Canım benim bnde sizi seviyorum ..
Sorma kız sabah aradı bnde daha yeni uyanmış tm bana dioki uyuyomusunz hala annen ameliyat olmuş uyuyomusun dio ..dün hastanede bi kere bile aramadi beni sorguluyo yaa..bnmki de beni sevmiş gibi yapıo nedense bana batio hersy
Sosyalim mm Sağol kuzum alindigim için yazmadım öyle ..
Kuzu bilmiyorum ki nerdeyse hepsini izliyo bide liste tutmuş şu sezon şu bölüm
Can mi
Sosyalcan ancak Ruyalarda olur o
Sosyalin gozu degdiiyazik yaa uzuldum bak simdii. Ahh son dakikada o golu yemeyeceklerdiii
Ay twinn gece bende camasir sermeye cok usenirimmm.
Yaaa spidi gonzalezmisiniz nesiniz beee
twinimmm geçmiş olsunn annenen neyi vardı kız iyimi şimdii:44:
ayşemmm yaa ben sık sık yıkıyorumm çokta kalmıyo bi giydiğimiz üstümüzde hemen kirliyee o yüzden çok yüksekte yıkayıp yıpratmıyom
bende bayılıyom o kokuya kızz
yeloo bendede var öle bi arkadaşş konuşmuyoz şimdi geçen ctesi biz adadaydık ya bugürde o bildirim yapmışş ablam aradı bu kız ne yapmaya çalışıyo diyopis kıskanç diyo napsan aynını yapıyo
Canım benim bnde sizi seviyorum ..
Sorma kız sabah aradı bnde daha yeni uyanmış tm bana dioki uyuyomusunz hala annen ameliyat olmuş uyuyomusun dio ..dün hastanede bi kere bile aramadi beni sorguluyo yaa..bnmki de beni sevmiş gibi yapıo nedense bana batio hersy
oc hangisi ben onu hiç bilmiyorumsen nip tuck diyorsun evet izledim canım manyak bi diziydi sonradan sapıttılar
Bizim yazlığın olduğu sitede 6 ev çökmüşş
bizimkinde görünen bişey yokmuşşy annem meraktaa
Kuzu yeni gördüm bu Cadılar o kadr cok sey yaziolarki kaçırmış ım
Kuzum kulağından oldu zarinda çökme varmış felclik fln olabilir demiş dr ilerde ..
Iyi şükür şimdi. .
Kız aşağıdaki adam recep İvedik gibi bi kahkaha attı ödüm koptu
Kuzum ama bazen cileden çıkıyorum yaa onlarida öyle kabul etmek lazımKizz bizimki allahtan hicbiseye karismaz cunku benim esim ailesine cok mesafelii zaten benim yuzumden bulaşti diye bana kiziyo
Bosverr gormezden gelicen mecburenm
sorsana hangi dizi favoriymiş yada gizlice bak bakalım belki aralarında güzeller varsa izlerdik bizde
can kısmına gelince şaka yaptım kız
ahanda 3 olduuugs ı eleyen takım şampiyon olmalıydı zaten ayşem bu taraftan düşünüyorum ben olayı
sorsana hangi dizi favoriymiş yada gizlice bak bakalım belki aralarında güzeller varsa izlerdik bizde
can kısmına gelince şaka yaptım kız
ahanda 3 olduuugs ı eleyen takım şampiyon olmalıydı zaten ayşem bu taraftan düşünüyorum ben olayı
Benos geldi simdi bi saat okuyacak
Benoss sabah gorusuruz artikkkk
Bizim yazlığın olduğu sitede 6 ev çökmüşş
bizimkinde görünen bişey yokmuşşy annem meraktaa
Oc şu medcezire uyarladıklarıı
rayn diye bi çocuk vardı sed vardı neyse
ayy evet niptekfenaydı yaa
Ayy ronaldonun hareketlere bakk gerzek oglu gerzekk yaaaanekadar aptalll
Ulen sosyall senin dilini var yaaaa
Fundamm gecmis olsun kizz gidin bakinn barii nasil cokmus evler depremden okadar etkilendi miiii
Yaa sosyosummm cok derin yerlerden vuruyosun amaasinyore yikildiiii
Saroz körfezi kız tabii
ben yatıyom çok hızlı ve kalabalıksınız yoruldum takip edemiyomm
daha saçım ıslak zaten :108:
Saroz körfezi kız tabii
ben yatıyom çok hızlı ve kalabalıksınız yoruldum takip edemiyomm
daha saçım ıslak zaten :108:
Yaaaa almış gitmişsinix yarısını okdum olmuyo direkt daldım
Yok kız bugün tavuk değilim babam var yarında kandil yemek hazırlıyoruö bizimkiler oruç tutacaklar.. Yazamıyom anam bugünde cenenizin düşeceği tuttu
Burdayım meraklanmayın çıkarsanızda artık toplu göndrrme yaparım..
Yeliz hazırlık sınıfı espirine koptumoraya kadar okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?