Ağlayakta gözden mi olak???

kız benimki de göndermez izmire 4 gün önceden gideyim dedim de bozuk attı sanki göbeğimiz bi kesilmiş

ranza çok yüksek kız bi de annem rahmetli hazır döşeği almış bi de üstüne yünden döşek yapmış yani şöyle anlatayım 1. katla 2. kat arasına ancak sığabiliyorsun 2. katta yatarsan elin tavana değiyor

Yatakodasi buyukse sorun yok o zamann. Dedigim gibi hangisi icine sinerse onu tercih et cnm. Bende besigimi yaklasik 2 sene yatakodasinda muhafaza edecem

Benosum hosgeldin dediklerine aynen katiliyorummmm

aman daha çok var ayşem şimdilik canımı bunlarla sıkmayayım zaten dosyalar yeterince sıkıyor

Yatakodasi buyukse sorun yok o zamann. Dedigim gibi hangisi icine sinerse onu tercih et cnm. Bende besigimi yaklasik 2 sene yatakodasinda muhafaza edecem

Benosum hosgeldin dediklerine aynen katiliyorummmm

Hoşbuldum canım ama her an uyuyabilirim

Beşik olayını sen resim yolladın ya onla okeyledim.. Ben sallanmıyı sanıyodum onlar

Al bendende o kadar herşeyi birlikte yapmaktan gına geldi yakında tuvaletede birlikte gitcez

Maşallah anne yememiş yatağa çalışmış

sorma benayım bende bi yüklük var 10 kıza çeyiz veririm yani

Aynenn,anca ruyamda gorecegim seyler. gerci biz ne zamandir basbasa bile tatile cikamadikk

Fundosumm bizim yerimizede gez,eglennn.butun kurtlarini dok gelllltopikcek Cok ozendik sanaaa

anammmm neler duyuyorumm
ablamla olmasa benimkide yollamaz kızz
ayşemmm tamammm canım
resimsiz olmaz tabi kız bazen rehberi unutup resim çekme sevdasına tutuşuyoruz

yelizzzzzzzz hiç gelmemiş yazmamış ne geceymiş beeeeeeeeee

Günaydın canlarımm
ne sıcak var havada balon gibi geldim odaya birazdan havalanıcam
çok yoğunuz dün çok bakamadım, bugünde 70-80 evrak masamda bekliyo daha. tabikiiiiii şikayet yok
hepinizi öperim hadi ben işe başlamadan gelin

Günaydınnn cicişlerrrr :118:

Yeliz artık gelince detaylı bi anlatım yapar merak içindeyiz

kızz hiç görmemişim fundoş yazmış valla
saracan hayırdır neden 4 de uyandın kız

Fundos oynuyoo yaa gerci bi o enerjik cok uykum var ama uyuyamiyorumm ya
sabah 4te kalktim ezani bekledim 7de tekrar uyandim

kız saroş bigünde sen şöle neşeli aç şu tükanı yawww derbeder bacım benim

kızz hiç görmemişim fundoş yazmış valla
saracan hayırdır neden 4 de uyandın kız

lizo hanımmm insan bi geçmişe bkar önce hemen dalıp yazıyon
heralde bi benim geçmişi okumadan bişey atlamim diye düşünüp herşeyi okuyan bide benoştan eminim bide ayşedende

kız saroş bigünde sen şöle neşeli aç şu tükanı yawww derbeder bacım benim

Ahaha bu yaziyi gorunce bi kahkaha attimmmmm gunaydinn tontislerrrr

Gece sizmisimm,simdi gozumu actimmmmm
Yelo hala yok muuuuben gece yarisi yazar diye dusunmustummmm. Gece baya hareketli gecti demekki
Kizlar bi kosu saglik ocagina gidip gelecemm. Sonuclarimi almayaaaaa bekleyin beniiiiiii

gece uzun sürdü demekkkkk certiyerler filan

hayırlı haberlerle gel ayşeemmm

heralde bi benim geçmişi okumadan bişey atlamim diye düşünüp herşeyi okuyan bide benoştan eminim bide ayşedende

okuyom ben yaa bugün aceleme şeyetti geçmişi okusaydım yazamazdım benoş gibi
terkettiğim okulumun hocası geldi az önce matematik bölümü hocasıydı lineer cebir dersimize giriyodu kördüğüm yapıyodu hepimizi 5 dk geç kalsak derse almıyodu devamsızlıktan anamızı ağlatıyodu. görünce masanın altına girmek istedim ters adamın işi de rast gitmiyo halledilemedi işi oohh

Aa ben hepten okuyom ama bazen alıntı yapıp yazmaya üşendiğim zamanlar oluyo
Telden üşeniyom pc olsa zaten ooo tutan olmazdı

Evdeki pc yi babama verdim ankarada iyi bi bilgisayarcı vardı adam açar açmaz buna format attırmışlar demiş

Bizim işteyendeki arkadaşa yaptırdıydım ondan sonra pc ye bi haller olduydu bende dediydim içine s..ç tı verdi elimize diye ölede yapmış hard diskte sorun çıktı

gece uzun sürdü demekkkkk certiyerler filan

hayırlı haberlerle gel ayşeemmm

kızımmmm ilk sene uzun sürcek tabiii

Evt kzz valla uykum var uyuyamiyorum degisikkcertiyermii ooo bnm kca pk svrde ben sevmiyom hic:26:

Senin koca bu tarz şeyleri seviyo ama hiçte bebek için bişi yaptığı yok

Ayşemm günaydınn
Hadi çabucak git gel çok sıcak dikkat et. Bakalım ne diycekler

canomm inşallah güzel haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…