Lehmacunnnn
Kızzz sahimii anam bencede çok iyii hacbeği güzel ama yaa tam bayangerçi sanmıyorum hala bizde kalsında kullanak ama zaten alacak bari artık alsın yeterr
yakıtıda duyunca heveslendim çünkü izmire 160 a gidip geliyon yanee
en kötü götarap bırakcaz 80 edönüştede otostop neyin
ne söylediniz kız sen söyle benim canım çekmez ben yemeğimi yedim
kız ben 3 aydır ne diyorum bizde honda civic arıyoruz diye hatta arabayı ezberledim siz bana sormadan araba almayın sakın uzmanı oldum artık bizbu arada sedanına bakıyorum hatchback leri de çok güzel yaa hatta ben hatchback alalım dedim benim ki yok dedi sedanlarına bakıyoruz o yüzden
arada böyle jestler yapmasa hiç çekileceği yok yani benayımne yaparsın koca işte atsan atılmaz satsan satılmaz
Lehmacunnnn
Kızzz sahimii anam bencede çok iyii hacbeği güzel ama yaa tam bayangerçi sanmıyorum hala bizde kalsında kullanak ama zaten alacak bari artık alsın yeterr
yakıtıda duyunca heveslendim çünkü izmire 160 a gidip geliyon yanee
en kötü götarap bırakcaz 80 edönüştede otostop neyin
Yinede gideri var
Amann bende pek sevmem lahmacun canım
Kız gene konu arabaya gelmiş ya alında kurtulak anamben eskiden çok ilgilenirdim ama bıraktım nasılsa almıyoruz diye
Ayy ben bayılırımm hele bunlar saper yapıyo yaa:125: bu ikına bayılıyomm
anam biriyle konuştu neymiş ufak arabaymışş
bunlar gidip gene qaşkai alcak galibaa
yaa o kadar diorum şefin arabasından al dacia lodgy
neymişş kartalın yeni haliymişş
kız istedikleri büyük bagaj arka koltuk geniş ve konforlu olsun valla çok rahat 7 kişilikte oluyo dev bagajdaa hemde ucuzz 50 tam değil:1
Ben varımda çok başım ağrıyo. Yemek yedik mutfak topluycam. Daha banyo yapıcam
Maske yaptım yazümee deprem olsa irezil olacam
saat 10 olmuş o zaman daha fazla erteleme hemen git banyonu yap sonra havlu kafandayken mutfağı topla saçını kurut yat yarın iş var ne de olsa erken kalkacaksın
yüzdeyse bir şey olmaz
Maske yaptım yazümee deprem olsa irezil olacam
saat 10 olmuş o zaman daha fazla erteleme hemen git banyonu yap sonra havlu kafandayken mutfağı topla saçını kurut yat yarın iş var ne de olsa erken kalkacaksın
yüzdeyse bir şey olmaz
Bencede benoşş iyice paklan onca yemek yaptın sinmiştir üstüne bizde çalışma için erkenden
Herılt yanee ya nereme yapacağdım maskeyi gızzz
ne maskesi kız
Ahh o popiş olsa bende şimdiye 40 kez yaptıydım banyo
Yaa hep sorcam unutuyom napıyonuz o işi die
hakkket olmuyomu kızzz
yaa insan korkuyo haa deprem olcak diye gece off mübarek gece aallahım sen koruuu
yaa ne aklıma geldi yataktan yazardın yaa ahh ahh hey gidi günler heyyy
Hemde nee altımıza i..,,
Ya pozisyonlar certiyerzaman akıp geçiyo
fında yerinde sayıyoo:92:
fundoşum inan bana her şeyin bir zamanı var ben inanıyorum ki buradaki herkes hamile kalacak ben aksini hiç bi zaman düşünmedim tabi ki temennim bir an önce olması ama yine de hakkımıza hayırlısı be kuzum
Evet canım hayırlısı naparsak yapalım zamanı gelince olacak bizde çalışmalarla katkıda bulunucazzz
oyüzdeeenhaydee iyi geceler canımmm
sende çok yorma kendinii mesaide başla bizle 8.30 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?