Ben çıktım kızlar biraz dinleneyim öpüyorum hepinizi
Sn. Tembel hatun ayşeee ütüodasına bekleniyorsunuzzzzhaydeee başlayakk
Geçen ay dayısını kötü bi şekilde kaybetti ardından anneannesini azüntüden sanırım bilmiyorum yaa(
Evet yaa minik çikolata sürmüs diye ızslak mendille sildikk çakmadılar neyseki
Aysemmm benim makinede çalısıyoo temizleri katmamak sile iskence gibi haa
Sepet doluu ütülenecekler
Benoss allah korusun yapan var öle korku paaniklee ama senin parçanı toplayamayız yamuk yoldan kızzz anammm allah korusunnnn ayyy
Depremzede arkadaslarim gecmis olsun tekrarrr
Ayrica herkesin kandili mubarek olsun Allah dualariniz kabul etsin insallahh bu mubarek gundeee
Ben gardroba sardim 2 saati gecti daha bitmediamma cok kiyafet var deli olcamm belki on tane bluz pantolon ayirdim taa liseden bile kalan kiyafetlerim var bu huyumdan nefret ediyorum atamiyorumm anca yer kapliyo oyleee
Yaa siz kışlıklari bazaya atinca icine bisey kokuyonuz mi naftalin falann
Benim gelinlik de bazada 1 sene olmus tam bugun cikarcam cok giyesim varr
Depremzede arkadaslarim gecmis olsun tekrarrr
Ayrica herkesin kandili mubarek olsun Allah dualariniz kabul etsin insallahh bu mubarek gundeee
Ben gardroba sardim 2 saati gecti daha bitmediamma cok kiyafet var deli olcamm belki on tane bluz pantolon ayirdim taa liseden bile kalan kiyafetlerim var bu huyumdan nefret ediyorum atamiyorumm anca yer kapliyo oyleee
Yaa siz kışlıklari bazaya atinca icine bisey kokuyonuz mi naftalin falann
Benim gelinlik de bazada 1 sene olmus tam bugun cikarcam cok giyesim varr
Amin canim sagolasin. Seninde kandilin mubarek olsun. Benimde gardolaba girismem lazim. Valla bizde 2 tane buyuk gardolap oldugu icin birine sadece ben yayildim. O yuzden yazlik kislik hepsi ordaama annem naftalin koyuyor cnm. Cok guzel kokuyo. Birde kiyafetleri kaldirinca besmele cekerek hurclarin agzini kapatacakmissin. Yoksa uc harfliler dugun yapiomus orda ananem soyledi. Dogrulugu mechul
Amin canımm
Kız ilahi yeliz alemsin yaa çıkar giymalum yıl dönümüde gelmişken iyi gider
Liseden kalma kıyafet mii :18:
Naftaline kimsyal olduğu için çok zararlı diyorlar canım öle duydum ben
Kız şimdimi denir bu ben kaldırdım şimdi düğün mü vr orda töbe yarabbim
hayırlı kandiller gençler yine coşmuşsunuz haa
Sagoll baskan seninde kandilin mubarek olsunn. Herkes bi kivilcim bekliomus,cosmak icin
kığğızz benim yumurta kapıya geldi hem dosyalar hem bu düğünler tezzeği avuçla yiyecem sanırım:18::18::18::18: coşacak hiç halim kalmadı
Arkadaş ne tezekmiş ye ye bitmiyo
Arkadaş ne tezekmiş ye ye bitmiyo
Benoss alemsinn yaa
Aman sosyoss oldugu kadarr,sen hamilesin biraz goz yumsunlar bazi seylere. Eger ses cikartirlarsa bizim kulupteki elemanlari ustunuze salarim deeyeliz tek basina bile onlara yeterrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?