Ağlayakta gözden mi olak???

Ben hiç dinlemedim ama dinlemeyi severim anlat kız
Güzel oluyo

Bizede bi dava gelmişti çocuğun içinde 3 harfliler var diye hocaya götürüyorlar onlara çıkarmak için çocuğu çekiştirip duruyorlar üstüne falan çıkıyorlar çocuğu öldürüyorlar.. Ne kadar büyük cahillik..
Ben ancak size böle şeyler anlatabilirim

Oohh keşke benimde kıca ütü yapsada satsam..

Kız senin kocada yerinde durmuyo antalya afyon falan sende evde otur ne kötü.. Ben korkarım

kiz senin hikayede baya ilgincmisss neler var daha boyleee
bende dinlemeyi cok severim,korksamda

fundam iyi yapmissin. yalniz kalma evde. bu aralar pek tekin degil zaten:18:
patatesleri firina attim. yanina ne yapsamkiii:26:

yok yok bana gözükmesinlerde altın falan istemem küçükken görmüştüm zaten belkide o yüzden korkmuyorum tabi gördüğüm oysa benimle beraber kuzenimde görmüştü vayy be ne günlerdi görünmesede altın bıraksa hayır demem ama

Allah kabul etsin canım, menü güzelmiş ama benim patlıcana alerjim olduğu için çokta süper diyemeyeceğim afiyet olsun

yap canım iyi oluyor Allah senden razı olsun söyledinde artık garnitür gibi her yemeğin yanına yaparım ben

Allah kavuştursun fundoş, kızlara çok bakma de Allah seni taş yapar dersen bakmaz karısını üzenler taş oluyormuş dersin ayşenin hikayesini anlat

kabak dolması mantı (mantı hazır olsun tabi )

biz küsmüştük ya benimkiyle şimdi kendi dosyalarını bitirdi bana da yardım et desem bana ne der ki

Tavuk kanat

Banada görünmeden altın bıraksa bende hayır demem

biz küsmüştük ya benimkiyle şimdi kendi dosyalarını bitirdi bana da yardım et desem bana ne der ki

Ahh uuhhh de mutlaka ne oldu der herhalde işte o zaman devreye gir

Yaa bide o var benim şefte gitmişti fi.. boyaylaa geçen ay dediki oo e.., tam zamanında gidiyoo civcevlerin gelme vektii böle kaldımm
soruyorum her sene aynı ay giidiyolar lya doğrumu napıyomuş sizinkilenr diyoırum ne var bi gece klübüne gitsek dedii:18: gülüyoo ne filmler dönüyomuş diyo yaa

Sırma benoş adam tatilini yapıyo bu sayedee beeni düşünen yokk

Yaa bende dinlemeyi çok seviyom öleşeyler çok heyecanlı
benoş çok kötüymüş o davada yaa pis cahillerr

Annemde hep der bu evde bi kız çocuğuylu yaşlı birinin ruhu var derr kendi evleri için nenemde geldiğinde görmüş kız çok güleryüzlü güzelmiş bembeyaz giymiş şişşş yapıyomuş sus der gibii:18:

civciv mi

benim babamda anlatıyor dağa çıkmışlar küçükmüş bi mağaranın önünden geçerken küçük bi kız gördüm diyor çamurdan kutu kutu şekiller yapıp onlarla oynuyormuş yanına doğru gitmiş kaybolmuş kız sonra gençken yine yolu oraya düşmüş bakmış ki genç bi gelin ateş yakmış kazanla su kaynatıp çamaşır yıkıyor sonra yine yanına gitmiş yine kaybolmuş koybolduğu yerde kırmızı bi eşarp bırakmış eşarpıda babamın yanında ki amcası almış çantasına koymuş sonra eve dönünce kırmızı eşarpı göstermek istemiş bakmış ki eşarp yok sonra yıllarca hasta yatmış o amca

Boşver fundam senin ki gidip gelecek diye düşün.. İnce düşünürsen çıkaman

Sosyal hadi bakalım tepkisi ne olacak..

Bende yemeğe giriştim kızlar

Yaa aynen ölee bende dedim içinde varsa ben engel olamamki amaan bide onu tekamam ben bu safa çok gaveniyomda yanında bi tane var o çok çakalll neysee

sosyalimmm çok etkileyici kızz anlattığın olayy aayyy

Hadi gözün aydın canımm inş. Henmencik biterde h.içide dinlenirsinn

Allahimmm yatak odasi bitti
Guya bi gardrop duzenlicektim butun yatak odasini bosaltip yeniden düzdüm anamm belim gittiiii
Yalnizz o yazdiginiz seyleri okumadan gectimm ben korkuyom hemen cunkuu aslinda merak da ederim ama sonra gunler geceler arkama bakarak geziyorum hic gerek yokk
Yalniz yemek de yokk naapcezzz :26:

Allaha emanet artık gitsin gelsin kız ne yapacaksın hiç bitecek gibi değil fundoş 290 tane dosya elimden geçti 236 tane daha var

patlat bi makarna

Kızzz daha yarısı bitmiş yaaaa anaaaaa

valla makarna candır makarnacıda canan
Şeyyy bizde bişey söledikkk canınız çekmesin die sölemiyomm ayyo atlar kesin ne die emaa

endoskopi yaptıran varmı cancanlar:44:

Ayy bu bizimkiinni araba alma işi hala sonuçlanmadıı bıktımm
şimdide hoda civice takmışlar hacbekine
17 kuuruş yakıyomuş hemen al dedim yeter heryere gideriz o yakıtla dio
gezcekmiyiz sözmü tur yapcazmı diyom erzincan döneri yemeye bile gideriz diyo adammm

sosyal kızz çok hoş araba baktınızmı siz onaa

giriyor kız garibim iyi ki almışım ben bu adamı sana da kolay gelsin afiyet olsun

Yaa bak iyi ki almışsın

Ayy ben bu ifadeye de bayılıyom

Kız makarnacının hanımı Fundam ne söyledin kız benim yemeğim hazır nasılsa canım istemezde hamişlerden korkuyom

Yeliz sen bu ara kendini aştın gülüm bravo.. Bencede makarna candır

ne söylediniz kız sen söyle benim canım çekmez ben yemeğimi yedim

kız ben 3 aydır ne diyorum bizde honda civic arıyoruz diye hatta arabayı ezberledim siz bana sormadan araba almayın sakın uzmanı oldum artık biz bu arada sedanına bakıyorum hatchback leri de çok güzel yaa hatta ben hatchback alalım dedim benim ki yok dedi sedanlarına bakıyoruz o yüzden

arada böyle jestler yapmasa hiç çekileceği yok yani benayım ne yaparsın koca işte atsan atılmaz satsan satılmaz

Lehmacunnnn

Kızzz sahimii anam bencede çok iyii hacbeği güzel ama yaa tam bayan gerçi sanmıyorum hala bizde kalsında kullanak ama zaten alacak bari artık alsın yeterr
yakıtıda duyunca heveslendim çünkü izmire 160 a gidip geliyon yanee
en kötü götarap bırakcaz 80 e dönüştede otostop neyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…