Oooo iyiymisss
Sosyall cok mu zor anamm bi kayit olmaklkk
3. haftası mı
kız bende yokum yaa izmirdeyimmmmm
baş ağrısı feci bişey yaa benoş hiç çekme bence al ağrı kesici gitsin ben önceden aman içmim etmim derdim ama çekilmez ağrılarda alacan hapı bakacan keyfine
ben giderim tabi kızzzz kocam yok diye niye gitmim h.sonu planları yapıldı bile kocasız gezmeler
istanbul gezimiz var fotoğraf klübümüzletarih koklayacam
ayşenin hafta sonu için plan yapmasına gerek yok biz onun için yaptık
bi fotoğrafçılığın eksik kalmıştı zaten ona da git tam olsun
kültür turizmi bana göre değil, beni tatil anlayışım yemek içmek yatmak
Ayyy sagolun kizlarrrortakoyede kumpirede bayilirimmm
Fundoss sanat gezmelerindeee
Bende muze saray gezmeyi cok severim amaa benimki hic haz etmez oyle seylerden.
Hatta ihlara vadisine girmek icin muze kart cikarttirmistik. Onunda 1 sene gecerliligi varyaa. O 1 senede adami bi muzeye sokamadimm
Ay sosyallllll cok fenasinn ota boka agladi gitti demek heeee
Aysem fundam benosumm sagolun kizlarr
napakk gormemişikk ilk kez yıl döndü duygulandimm
Ayy sabah kapi kapanma sesine uyandim korktumm benimkini aradim sen mi ciktin evden kapi carpti yoo dedii dedim eminimm ses geldi bi git bak kapi kilitli mi falan dioo ben de bagirdim sen alay mi edion bu korktum nasil bakayim falann o ara salonun onune gelmiştimm anamm bi baktim salon gül dolu yemek masasinin ustu falannustunde de kocaman bi yazii
Ayy yine aglayasim geldiii
Aminn fundammm Allah hepimize eşlerimizle saglikli huzurlu uzun ömürler nasip etsinn
Kizz benimki de son aylarda cok öküzleşmişti hic beklemiodumm
En büyük şansım senin eşin olmak.ne mutlu bana ki hayatımdasın..mutlulugumun sebebi seni seviyorum yazmis :26:
kocadan izin almaya çalışıyo zaar
ordan geçcez biz kızz el sallarım bizde bayramda izmirdeyiz
evet hanımlar 21/25 arası
koca aç diyor da gereksiz kıskançlıklara giriyor ona laf anlatana kadar göbeğim çatlıyor ondan açmıyorum kızlar
yaa sosyalim seninkide aşırı kıskanç yahuuu
benimkine dedim yeşimle tura gidiyoz aşkım
nereler dedi saydım mayo giymek yok dedi
yok bikini giycem dedim gülüyo
ozaman yok dedi
ya yok ne mayosu aşkım dedim
bilmiyoki teknelerin üstünde olcaz hep
neyse kopardım izni
Takmayacaksın canım.. Benimki ile senin ki hemen hemen aynı.. İlkin takılıyo baktı başedemiyo bırakıyo yani benimki öle oldu
yaa sosyalim seninkide aşırı kıskanç
benimkine dedim yeşimle tura gidiyoz aşkım
nereler dedi saydım mayo giymek yok dedi
yok bikini giycem dedim gülüyo
ozaman yok dedi
ya yok ne mayosu aşkım dedim
bilmiyoki teknelerin üstünde olcaz hep
neyse kopardım izni
Hadi iyisin gene çakalll
öleyim valla
Yelomm dalyan datça marmaris tarafları
Gelsenee kızkıza gidiyozz
sosyalimmm sen bu adamı niye aldınn boğasım geldiiikızların yaptığı yorumadamı karışılo biz hiç elleşmeyek öleyse
erkekleri ekleme sende
öleyim valla
Yelomm dalyan datça marmaris tarafları
Gelsenee kızkıza gidiyozz
sosyalimmm sen bu adamı niye aldınn boğasım geldiiikızların yaptığı yorumadamı karışılo biz hiç elleşmeyek öleyse
erkekleri ekleme sende
Oohh maşallah canım.. Kıskanılası bi durumbenimki töbe yollamaz öle kız kızaymış pehh
Oohh maşallah canım.. Kıskanılası bi durumbenimki töbe yollamaz öle kız kızaymış pehh
canım biz bugün park yataklara baktık yani eşim sordu bende boşuna bakma bundan almayacağız dedim anlattım işte dediğini satıcıda dedi ki zaten bunların kendi içine özel ortopedik yatakları var ayrı satılıyor dedi aklım karıştı sana sorayım dedim :26::26::26:
canim benimm bizde onlari duymustuk amaa bunlarin cevresi bez yaa. kisin pek kullanisli olmuyormus o yuzden ama tabi cok memnun kalanlarda var. ben simdi seni etkilemis gibi olmayayim. sadece cevremizde kullanan kisilere part yatak mi besik mi diye sodrdugumuzda hepsinden besik cevabini aldik. sen iyicene arastir cnm. hangisi icine sinerse onu alinn. birde besik benim icime daha cok sindi. hem daha agir duruyor. hemde daha uzun kullaniosun.
ayşem benim evim çok karışık çocuk odasını kiler gibi kullanıyorum orada 2 kartlı ranza kitaplık çalışma masası ve dolap var ayrıca tv ünitesi annemin çeyiz sandığı anlayacağın içeri giremiyoruz yoğunluktan yani bebeğin yatması için bi de yatak alırsam nereye koyacağım :26: ranzalar çok güzel kardeşimle ben senelerce yattık ama hiç yıpranmadı onada kıyıp kimseye veremiyorum anlayacağın kafamda deli sorular
Yaa yer sorunu varsa park yatak daha mantikli ama sen bebegi ilk basta kendi odana alacaksin ztn. Alacagin seyi oylede dusunmen lazim. Park yatak alsan odana sigacak mi:26:
benim ki hemen gönderir
Aynenn,anca ruyamda gorecegim seyler. gerci biz ne zamandir basbasa bile tatile cikamadikk
Fundosumm bizim yerimizede gez,eglennn.butun kurtlarini dok gelllltopikcek Cok ozendik sanaaa
yatak odam büyük canım rahat sığar bi de evimiz sıcak oluyor güneye baktığı için ısı yalıtımı falanda güzel büyüdükten sonra ranzanın üstünü birisine veririm altında da bebek yatar o zamana kadarda düzenlenir herhalde o oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?