Ağlayakta gözden mi olak???

sol gözümde ki damar atıyor kızlar uzun zamandır olmuyordu neden acaba haa bak aynı bu ifadede ki gibi oluyor

Aysemm onu demeeceydin işteeee :18: ben oyle seylerden cok korkarim kizzzz
Fundam ben de vercem kaynanama o bulur vercek biriniiii
Sosyalimm sana bisey derlerse beni araa hemen derslerini vereyimmm
Kiz naapsin vermissiniz dunya kadar dosyas hem hamile bide ustune dugunlerr naapsin bu kizz taş olsa catlar dicemm

Sosyalim o göz yorgunlugundan oluyor bennde proje yaptigim zamanlar oluyor birseye uzun sure bakip gozlerini yorulunca olurr

hayirdir insallahhh,biz hayra yoralim cnm. bana cok oluyorr.

kiz gobusun cikti miii:) artik 4 aylik olduu

inşallah canım hayır olsun çıktı göbüş ayşem artık pantolonlar olmuyor hamiş pant. aldım geçen hafta

aslan yelizim bak halimden anladı süpersin

o zaman fazla yormayalım yelizim bu gözler bana lazım daha

bizim topikta herkes cok odlekk bende cok korkarim oyle seylerden. hatta dun gece yine kotu kotu seyler geldi aklima. okuya okuya uyudumm. sen dedigimi unut. koca kari laflari istee. dugun yapacak baska yer mi kalmadi ayoll

Banyoyu temizledim helak oldum
Başım çatlıyo oda cabası..

Sosyall bende yelizin ardından gelebilirim son zamanlarda iyi tartışıyorum müdürlerke aram iyi

ben korkmam öyle şeylerden

hee bir sen korkmuyordunn bizdede abim hic korkmaz. bana bi gelselerde yakalasam sunlari der. onlari yakalayinca cok zengin oluyormussun. tabi hepsi icin gecerli degilmis. bazilari namusuna cok duskun olurmus. beni birakirsan ne istersen veririm dermisler. benim annemin cok buyuk babalarindan biri yakalamis bunlardan birini. adam cok zengin olmus. ama bu isin bi tilsimi var.kimseye soylemiceksin. karisi surekli bu paranin kaynagini sormus. adamda en sonunda dayanamamis soylemis. o gunden sonra altinlar kesilmis bu olayda bizim ailede efsanedir. herkes dogru diyo ama nedense ben pek inanamiyorum

oyy yerim ben o gobusuuu 4 ayda kac kilo aldin pekii

5 kilo verdim oyy canım benim sağoll

Sosyall bende yelizin ardından gelebilirim son zamanlarda iyi tartışıyorum müdürlerke aram iyi

tek tek gelin kız yazık adama

banyo temizlenincede ne güzel oluyor değil mi benim yatak atıp uyuyasım geliyor

kanaman nasıl oldu bu arada azalmıştır bayağı ,ilk günler yoğun geldiği için

fundayla bende nokta atisi yaparizz. zaten bu ara cok heybetliyim onume cikani karinca gibi ezerimm

ooo gule gule kirlet benayimm:) bende evi topladimm. bulasik ve camasir makinesini actim. simdide ne yemek yapsam diye dusunuorumm:26:

ooo cok iyiiii. ben 5 ayda 6 kilo almistimm agirligin olmaz canim. insallah hep bole gidersin

evet benos bende sormayi unutuorum hep,nasil oldunn:26:

Son düzenleme:

kız korkuyorum desemde şimdi delikanlılığa gerek yok sadece aklıma getirmek istemiyorum yani onlarsız bir hayat oh ne rahat diyorum yokmuşlar gibi davranıp görmezden geliyorum ama öyle yakalayamam aman Allah korusun altıma ederim yani :18::18::18:

gerçekten mi ben onlarla ilgili hikayeler pek bilmem,peki ayşem o büyük baba namusuna düşkünlerden mi yakalamış sonra ne istersen veririm demiş ya altın mı istemiş o büyük babada :26:

fundayla bende nokta atisi yaparizz. zaten bu ara cok heybetliyim onume cikani karinca gibi ezerimm

ooo gule gule kirlet benayimm:) bende evi topladimm. bulasik ve camasir makinesini actim. simdide ne yemek yapsam diye dusunuorumm:26:

anam bunlarının hepsinin eli maşalı korkuyorum sizden:18:

ben menemen bi de senin patatesinden yapacağım

ooo cok iyiiii. ben 5 ayda 6 kilo almistimm agirligin olmaz canim. insallah hep bole gidersin

evet benos bende sormayi unutuorum hep,nasil oldunn:26:

şimdilik iştahım çok açılmadı ayşem daha sonra nasıl olur bilemiyorum:26:

kiz ben konusu olunca tir tir titriyorum. tek basima tuvalete bile gidemiyorum belli bi sure

ya eskiden boyle seyler cok olurmus canim. buyukbabaya banyoda gelmis. bogazindan tuttugu gibi yakalamis. tabi yakalaninca korkmus beni birak sana istedigin kadar altin veririm demis. neyse sonra bu kardesimiz hergun magaraya sogan kabuklari birakiyormus. sogan kabuklarini buyukbaba eline alinca altin oluyormus. buda baska bi tilsimmis. ama iste hersey karisina soyleyene kadar surmus. sozunu tuttuguna gore yakaladigi muslumanmis heralde bizde hep ninemin anlattigi kadar biliyoruz. ananemin annesi hala hayattada. hep boyle seyler anlatir bize. sonra bende yusuf yusuf

ayşem ya sende hikaye hiç bitmiyo anam..
Gerçekten yaşanmışmı bana da hiç inandırıcı gelmedi de
Bende bu tarz hiç bişi bilmem duymadımda..

Aynen yaa banyoyu temizlemeyi seviyorum aslında mis gibi oluyo..

Kız 2 gün ağrılı oldu 3 gün hem ağrı bitti hem kanama azaldı halaa süresi uzun 7 gün olacak bitmedi

Benimde mutfak duruyo yemekle birlikte girişcem çamaşırda makinada daha

Bende yapıcam eşim niyetli.. Menü hazır sayılır benim..
Karnıyarık cacık, salata pilav

anam bunlarının hepsinin eli maşalı korkuyorum sizden:18:

ben menemen bi de senin patatesinden yapacağım

şimdilik iştahım çok açılmadı ayşem daha sonra nasıl olur bilemiyorum:26:

aa bende patates yapicimmmm

daha cok hikaye varda,cogunu unuttum. aklima geldikce anlatirimmm.

birde bizim memlekette bi cocuk tas olmus. annesine kufrettigi icin birde kurani ayaginla ezmis galiba. bildigin 6-7 yaslarinda cocuk ama tas halinde:18: kucukken bize hep onu gosterirlerdi. annenizi uzerseniz sizde boyle olursunuz diye ne korkardikkk gerci o tas cocugu gorunce hala korkuyorummm

benayimm onceden boyle seyler cok olurmus. birde insanlar cok safmis. simdi insanlar seytan olmuss bende inanamiyorum ama buyuklerimiz dogru diyor. buyuk nine savasi bile anlatiyor. fransizlarin isgalini falan. cok kotu gunler gormusler. kitlik cekmisler.

Allah kabul etsin cnm. sizinde menu cok saglammm
neyse agrin olmasinda kanama aksin gitsin,icin temizlensin.

ayşemmm formundasın haaa maşallahhh

Mola vermiyo mübarekk

ütü devrettim bende kociş pantoolonlara geçti çarş. Akşam gidiyo antalyaya tişört şort neyin de hazırladıı

sosyalimm melemen gazel fikirr bende yapemm

ayy sorma,cenem dustuu. bi yandan patatesleri hazirliorummmm.
oo utuyude satmis hatunn sen tek mi kalacan evde kizz:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…