ayy sorma,cenem dustuu. bi yandan patatesleri hazirliorummmm.
oo utuyude satmis hatunnsen tek mi kalacan evde kizz:18:
benayimm onceden boyle seyler cok olurmus. birde insanlar cok safmis. simdi insanlar seytan olmussbende inanamiyorum ama buyuklerimiz dogru diyor. buyuk nine savasi bile anlatiyor. fransizlarin isgalini falan. cok kotu gunler gormusler. kitlik cekmisler.
Allah kabul etsin cnm. sizinde menu cok saglammm
neyse agrin olmasinda kanama aksin gitsin,icin temizlensin.
ayşemmm formundasın haaa maşallahhh
Mola vermiyo mübarekk
ütü devrettim bende kociş pantoolonlara geçti çarş. Akşam gidiyo antalyaya tişört şort neyin de hazırladıı
sosyalimm melemen gazel fikirr bende yapemm
Ben hiç dinlemedim ama dinlemeyi severim anlat kız
Güzel oluyo
Bizede bi dava gelmişti çocuğun içinde 3 harfliler var diye hocaya götürüyorlar onlara çıkarmak için çocuğu çekiştirip duruyorlar üstüne falan çıkıyorlar çocuğu öldürüyorlar.. Ne kadar büyük cahillik..
Ben ancak size böle şeyler anlatabilirim
Oohh keşke benimde kıca ütü yapsada satsam..
Kız senin kocada yerinde durmuyo antalya afyon falan sende evde otur ne kötü.. Ben korkarım
kiz ben konusu olunca tir tir titriyorum. tek basima tuvalete bile gidemiyorum belli bi sure
ya eskiden boyle seyler cok olurmus canim. buyukbabaya banyoda gelmis. bogazindan tuttugu gibi yakalamis. tabi yakalaninca korkmus beni birak sana istedigin kadar altin veririm demis. neyse sonra bu kardesimiz hergun magaraya sogan kabuklari birakiyormus. sogan kabuklarini buyukbaba eline alinca altin oluyormus. buda baska bi tilsimmis. ama iste hersey karisina soyleyene kadar surmus. sozunu tuttuguna gore yakaladigi muslumanmis heraldebizde hep ninemin anlattigi kadar biliyoruz. ananemin annesi hala hayattada. hep boyle seyler anlatir bize. sonra bende yusuf yusuf
ayşem ya sende hikaye hiç bitmiyo anam..
Gerçekten yaşanmışmı bana da hiç inandırıcı gelmedi de
Bende bu tarz hiç bişi bilmem duymadımda..
Aynen yaa banyoyu temizlemeyi seviyorum aslında mis gibi oluyo..
Kız 2 gün ağrılı oldu 3 gün hem ağrı bitti hem kanama azaldı halaa süresi uzun 7 gün olacak bitmedi
Benimde mutfak duruyo yemekle birlikte girişcem çamaşırda makinada daha
Bende yapıcam eşim niyetli.. Menü hazır sayılır benim..
Karnıyarık cacık, salata pilav
aa bende patates yapicimmmm
daha cok hikaye varda,cogunu unuttum.aklima geldikce anlatirimmm.
birde bizim memlekette bi cocuk tas olmus. annesine kufrettigi icin birde kurani ayaginla ezmis galiba. bildigin 6-7 yaslarinda cocuk ama tas halinde:18: kucukken bize hep onu gosterirlerdi. annenizi uzerseniz sizde boyle olursunuz diyene korkardikkk gerci o tas cocugu gorunce hala korkuyorummm
ayşemmm formundasın haaa maşallahhh
Mola vermiyo mübarekk
ütü devrettim bende kociş pantoolonlara geçti çarş. Akşam gidiyo antalyaya tişört şort neyin de hazırladıı
sosyalimm melemen gazel fikirr bende yapemm
kiz senin hikayede baya ilgincmisssneler var daha boyleee
bende dinlemeyi cok severim,korksamda
fundam iyi yapmissin. yalniz kalma evde. bu aralar pek tekin degil zaten:18:
patatesleri firina attim. yanina ne yapsamkiii:26:
kiz senin hikayede baya ilgincmisssneler var daha boyleee
bende dinlemeyi cok severim,korksamda
fundam iyi yapmissin. yalniz kalma evde. bu aralar pek tekin degil zaten:18:
patatesleri firina attim. yanina ne yapsamkiii:26:
yok yok bana gözükmesinlerde altın falan istemem küçükken görmüştüm zaten belkide o yüzden korkmuyorumtabi gördüğüm oysa benimle beraber kuzenimde görmüştü vayy be ne günlerdi görünmesede altın bıraksa hayır demem ama
Allah kabul etsin canım, menü güzelmiş ama benim patlıcana alerjim olduğu için çokta süper diyemeyeceğimafiyet olsun
yap canım iyi oluyor Allah senden razı olsun söyledinde artık garnitür gibi her yemeğin yanına yaparım ben
Allah kavuştursun fundoş, kızlara çok bakma deAllah seni taş yapar dersen bakmaz karısını üzenler taş oluyormuş dersin ayşenin hikayesini anlat
biz küsmüştük ya benimkiyle şimdi kendi dosyalarını bitirdi bana da yardım et desem bana ne der ki
Tavuk kanat
Banada görünmeden altın bıraksa bende hayır demem
Ahh uuhhh de mutlaka ne oldu der herhaldeişte o zaman devreye gir
Yaa bide o var benim şefte gitmişti fi.. boyaylaa geçen ay dediki oo e.., tam zamanında gidiyoo civcevlerin gelme vektiiböle kaldımm
soruyorum her sene aynı ay giidiyolar lya doğrumu napıyomuş sizinkilenr diyoırum ne var bi gece klübüne gitsek dedii:18: gülüyoo ne filmler dönüyomuş diyo yaa
Sırma benoş adam tatilini yapıyo bu sayedee beeni düşünen yokk
Yaa bende dinlemeyi çok seviyom öleşeyler çok heyecanlı
benoş çok kötüymüş o davada yaa pis cahillerr
Annemde hep der bu evde bi kız çocuğuylu yaşlı birinin ruhu var derr kendi evleri için nenemde geldiğinde görmüş kız çok güleryüzlü güzelmiş bembeyaz giymiş şişşş yapıyomuş sus der gibii:18:
Boşver fundam senin ki gidip gelecek diye düşün.. İnce düşünürsen çıkaman
Sosyal hadi bakalım tepkisi ne olacak..
Bende yemeğe giriştim kızlar
Yaa aynen ölee bende dedim içinde varsa ben engel olamamki amaan bide onu tekamam ben bu safa çok gaveniyomda yanında bi tane var o çok çakalll neysee
sosyalimmm çok etkileyici kızz anlattığın olayy aayyy
Hadi gözün aydın canımm inş. Henmencik biterde h.içide dinlenirsinn
Allahimmm yatak odasi bitti
Guya bi gardrop duzenlicektim butun yatak odasini bosaltip yeniden düzdümanamm belim gittiiii
Yalnizz o yazdiginiz seyleri okumadan gectimm ben korkuyom hemen cunkuu aslinda merak da ederim ama sonra gunler geceler arkama bakarak geziyorum hic gerek yokk
Yalniz yemek de yokk naapcezzz :26:
giriyor kız garibim iyi ki almışım ben bu adamısana da kolay gelsin afiyet olsun
Kızzz daha yarısı bitmiş yaaaa anaaaaa
valla makarna candır makarnacıda canan
Şeyyy bizde bişey söledikkk canınız çekmesin die sölemiyomm ayyo atlar kesin ne die emaa
endoskopi yaptıran varmı cancanlar:44:
Ayy bu bizimkiinni araba alma işi hala sonuçlanmadıı bıktımm
şimdide hoda civice takmışlar hacbekine
17 kuuruş yakıyomuş hemen al dedim yeterheryere gideriz o yakıtla dio
gezcekmiyiz sözmü tur yapcazmı diyomerzincan döneri yemeye bile gideriz diyo adammm
sosyal kızz çok hoş araba baktınızmı siz onaa
Yaa bak iyi ki almışsın
Ayy ben buifadeye de bayılıyom
Kız makarnacının hanımı Fundam ne söyledin kız benim yemeğim hazır nasılsa canım istemezde hamişlerden korkuyom
Yeliz sen bu ara kendini aştın gülüm bravo.. Bencede makarna candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?