman gerekecek eninde sonundaaaa
Bence bu isleri yapacak biri bulunmali evde burda hatunlar ev hanimii bana dio ki ayy benim yardimcim
Var sen de alsanaa
Ohh ne alaa calismiyolar etmiyolar bide evde hizmetcileri varr temizlik yemek cocuklarin bakimii.

Ay twin aynenn sirf onu bosaltmamak icin ben haftanin 6 gunu bulasiklari elde yikiyorum

hepside güzel dizi hemen hemen hepsinide takip ettim , sağol kuzu

Kizlar hepinize iyi geceler diyorummm. Uykuyu yine kacirirsam butun gece uyuyamayacam
Hepinizii operimmm

bende kaçıyorum kızlar görüşürüz yarına iyi geceler Allah rahatlık versin

Benlik olanlar game of thrones ve vikings benim izlediklerimm.spartacusvarii dizileri severimmm

İyi geceler canimmm

Basgann sana da iyi gecelerrr

Kuzumm bnde son raddeye kadar dayaniyorum makineyi bosaltmamak için direniyorum sonra mecburen
Aman evede hatun alınmazki

Kuzumm bnde son raddeye kadar dayaniyorum makineyi bosaltmamak için direniyorum sonra mecburen
Aman evede hatun alınmazki

Kizz alinmaz mii burda sistematik herseyy sabah 7 de geliyo cocuklari okula gonderip temizlik yapiyo yemek yapip aksam cocuklar gelince onlara atistirmalik hazirliyo kiyafetleri utuluyo camasirlari makineye atiyo seriyo aksama gidiyo.her gun boyle
Hatunlar işi biliyo kizimm

Kuzum herifler ne olcek :44:

Kuzum herifler ne olcek :44:

Herif sabah gidip aksam gelen heriflerdense sorun olmaz canmm
Ayrica burda kadinlar erkeklerin oldugu odaya bile girmiyolarr

İyi geceler canmm ben de yataga gidiyorum kitao okurum uykum gelene kadarr

Opuyorum hepiniziii

Herif sabah gidip aksam gelen heriflerdense sorun olmaz canmm
Ayrica burda kadinlar erkeklerin oldugu odaya bile girmiyolarr

İyi geceler canmm ben de yataga gidiyorum kitao okurum uykum gelene kadarr

Opuyorum hepiniziii

iyi geceler cnm

Gunaydınn genşlerrr
Bugun 7 bucukta kaldirdi beni heriff
Yani kahvaltimi bile coktaan yaptimm o derecee tarihe gecmelik bir günn
Hepinizi operimm iyi pazarlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…