Ağlayakta gözden mi olak???

Sn. Tembel hatun ayşeee ütüodasına bekleniyorsunuzzzz haydeee başlayakk

Fundaa ne oldu ki o kadar yoğun ? Yazık kadın utanmıştırda

Twinim görüşürüz canım

Ayşemm sende evde tek kalıyorsun dikkat et panik yapma sakın..
Eşim diyo ki dünkü depremde ben olmasaydım kendini balkondan atardın galiba diye dalga geçiyo
Çok korktum çünkü

Geçen ay dayısını kötü bi şekilde kaybetti ardından anneannesini azüntüden sanırım bilmiyorum yaa (
Evet yaa minik çikolata sürmüs diye ızslak mendille sildikk çakmadılar neyseki

Aysemmm benim makinede çalısıyoo temizleri katmamak sile iskence gibi haa
Sepet doluu ütülenecekler

Benoss allah korusun yapan var öle korku paaniklee ama senin parçanı toplayamayız yamuk yoldan kızzz anammm allah korusunnnn ayyy

Depremzede arkadaslarim gecmis olsun tekrarrr
Ayrica herkesin kandili mubarek olsun Allah dualariniz kabul etsin insallahh bu mubarek gundeee

Ben gardroba sardim 2 saati gecti daha bitmedi amma cok kiyafet var deli olcamm belki on tane bluz pantolon ayirdim taa liseden bile kalan kiyafetlerim var bu huyumdan nefret ediyorum atamiyorumm anca yer kapliyo oyleee
Yaa siz kışlıklari bazaya atinca icine bisey kokuyonuz mi naftalin falann
Benim gelinlik de bazada 1 sene olmus tam bugun cikarcam cok giyesim varr

Allah yardimcisi olsun. Herseyin basi uzuntu zaten..
Benide bi suru is beklio. Mutfagi topladim simdi. Makineyi actim. Balkondanda temiz camasirlari toplayip katlayacam

Benosum yrn evde kalmayam ztn. Korktum anneme giderim. Bende senin gibiyimm,atabilirim kendimi asagi

Amin canim sagolasin. Seninde kandilin mubarek olsun. Benimde gardolaba girismem lazim. Valla bizde 2 tane buyuk gardolap oldugu icin birine sadece ben yayildim. O yuzden yazlik kislik hepsi orda ama annem naftalin koyuyor cnm. Cok guzel kokuyo. Birde kiyafetleri kaldirinca besmele cekerek hurclarin agzini kapatacakmissin. Yoksa uc harfliler dugun yapiomus orda ananem soyledi. Dogrulugu mechul

Yeloogeçen haftaben öleydim hatırlarsan en yorucu iş bence o işşş
sorma ayırdım ama alan yok annemde öle atma lazım olurrr yepyeni der hep ama neler veriyom bi bilse yaa dolapta yer yok bide giysekkk

ben biyere vercem buldumm

Amin canımm
Kız ilahi yeliz alemsin yaa çıkar giy malum yıl dönümüde gelmişken iyi gider

Liseden kalma kıyafet mii :18:

Naftaline kimsyal olduğu için çok zararlı diyorlar canım öle duydum ben

Kız şimdimi denir bu ben kaldırdım şimdi düğün mü vr orda töbe yarabbim

Naftalini birseye sariyo annem,oyle koyuyor canim. Ama tabii tam bilmiyorum yinede..
Birak benayim karismaa,halaylar cekiliodur orda simdii
Aaa bu aksam giysene gelinliginiiii, simdii yildonumu planiniz nee

Sosyal kız sen nereyi topluyon

Örtmenim sen dersinde yapmam mı bıraktım gitti çeksinler halay
Gerçi eski topraklara bişi olmamışta naftalinden bize mi olacak da demiyo değilim

Benoss alemsinn yaa
Aman sosyoss oldugu kadarr,sen hamilesin biraz goz yumsunlar bazi seylere. Eger ses cikartirlarsa bizim kulupteki elemanlari ustunuze salarim dee yeliz tek basina bile onlara yeterrrr

bu hafta bitiririm dosyaları da inşallah yani düğün işlerini ne yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…