Ağlayakta gözden mi olak???

kızz f.. açta gör hünerlerimizi yaww
bende tam tersi kızz ablamla demin karya turuna baktık plan yaptık gidiyozzz

Ayyy sagolun kizlarrr ortakoyede kumpirede bayilirimmm
Fundoss sanat gezmelerindeee
Bende muze saray gezmeyi cok severim amaa benimki hic haz etmez oyle seylerden.
Hatta ihlara vadisine girmek icin muze kart cikarttirmistik. Onunda 1 sene gecerliligi varyaa. O 1 senede adami bi muzeye sokamadimm

ayşemmm ben hasta olmasaydım bu ctesi biz giddicektik aslında yıldızda yapardık sırf seni görmek için sen giderken söle bende gelcem
ayşem biz aynı kafadan kız hiç yorulmam haa dağ bayır gezerim tur yapmayı çok seviyom bi defa kaz dağlarında tırmanıyorum eşim diyor deli cesareti var bu kızda yaa kurda kuşa yem olacaz in aşağıya neyi merak ediyon neyii ne görmeyi bekliyon orda
müze kart çok iyi bişey yaa heryere giriyon beleş e tabi çıkarması paralı sonuçta ama çok karlı
bigün sultanahmette buluşak biz gideydik ya nasılsa turnikeden geçerken bakmıyolar karta

Ay sosyallllll cok fenasinn ota boka agladi gitti demek heeee
Aysem fundam benosumm sagolun kizlarr
napakk gormemişikk ilk kez yıl döndü duygulandimm
Ayy sabah kapi kapanma sesine uyandim korktumm benimkini aradim sen mi ciktin evden kapi carpti yoo dedii dedim eminimm ses geldi bi git bak kapi kilitli mi falan dioo ben de bagirdim sen alay mi edion bu korktum nasil bakayim falann o ara salonun onune gelmiştimm anamm bi baktim salon gül dolu yemek masasinin ustu falann ustunde de kocaman bi yazii
Ayy yine aglayasim geldiii

Aysem buarada gecmis olsunn kiyamam o minigee insallah hemen iyilesir minik ayagii
Kizz valla nazar degiyodurr degmesin mii cok tatliiii

neeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok kıskandım seni şuannn benim hödük asla düşünmez böle bişey aslaaa
süper yaaa kızım sende ne cadısın yahuu adamı fırçalayıp duruyosun kıymetini bil safee böle romantik kocanın
canım her seneniz yıldönümünüz böle olsun dahada aşk sevgi dolu geçsin 40-50 yıl beraber geçsin
ee şeyy ne yazıyodu notta özel değilse

Aminn fundammm Allah hepimize eşlerimizle saglikli huzurlu uzun ömürler nasip etsinn
Kizz benimki de son aylarda cok öküzleşmişti hic beklemiodumm
En büyük şansım senin eşin olmak.ne mutlu bana ki hayatımdasın..mutlulugumun sebebi seni seviyorum yazmis :26:

Aminnnnnn canımm
adama kan kustur bak hala mutluluğumun sebebi sensin diyo kız valla bu adam türünün tek örneği
şaka şaka

abbooo bizim gezi iptal olcek galiba çünküm gezi olayları yıldönümüü ama gidilmez zaten doğru

kızz f.. açta gör hünerlerimizi yaww
bende tam tersi kızz ablamla demin karya turuna baktık plan yaptık gidiyozzz

açacağız dedik ya

biz tam birbirimizi bulmuşuz gerçi benim ki gezmeyi sever günahını almayayım şimdi

ağlıyorsun işte bak gördün mü

ayy ne romantikkkk

kız ne yapacaksın özel notu falan

ne romantikkk

:26::26::26::26: gelecek hafta gidersiniz

açacağız dedik ya

biz tam birbirimizi bulmuşuz gerçi benim ki gezmeyi sever günahını almayayım şimdi

ayy ne romantikkkk

kız ne yapacaksın özel notu falan

ne romantikkk

:26::26::26::26: gelecek hafta gidersiniz

Tamamm tamammm bekleniyosunuzzz
merakkkk
haftayamı unuttun galiba benim kocişte yengeççç ye iç yat yemeyi sever bide gezeceksede öle kendini paralamadan telef olmadan

Temem yildiza gidince haber vericem. Yuruyus yapariz birliktee
Bulusalim vala,bende gezmekten hic sikilmamm
Yelizim sagol cnm. Bu arada esinide tebrik ettim. Cok hos bi ortam yaratmis helal olsun:) benimkide cok nadir boyle seyler yaparr

Tamamm tamammm bekleniyosunuzzz
merakkkk
haftayamı unuttun galiba benim kocişte yengeççç ye iç yat yemeyi sever bide gezeceksede öle kendini paralamadan telef olmadan

o zaman sen gez o yesin içsin yatsın
sende güzel yazdın be yelizimmm :123::127::132:

kızz ne yazmışşşş gıcıklar hemen beni dışlayın

açacağız dedik ya

ayy ne romantikkkk

Temem yildiza gidince haber vericem. Yuruyus yapariz birliktee
Bulusalim vala,bende gezmekten hic sikilmamm
Yelizim sagol cnm. Bu arada esinide tebrik ettim. Cok hos bi ortam yaratmis helal olsun:) benimkide cok nadir boyle seyler yaparr

o zaman sen gez o yesin içsin yatsın

kızz ne yazmışşşş gıcıklar hemen beni dışlayın

Kizz ne kan kusturmasii ask olsunn okadar da deel ben de gece yapiciim ortami hazirliyorumm certiyer felannnn

Sosyalimm buger gercekte sabah agladim

Sagol aysemm benimkii onceleri cok yapardi iste aylardir ilk kezz

Sosyall face acsaymişsin ozamannn

certiyer mi oo olayı büyütmüşsün sen duygulanır be insan tabi ki

ayrıcada konuşmayın benimle

gel sende banane geeeel
certiyermiii

bizde ablamla tur aldıkkk haziran 3. hafta yokummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…