ağladımı
2 -3 yıl bitince napar kimbilir
Günaydın kızlarrr
Bugün bana geçici görev verdiler başka yere geldim 2 gün :)) yavaştan ayağımı alıştırıyorlar :)
gunaydinn kizlarrr
oncelikle yelizin yildonumunu bende tebrik ederimm. her seneniz bir oncekinden daha guzel olsun insallah canimm
benoss yeni yer derkenn,seni oraya mi alacaklarr sonrasinda:26:
sosyoss masallahh,baya dosya bitirmissindirrkac dosyan kaldi cnm
fundos sanada gunaydinn
ben bugun annemdeyim,annemin doktoru var,yegende bana kaldii.onunla ugrasiyorum
hadi hayırlısı benoşşşş inşallah geçicide olsa seversin yeni yerini ve çok mutlu çalışırsın canım
tamam alırız el birliğiyle ifaesini yelonun sosyalimmm
bakalım kocişi napacakkk
ayşemmmm minik yoruyosa ban getieebilirsinnnn tam yemelik çünkü ben onu seve seveee mıncıklarım bakarım
o kadarını bilemiyorum artık gelirse kendisine sorarız
yeni yerin nasıl yoğun muhayırlı olsun diyelim
gunaydinn kizlarrr
oncelikle yelizin yildonumunu bende tebrik ederimm. her seneniz bir oncekinden daha guzel olsun insallah canimm
benoss yeni yer derkenn,seni oraya mi alacaklarr sonrasinda:26:
sosyoss masallahh,baya dosya bitirmissindirrkac dosyan kaldi cnm
fundos sanada gunaydinn
ben bugun annemdeyim,annemin doktoru var,yegende bana kaldii.onunla ugrasiyorum
Ya dun aksam ayagi haliya takildi dustu. Ayak bilegini burktu. Ustune basamadi hic. Hemen acile goturduler. Krem vermis doktorda. Simdi onu surdum masaj yapiorum. Hala basamiyo
Nazarimiz degdi kiza
hadi yaaahemencik düzelir inşallah oyy miniğimmm
Geçmiş olsun ayşecim..
Başım halaa ağıyo benim.. İlaçlada aram hiç yok benim.. Almayım diyorum ama olmuyo alıcam bu gidişle
Ya dun aksam ayagi haliya takildi dustu. Ayak bilegini burktu. Ustune basamadi hic. Hemen acile goturduler. Krem vermis doktorda. Simdi onu surdum masaj yapiorum. Hala basamiyo
Nazarimiz degdi kiza
Ortaköy diye bir yer varmış tv de kumpir gösterdiler benim yerime gidinde hafta sonu yiyin
Sagol benosummm.
Seninde bas agrin dunden beri gecmedi dimisen yine hap al cnm. Daha fazla cekme
Sagol canim benim insallahh. Birde ayagini gostererek aglio.derdinide anlatamio. Icim gidio
Insallah daimi yer degisikligi olur benosum.tabi hayirlisiylaa
Ooo sosyalim az kalmisss
Ooyyy kıyamam sanaaa
Kız orası meşhur zaten.. Kadam kadar yapıyorlar ye ye bitmiyo
Ama ben gidemem nöbetçiyimfunda sever gezmeyi o gitsin yada ayşe daha yakın o gitsin
fundada gidemez ki onun eşi gidiyor yaen iyisi ayşe gitsin
sağol düşünmen yeter
Geçmiş olsun ayşecim..
Başım halaa ağıyo benim.. İlaçlada aram hiç yok benim.. Almayım diyorum ama olmuyo alıcam bu gidişle
Ortaköy diye bir yer varmış tv de kumpir gösterdiler benim yerime gidinde hafta sonu yiyin
Ooyyy kıyamam sanaaa
Kız orası meşhur zaten.. Kadam kadar yapıyorlar ye ye bitmiyo
Ama ben gidemem nöbetçiyimfunda sever gezmeyi o gitsin yada ayşe daha yakın o gitsin
fundada gidemez ki onun eşi gidiyor yaen iyisi ayşe gitsin
sağol düşünmen yeter
Ne demek canım..
Bencede ayşe uygundur zaten gezmeden geri kalmıyo
baş ağrısı feci bişey yaa benoş hiç çekme bence al ağrı kesici gitsin ben önceden aman içmim etmim derdim ama çekilmez ağrılarda alacan hapı bakacan keyfine
ben giderim tabi kızzzz kocam yok diye niye gitmim h.sonu planları yapıldı bile kocasız gezmeler
istanbul gezimiz var fotoğraf klübümüzletarih koklayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?