Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın kızlarrr

Bugün bana geçici görev verdiler başka yere geldim 2 gün :)) yavaştan ayağımı alıştırıyorlar :)

Fundaa görev heyecanıyla yazamadım kız şaşırdım da

Yelizi bende tebrik ederim.. Daha nice senelere olsunlar

gunaydinn kizlarrr
oncelikle yelizin yildonumunu bende tebrik ederimm. her seneniz bir oncekinden daha guzel olsun insallah canimm
benoss yeni yer derkenn,seni oraya mi alacaklarr sonrasinda:26:
sosyoss masallahh,baya dosya bitirmissindirr kac dosyan kaldi cnm
fundos sanada gunaydinn
ben bugun annemdeyim,annemin doktoru var,yegende bana kaldii.onunla ugrasiyorum

hadi hayırlısı benoşşşş inşallah geçicide olsa seversin yeni yerini ve çok mutlu çalışırsın canım
tamam alırız el birliğiyle ifaesini yelonun sosyalimmm
bakalım kocişi napacakkk

ayşemmmm minik yoruyosa ban getieebilirsinnnn tam yemelik çünkü ben onu seve seveee mıncıklarım bakarım

günaydın canım 378 biten 148 kalan ayşemm sana da kolay gelsin bebişle işin zor annenede geçmiş olsun inşallah iyi haberlerle gelir

Ya dun aksam ayagi haliya takildi dustu. Ayak bilegini burktu. Ustune basamadi hic. Hemen acile goturduler. Krem vermis doktorda. Simdi onu surdum masaj yapiorum. Hala basamiyo
Nazarimiz degdi kiza

o kadarını bilemiyorum artık gelirse kendisine sorarız

yeni yerin nasıl yoğun mu hayırlı olsun diyelim

Yer değişikliği değil geçici görev kızlar 2 günlüğüne sadece

Ya dun aksam ayagi haliya takildi dustu. Ayak bilegini burktu. Ustune basamadi hic. Hemen acile goturduler. Krem vermis doktorda. Simdi onu surdum masaj yapiorum. Hala basamiyo
Nazarimiz degdi kiza

hadi yaaa hemencik düzelir inşallah oyy miniğimmm

Geçmiş olsun ayşecim..

Başım halaa ağıyo benim.. İlaçlada aram hiç yok benim.. Almayım diyorum ama olmuyo alıcam bu gidişle

Ortaköy diye bir yer varmış tv de kumpir gösterdiler benim yerime gidinde hafta sonu yiyin

Ooyyy kıyamam sanaaa

Kız orası meşhur zaten.. Kadam kadar yapıyorlar ye ye bitmiyo

Ama ben gidemem nöbetçiyim funda sever gezmeyi o gitsin yada ayşe daha yakın o gitsin

Sagol benosummm.
Seninde bas agrin dunden beri gecmedi dimi sen yine hap al cnm. Daha fazla cekme

Sagol canim benim insallahh. Birde ayagini gostererek aglio.derdinide anlatamio. Icim gidio

Insallah daimi yer degisikligi olur benosum.tabi hayirlisiylaa

Ooo sosyalim az kalmisss

Sorma canım ya meşhur benim baş ağrısı.. Alıcam zaten olmuyo..

Kız çocukların o haline benimde içim gider yavrum daha küçük nasıl anlatsın ki kıyamam ona ben..

Ooyyy kıyamam sanaaa

Ama ben gidemem nöbetçiyim funda sever gezmeyi o gitsin yada ayşe daha yakın o gitsin

fundada gidemez ki onun eşi gidiyor ya en iyisi ayşe gitsin

sağol düşünmen yeter

Geçmiş olsun ayşecim..

Başım halaa ağıyo benim.. İlaçlada aram hiç yok benim.. Almayım diyorum ama olmuyo alıcam bu gidişle

Ortaköy diye bir yer varmış tv de kumpir gösterdiler benim yerime gidinde hafta sonu yiyin

Ooyyy kıyamam sanaaa

fundada gidemez ki onun eşi gidiyor ya en iyisi ayşe gitsin

sağol düşünmen yeter

baş ağrısı feci bişey yaa benoş hiç çekme bence al ağrı kesici gitsin ben önceden aman içmim etmim derdim ama çekilmez ağrılarda alacan hapı bakacan keyfine

ben giderim tabi kızzzz kocam yok diye niye gitmim h.sonu planları yapıldı bile kocasız gezmeler
istanbul gezimiz var fotoğraf klübümüzle tarih koklayacam

Ne demek canım..

Bencede ayşe uygundur zaten gezmeden geri kalmıyo

ayşenin hafta sonu için plan yapmasına gerek yok biz onun için yaptık

bi fotoğrafçılığın eksik kalmıştı zaten ona da git tam olsun

kültür turizmi bana göre değil, beni tatil anlayışım yemek içmek yatmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…