ayşenin hafta sonu için plan yapmasına gerek yok biz onun için yaptık
bi fotoğrafçılığın eksik kalmıştı zaten ona da git tam olsun
kültür turizmi bana göre değil, beni tatil anlayışım yemek içmek yatmak
Ayyy sagolun kizlarrrortakoyede kumpirede bayilirimmm
Fundoss sanat gezmelerindeee
Bende muze saray gezmeyi cok severim amaa benimki hic haz etmez oyle seylerden.
Hatta ihlara vadisine girmek icin muze kart cikarttirmistik. Onunda 1 sene gecerliligi varyaa. O 1 senede adami bi muzeye sokamadimm
Ay sosyallllll cok fenasinn ota boka agladi gitti demek heeee
Aysem fundam benosumm sagolun kizlarr
napakk gormemişikk ilk kez yıl döndü duygulandimm
Ayy sabah kapi kapanma sesine uyandim korktumm benimkini aradim sen mi ciktin evden kapi carpti yoo dedii dedim eminimm ses geldi bi git bak kapi kilitli mi falan dioo ben de bagirdim sen alay mi edion bu korktum nasil bakayim falann o ara salonun onune gelmiştimm anamm bi baktim salon gül dolu yemek masasinin ustu falannustunde de kocaman bi yazii
Ayy yine aglayasim geldiii
Aminn fundammm Allah hepimize eşlerimizle saglikli huzurlu uzun ömürler nasip etsinn
Kizz benimki de son aylarda cok öküzleşmişti hic beklemiodumm
En büyük şansım senin eşin olmak.ne mutlu bana ki hayatımdasın..mutlulugumun sebebi seni seviyorum yazmis :26:
kızz f.. açta gör hünerlerimizi yaww
bende tam tersi kızzablamla demin karya turuna baktık plan yaptık gidiyozzz
Ayyy sagolun kizlarrrortakoyede kumpirede bayilirimmm
Fundoss sanat gezmelerindeee
Bende muze saray gezmeyi cok severim amaa benimki hic haz etmez oyle seylerden.
Hatta ihlara vadisine girmek icin muze kart cikarttirmistik. Onunda 1 sene gecerliligi varyaa. O 1 senede adami bi muzeye sokamadimm
Ay sosyallllll cok fenasinn ota boka agladi gitti demek heeee
Aysem fundam benosumm sagolun kizlarr
napakk gormemişikk ilk kez yıl döndü duygulandimm
Ayy sabah kapi kapanma sesine uyandim korktumm benimkini aradim sen mi ciktin evden kapi carpti yoo dedii dedim eminimm ses geldi bi git bak kapi kilitli mi falan dioo ben de bagirdim sen alay mi edion bu korktum nasil bakayim falann o ara salonun onune gelmiştimm anamm bi baktim salon gül dolu yemek masasinin ustu falannustunde de kocaman bi yazii
Ayy yine aglayasim geldiii
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeçok kıskandım seni şuannn benim hödük asla düşünmez böle bişey aslaaa
süper yaaa kızım sende ne cadısın yahuu adamı fırçalayıp duruyosun kıymetini bil safee böle romantik kocanın
canım her seneniz yıldönümünüz böle olsun dahada aşk sevgi dolu geçsin 40-50 yıl beraber geçsin
ee şeyy ne yazıyodu notta özel değilse
Aminn fundammm Allah hepimize eşlerimizle saglikli huzurlu uzun ömürler nasip etsinn
Kizz benimki de son aylarda cok öküzleşmişti hic beklemiodumm
En büyük şansım senin eşin olmak.ne mutlu bana ki hayatımdasın..mutlulugumun sebebi seni seviyorum yazmis :26:
Aminnnnnn canımm
adama kan kustur bak hala mutluluğumun sebebi sensin diyokız valla bu adam türünün tek örneği
şaka şaka
abbooo bizim gezi iptal olcek galiba çünküm gezi olayları yıldönümüüama gidilmez zaten doğru
açacağız dedik ya
biz tam birbirimizi bulmuşuz gerçi benim ki gezmeyi sever günahını almayayım şimdi
ağlıyorsun işte bak gördün mü
ayy ne romantikkkk
kız ne yapacaksın özel notu falan
ne romantikkk
:26::26::26::26: gelecek hafta gidersiniz
ayşemmm ben hasta olmasaydım bu ctesi biz giddicektik aslında yıldızda yapardık sırf seni görmek içinsen giderken söle bende gelcem
ayşem biz aynı kafadan kız hiç yorulmam haa dağ bayır gezerim tur yapmayı çok seviyombi defa kaz dağlarında tırmanıyorum eşim diyor deli cesareti var bu kızda yaa kurda kuşa yem olacaz in aşağıya neyi merak ediyon neyii ne görmeyi bekliyon orda
müze kart çok iyi bişey yaa heryere giriyon beleş e tabi çıkarması paralı sonuçta ama çok karlı
bigün sultanahmette buluşak biz gideydik ya nasılsa turnikeden geçerken bakmıyolar karta
Tamamm tamammm bekleniyosunuzzz
merakkkk
haftayamı unuttun galiba benim kocişte yengeççç ye iç yatyemeyi sever bide gezeceksede öle kendini paralamadan telef olmadan
sende güzel yazdın be yelizimmm:123::127::132:
Aminnnnnn canımm
adama kan kustur bak hala mutluluğumun sebebi sensin diyokız valla bu adam türünün tek örneği
şaka şaka
abbooo bizim gezi iptal olcek galiba çünküm gezi olayları yıldönümüüama gidilmez zaten doğru
açacağız dedik ya
biz tam birbirimizi bulmuşuz gerçi benim ki gezmeyi sever günahını almayayım şimdi
ağlıyorsun işte bak gördün mü
ayy ne romantikkkk
Temem yildiza gidince haber vericem. Yuruyus yapariz birliktee
Bulusalim vala,bende gezmekten hic sikilmamm
Yelizim sagol cnm. Bu arada esinide tebrik ettim. Cok hos bi ortam yaratmis helal olsun:) benimkide cok nadir boyle seyler yaparr
o zaman sen gez o yesin içsin yatsın
kızz ne yazmışşşşgıcıklar hemen beni dışlayın
Kizz ne kan kusturmasii ask olsunn okadar da deelben de gece yapiciim ortami hazirliyorumm certiyer felannnn
Sosyalimm buger gercekte sabah agladim
Sagol aysemm benimkii onceleri cok yapardi iste aylardir ilk kezz
Sosyall face acsaymişsin ozamannn
gel sende banane geeeel
certiyermiii
bizde ablamla tur aldıkkkhaziran 3. hafta yokummm
gel sende banane geeeel
certiyermiii
bizde ablamla tur aldıkkkhaziran 3. hafta yokummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?