Ağlayakta gözden mi olak???

lahmacundan tiksindim canım soğandan dolayı istesemde canım çekmez ama size afiyet olsun

valla bence alın hem Japon arabası hem motoru çok iyi ayrıca otomatik vitesi sorun çıkartmıyor bi de yakıtta çok cimri tüp takılıysa hele daha da ucuz

kız ne otostopu

Yinede gideri var

Amann bende pek sevmem lahmacun canım

Kız gene konu arabaya gelmiş ya alında kurtulak anam ben eskiden çok ilgilenirdim ama bıraktım nasılsa almıyoruz diye

Yinede gideri var

Amann bende pek sevmem lahmacun canım

Kız gene konu arabaya gelmiş ya alında kurtulak anam ben eskiden çok ilgilenirdim ama bıraktım nasılsa almıyoruz diye

zaten benim bi dosyalar birde araba meselesi bitince konuşacak konu bulamayacağız

Ayy ben bayılırımm hele bunlar saper yapıyo yaa:125: bu ikına bayılıyomm

anam biriyle konuştu neymiş ufak arabaymışş
bunlar gidip gene qaşkai alcak galibaa

yaa o kadar diorum şefin arabasından al dacia lodgy
neymişş kartalın yeni haliymişş

kız istedikleri büyük bagaj arka koltuk geniş ve konforlu olsun valla çok rahat 7 kişilikte oluyo dev bagajdaa hemde ucuzz 50 tam değil:1

sizin kafanız karıştı yine az bekleyin daha sonra tekrar deneyin

Ben varımda çok başım ağrıyo. Yemek yedik mutfak topluycam. Daha banyo yapıcam

Ben varımda çok başım ağrıyo. Yemek yedik mutfak topluycam. Daha banyo yapıcam

saat 10 olmuş o zaman daha fazla erteleme hemen git banyonu yap sonra havlu kafandayken mutfağı topla saçını kurut yat yarın iş var ne de olsa erken kalkacaksın

Maske yaptım yazümee deprem olsa irezil olacam

yüzdeyse bir şey olmaz

saat 10 olmuş o zaman daha fazla erteleme hemen git banyonu yap sonra havlu kafandayken mutfağı topla saçını kurut yat yarın iş var ne de olsa erken kalkacaksın

yüzdeyse bir şey olmaz

Bencede benoşş iyice paklan onca yemek yaptın sinmiştir üstüne bizde çalışma için erkenden

Herılt yanee ya nereme yapacağdım maskeyi gızzz

Bencede benoşş iyice paklan onca yemek yaptın sinmiştir üstüne bizde çalışma için erkenden

Herılt yanee ya nereme yapacağdım maskeyi gızzz

o zaman hemen kaç sen çalışma için bu arada bizde 4 aydır tık yok çalışma deyince bi garip oldu
işte bende onun dedim başka yerde olsa sorun olurdu

ne maskesi kız

Ahh o popiş olsa bende şimdiye 40 kez yaptıydım banyo

kız ya Allah de kalk

Yaa hep sorcam unutuyom napıyonuz o işi die
hakkket olmuyomu kızzz
yaa insan korkuyo haa deprem olcak diye gece off mübarek gece aallahım sen koruuu

yaa ne aklıma geldi yataktan yazardın yaa ahh ahh hey gidi günler heyyy

Yaa hep sorcam unutuyom napıyonuz o işi die
hakkket olmuyomu kızzz
yaa insan korkuyo haa deprem olcak diye gece off mübarek gece aallahım sen koruuu

yaa ne aklıma geldi yataktan yazardın yaa ahh ahh hey gidi günler heyyy

aslında hiç dr a sormadım ama korkuyorum ne yalan söyleyeyim hem riskli iğne falan kullanıyorum ya benimkide istemiyor zaten bebeğe zarar veririz diye kanka gibiyiz anlayacağın

yok yok bişey olmaz inşallah sonuçta amaç bebek yapmak

evet yaa ne gülmüştük o gün değil mi

Hemde nee altımıza i..,,

Ya pozisyonlar certiyer zaman akıp geçiyo
fında yerinde sayıyoo:92:

Hemde nee altımıza i..,,

Ya pozisyonlar certiyer zaman akıp geçiyo
fında yerinde sayıyoo:92:

fundoşum inan bana her şeyin bir zamanı var ben inanıyorum ki buradaki herkes hamile kalacak ben aksini hiç bi zaman düşünmedim tabi ki temennim bir an önce olması ama yine de hakkımıza hayırlısı be kuzum

fundoşum inan bana her şeyin bir zamanı var ben inanıyorum ki buradaki herkes hamile kalacak ben aksini hiç bi zaman düşünmedim tabi ki temennim bir an önce olması ama yine de hakkımıza hayırlısı be kuzum

Evet canım hayırlısı naparsak yapalım zamanı gelince olacak bizde çalışmalarla katkıda bulunucazzz
oyüzdeeen haydee iyi geceler canımmm
sende çok yorma kendinii mesaide başla bizle 8.30 gibi

Evet canım hayırlısı naparsak yapalım zamanı gelince olacak bizde çalışmalarla katkıda bulunucazzz
oyüzdeeen haydee iyi geceler canımmm
sende çok yorma kendinii mesaide başla bizle 8.30 gibi

benim mesai 1 gibi bitiyor kuzu geç gelebilirim

iyi geceler canım inşallah bebiş olur

kizlarr annemlere kandillesmeye gittik. biraz once girdik eve. yine hikayeler anlatilmiss. sosyosun hikayeside cok etkileyicii
sosyosum bizdede ilk 3 ay tik yoktuu. 4 ayda baslamistik ama cok rahatsiz oluyo insan. simdide cok nadirr

fundos aklina getirme oyle seyler. esinde hayirlisiyla gitsin gelsin insallahh
fundosun hamaratligi yeloya gectii.masallah yelodan kime gececek acaba
honda civic cok hos bi arabaaaa. hemde tam bayan arabasiii

Biri yerinde sayan mı dediii
Kiz sen gene yerinde sayiyon ben geri gidiyom

Yemegimi yedim yemek denirse cayimi ictim Banyomu yaptim yayildımm
Kizlar dizlerimi gormeniz lazim mosmorrr emeklemekten naapmisim ben yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…