Ağlayakta gözden mi olak???

Geçti kız almaya gerek kalmadan korktu galiba

Ayy bende giç sevmem tarih kokan hareketleri

Aynen aynen bende ye iç s.ç moduna hastayım

Kız ıhlata vadisi iniş iyide çıkış felaket.. Mecbur kalmadığım aürece daha da gitmem

Aman allah'ım romantikliğe bak hele bravo enişteyi teprik ediyorum valla helal olsun yürü be enişteee
Kız hödük mödük diyon ama adam ne yapıyo baksana

Akşamada güzel bişiler gelir kesin

yaa sosyalim seninkide aşırı kıskanç yahuuu
benimkine dedim yeşimle tura gidiyoz aşkım
nereler dedi saydım mayo giymek yok dedi
yok bikini giycem dedim gülüyo
ozaman yok dedi
ya yok ne mayosu aşkım dedim
bilmiyoki teknelerin üstünde olcaz hep

neyse kopardım izni

Hadi iyisin gene çakalll

Fundaaa nereye gideceginizi ben mi goremedim kacirdimmi acepp :26:

Benosum sagol canmm arada tutuyo benimkinin de romantikligi

Takmayacaksın canım.. Benimki ile senin ki hemen hemen aynı.. İlkin takılıyo baktı başedemiyo bırakıyo yani benimki öle oldu

takmamak olmuyor işte canım o kimdi bu kimdi bu neden sana yorum yaptı diyecek benim yine kafam atacak

oooo süpersinnn

Hadi iyisin gene çakalll

öleyim valla

Yelomm dalyan datça marmaris tarafları
Gelsenee kızkıza gidiyozz

sosyalimmm sen bu adamı niye aldınn boğasım geldiii kızların yaptığı yorumadamı karışılo biz hiç elleşmeyek öleyse
erkekleri ekleme sende

kız bu seferde diyecek ki erkekleri neden sildin du bakalım ben yavaş yavaş onu halldeceğim

bu arada ne güzel gezeceksin maşallah diyeyim ohh sefan olsunnn

Oohh maşallah canım.. Kıskanılası bi durum benimki töbe yollamaz öle kız kızaymış pehh

canım biz bugün park yataklara baktık yani eşim sordu bende boşuna bakma bundan almayacağız dedim anlattım işte dediğini satıcıda dedi ki zaten bunların kendi içine özel ortopedik yatakları var ayrı satılıyor dedi aklım karıştı sana sorayım dedim :26::26::26:

canim benimm bizde onlari duymustuk amaa bunlarin cevresi bez yaa. kisin pek kullanisli olmuyormus o yuzden ama tabi cok memnun kalanlarda var. ben simdi seni etkilemis gibi olmayayim. sadece cevremizde kullanan kisilere part yatak mi besik mi diye sodrdugumuzda hepsinden besik cevabini aldik. sen iyicene arastir cnm. hangisi icine sinerse onu alinn. birde besik benim icime daha cok sindi. hem daha agir duruyor. hemde daha uzun kullaniosun.

ayşem benim evim çok karışık çocuk odasını kiler gibi kullanıyorum orada 2 kartlı ranza kitaplık çalışma masası ve dolap var ayrıca tv ünitesi annemin çeyiz sandığı anlayacağın içeri giremiyoruz yoğunluktan yani bebeğin yatması için bi de yatak alırsam nereye koyacağım :26: ranzalar çok güzel kardeşimle ben senelerce yattık ama hiç yıpranmadı onada kıyıp kimseye veremiyorum anlayacağın kafamda deli sorular

Yaa yer sorunu varsa park yatak daha mantikli ama sen bebegi ilk basta kendi odana alacaksin ztn. Alacagin seyi oylede dusunmen lazim. Park yatak alsan odana sigacak mi:26:

Yaa yer sorunu varsa park yatak daha mantikli ama sen bebegi ilk basta kendi odana alacaksin ztn. Alacagin seyi oylede dusunmen lazim. Park yatak alsan odana sigacak mi:26:

yatak odam büyük canım rahat sığar bi de evimiz sıcak oluyor güneye baktığı için ısı yalıtımı falanda güzel büyüdükten sonra ranzanın üstünü birisine veririm altında da bebek yatar o zamana kadarda düzenlenir herhalde o oda

benim ki hemen gönderir

Aahh ahh nerde bende öle koca..

Aynenn,anca ruyamda gorecegim seyler. gerci biz ne zamandir basbasa bile tatile cikamadikk

Fundosumm bizim yerimizede gez,eglennn.butun kurtlarini dok gelllltopikcek Cok ozendik sanaaa

Ben rüyamda da görmüyorum ya bizde balayında gittik gidiş o gidiş allah bilir bu senede gitmeyiz

Funda hele bide resimlerle gelecekki bak o zaman gör kıskançlığı

Sosyal kız ranzanın üste çocuğu yatırsın altada bakarsın ikinci gelir o yatar

Yatakodasi buyukse sorun yok o zamann. Dedigim gibi hangisi icine sinerse onu tercih et cnm. Bende besigimi yaklasik 2 sene yatakodasinda muhafaza edecem

Benosum hosgeldin dediklerine aynen katiliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…