sol gözümde ki damar atıyor kızlar uzun zamandır olmuyordu neden acabahaa bak aynı bu ifadede ki gibi oluyor
hayirdir insallahhh,biz hayra yoralim cnm. bana cok oluyorr.
kiz gobusun cikti miii:) artik 4 aylik olduu
Aysemm onu demeeceydin işteeee :18: ben oyle seylerden cok korkarim kizzzz
Fundam ben de vercem kaynanama o bulur vercek biriniiii
Sosyalimm sana bisey derlerse beni araa hemen derslerini vereyimmm
Kiz naapsin vermissiniz dunya kadar dosyas hem hamile bide ustune dugunlerr naapsin bu kizz taş olsa catlar dicemm
Sosyalim o göz yorgunlugundan oluyor bennde proje yaptigim zamanlar oluyor birseye uzun sure bakip gozlerini yorulunca olurr
Aysemm onu demeeceydin işteeee :18: ben oyle seylerden cok korkarim kizzzz
Fundam ben de vercem kaynanama o bulur vercek biriniiii
Sosyalimm sana bisey derlerse beni araa hemen derslerini vereyimmm
Kiz naapsin vermissiniz dunya kadar dosyas hem hamile bide ustune dugunlerr naapsin bu kizz taş olsa catlar dicemm
Sosyalim o göz yorgunlugundan oluyor bennde proje yaptigim zamanlar oluyor birseye uzun sure bakip gozlerini yorulunca olurr
bizim topikta herkes cok odlekkbende cok korkarim oyle seylerden. hatta dun gece yine kotu kotu seyler geldi aklima. okuya okuya uyudumm. sen dedigimi unut. koca kari laflari istee. dugun yapacak baska yer mi kalmadi ayoll
inşallah canım hayır olsunçıktı göbüş ayşem artık pantolonlar olmuyor hamiş pant. aldım geçen hafta
aslan yelizim bak halimden anladısüpersin
o zaman fazla yormayalım yelizim bu gözler bana lazım daha
ben korkmam öyle şeylerden
oyy yerim ben o gobusuuu4 ayda kac kilo aldin pekii
Banyoyu temizledim helak oldum
Başım çatlıyo oda cabası..
Sosyall bende yelizin ardından gelebilirim son zamanlarda iyi tartışıyorum müdürlerke aram iyi
Banyoyu temizledim helak oldum
Başım çatlıyo oda cabası..
Sosyall bende yelizin ardından gelebilirim son zamanlarda iyi tartışıyorum müdürlerke aram iyi
5 kilo verdimoyy canım benim sağoll
tek tek gelin kız yazık adama
banyo temizlenincede ne güzel oluyor değil mi benim yatak atıp uyuyasım geliyor
kanaman nasıl oldu bu arada azalmıştır bayağı ,ilk günler yoğun geldiği için
hee bir sen korkmuyordunnbizdede abim hic korkmaz. bana bi gelselerde yakalasam sunlari der. onlari yakalayinca cok zengin oluyormussun. tabi hepsi icin gecerli degilmis. bazilari namusuna cok duskun olurmus. beni birakirsan ne istersen veririm dermisler. benim annemin cok buyuk babalarindan biri yakalamis bunlardan birini. adam cok zengin olmus. ama bu isin bi tilsimi var.kimseye soylemiceksin. karisi surekli bu paranin kaynagini sormus. adamda en sonunda dayanamamis soylemis. o gunden sonra altinlar kesilmis bu olayda bizim ailede efsanedir. herkes dogru diyo ama nedense ben pek inanamiyorum
fundayla bende nokta atisi yaparizz. zaten bu ara cok heybetliyim onume cikani karinca gibi ezerimm
ooo gule gule kirlet benayimm:) bende evi topladimm. bulasik ve camasir makinesini actim. simdide ne yemek yapsam diye dusunuorumm:26:
ooo cok iyiiii. ben 5 ayda 6 kilo almistimmagirligin olmaz canim. insallah hep bole gidersin
evet benos bende sormayi unutuorum hep,nasil oldunn:26:
kız korkuyorum desemde şimdi delikanlılığa gerek yoksadece aklıma getirmek istemiyorum yani onlarsız bir hayat oh ne rahat diyorum yokmuşlar gibi davranıp görmezden geliyorum ama öyle yakalayamam aman Allah korusun altıma ederim yani :18::18::18:
gerçekten miben onlarla ilgili hikayeler pek bilmem,peki ayşem o büyük baba namusuna düşkünlerden mi yakalamış sonra ne istersen veririm demiş ya altın mı istemiş o büyük babada :26:
hee bir sen korkmuyordunnbizdede abim hic korkmaz. bana bi gelselerde yakalasam sunlari der. onlari yakalayinca cok zengin oluyormussun. tabi hepsi icin gecerli degilmis. bazilari namusuna cok duskun olurmus. beni birakirsan ne istersen veririm dermisler. benim annemin cok buyuk babalarindan biri yakalamis bunlardan birini. adam cok zengin olmus. ama bu isin bi tilsimi var.kimseye soylemiceksin. karisi surekli bu paranin kaynagini sormus. adamda en sonunda dayanamamis soylemis. o gunden sonra altinlar kesilmis bu olayda bizim ailede efsanedir. herkes dogru diyo ama nedense ben pek inanamiyorum
5 kilo verdimoyy canım benim sağoll
tek tek gelin kız yazık adama
banyo temizlenincede ne güzel oluyor değil mi benim yatak atıp uyuyasım geliyor
kanaman nasıl oldu bu arada azalmıştır bayağı ,ilk günler yoğun geldiği için
fundayla bende nokta atisi yaparizz. zaten bu ara cok heybetliyim onume cikani karinca gibi ezerimm
ooo gule gule kirlet benayimm:) bende evi topladimm. bulasik ve camasir makinesini actim. simdide ne yemek yapsam diye dusunuorumm:26:
anam bunlarının hepsinin eli maşalıkorkuyorum sizden:18:
ben menemen bi de senin patatesinden yapacağım
şimdilik iştahım çok açılmadı ayşem daha sonra nasıl olur bilemiyorum:26:
ayşem ya sende hikaye hiç bitmiyo anam..
Gerçekten yaşanmışmı bana da hiç inandırıcı gelmedi de
Bende bu tarz hiç bişi bilmem duymadımda..
Aynen yaa banyoyu temizlemeyi seviyorum aslında mis gibi oluyo..
Kız 2 gün ağrılı oldu 3 gün hem ağrı bitti hem kanama azaldı halaa süresi uzun 7 gün olacak bitmedi
Benimde mutfak duruyo yemekle birlikte girişcem çamaşırda makinada daha
Bende yapıcam eşim niyetli.. Menü hazır sayılır benim..
Karnıyarık cacık, salata pilav
ayşemmm formundasın haaa maşallahhh
Mola vermiyo mübarekk
ütü devrettim bende kociş pantoolonlara geçti çarş. Akşam gidiyo antalyaya tişört şort neyin de hazırladıı
sosyalimm melemen gazel fikirr bende yapemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?