Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlar inanin ne hissediyorum bilmiyorum sadece canım çok yanıyor. .sonuc 1837 ama kese yok dış gebelik olabilor dedi..p.tesi tekrar tahlil yapip bakacaz dedi eger dis gebelikse mudahale edecez dedi.deger 1000 nin üzerinde olursa kesenin gozukmesi gerekiyo dedi suan baska dr bakıyorum gidicem

kuzum başka doktorada git bi bakalım o ne diyecek bazen bi doktorun dediğini diğer doktor söyleyemeyebiliyor dualarım seninle canım

Cnm dua et üzülme benim bi arkadaşımada dış gebelik dediler ama şimdi çok tatlı kızı var üzülme

karnından mı baktı canım diğer türlü de baktı mı? dur hemen paniğe kapılma 1500 üstü görülüyor ama çokta fazlası değil seninki. Hem dış gebelikte değer bu kadar yükselmiyor diye biliyorum yanlış mıyım kızlar?

kızlar hepiniz ne kadar iyisiniz valla okurken gözlerim doldu , Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın , biz hamile olmayı bekleyenlere de bir an önce hayırlısıyla bebiş nasip eylesin

canımmm lütfen üzme kendini Allah yardımcın olsun...
dilerim saklanmıştır bebişin de görememiştir doktorun...

Dualarımız seninle eketencanım

Valla ben değerden hiç anlamıyorum ama arkadaşımada boş kese demişlerdi dış gebelik diye ama öyle olmadı.

kızlar hepiniz ne kadar iyisiniz valla okurken gözlerim doldu , Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın , biz hamile olmayı bekleyenlere de bir an önce hayırlısıyla bebiş nasip eylesin

Senin yüreğinin güzelliği ki ,güzel görebiliyorsun ve o güzel gözlerin doluyor :109:

inşallah canımm inşallaaahhh

kızlar şu hamileler bi el kaldırsın bakalım tablo yapayım haa birde hamiş olmayanlar batlarını yazsınlar onlarıda yazayım

Çoklu alıntı nasıl yapılıyor kızlar:44: biraz alakasız oldu ama:26:

yazısını okuyup cevap vermek istediklerine, o sağ alttaki işarete tıklıyorsun...tek tek ayşenurun yazısınn altındaki işaret, sosyalcanın yazısı fundoşunn vs... inş. anlatabilmişidir

yazısını okuyup cevap vermek istediklerine, o sağ alttaki işarete tıklıyorsun...tek tek ayşenurun yazısınn altındaki işaret, sosyalcanın yazısı fundoşunn vs... inş. anlatabilmişidir

bende öğrenmiş oldum.merak ediyordum ama sormak aklıma gelmemişti :))))

canım keseyi görmediği için dış gebelik demiştir dr.dış gebelik için değerin anormal artması lazım 10.000 lerde falan olması lazım.dr cihazıylada alakalıdır üzme kendini hemen başka dr a git derim stress yapma lütfen allah yardımcın olsun

kızlar şu hamileler bi el kaldırsın bakalım tablo yapayım haa birde hamiş olmayanlar batlarını yazsınlar onlarıda yazayım

Yaptımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…