canim benim deger cikarsa bile cok dusuk cikacakk, o yuzden bir kac gun beklemekte fayda varrbugun 24. gunum daha:))
Valla testte kabak gibi çıkmış
[MENTION][/MENTION]
bak yine beni gaza getiriyorsunuzz
Kızlar inanin ne hissediyorum bilmiyorum sadece canım çok yanıyor. .sonuc 1837 ama kese yok dış gebelik olabilor dedi..p.tesi tekrar tahlil yapip bakacaz dedi eger dis gebelikse mudahale edecez dedi.deger 1000 nin üzerinde olursa kesenin gozukmesi gerekiyo dedi suan baska dr bakıyorum gidicem
Kızlar inanin ne hissediyorum bilmiyorum sadece canım çok yanıyor. .sonuc 1837 ama kese yok dış gebelik olabilor dedi..p.tesi tekrar tahlil yapip bakacaz dedi eger dis gebelikse mudahale edecez dedi.deger 1000 nin üzerinde olursa kesenin gozukmesi gerekiyo dedi suan baska dr bakıyorum gidicem
karnından mı baktı canım diğer türlü de baktı mı? dur hemen paniğe kapılma 1500 üstü görülüyor ama çokta fazlası değil seninki. Hem dış gebelikte değer bu kadar yükselmiyor diye biliyorum yanlış mıyım kızlar?
kızlar hepiniz ne kadar iyisiniz valla okurken gözlerim doldu , Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın , biz hamile olmayı bekleyenlere de bir an önce hayırlısıyla bebiş nasip eylesin
Senin yüreğinin güzelliği ki ,güzel görebiliyorsun ve o güzel gözlerin doluyor :109:
inşallah canımm inşallaaahhh
kızlar şu hamileler bi el kaldırsın bakalım tablo yapayım haa birde hamiş olmayanlar batlarını yazsınlar onlarıda yazayım
Çoklu alıntı nasıl yapılıyor kızlar:44: biraz alakasız oldu ama:26:
kızlar şu hamileler bi el kaldırsın bakalım tablo yapayım haa birde hamiş olmayanlar batlarını yazsınlar onlarıda yazayım
yazısını okuyup cevap vermek istediklerine, o sağ alttaki işarete tıklıyorsun...tek tek ayşenurun yazısınn altındaki işaret, sosyalcanın yazısı fundoşunn vs... inş. anlatabilmişidir
yazısını okuyup cevap vermek istediklerine, o sağ alttaki işarete tıklıyorsun...tek tek ayşenurun yazısınn altındaki işaret, sosyalcanın yazısı fundoşunn vs... inş. anlatabilmişidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?