okuyom ben yaa bugün aceleme şeyettigeçmişi okusaydım yazamazdım benoş gibi
terkettiğim okulumun hocası geldi az önce matematik bölümü hocasıydı lineer cebir dersimize giriyodu kördüğüm yapıyodu hepimizi5 dk geç kalsak derse almıyodu devamsızlıktan anamızı ağlatıyodu. görünce masanın altına girmek istedim ters adamın işi de rast gitmiyo halledilemedi işi oohh
Kıızzz ben üşendim bi kere
Anam adama ohhh diyo deme öyle deme
canomm inşallah güzel haberlerle gel
Aa ben hepten okuyom ama bazen alıntı yapıp yazmaya üşendiğim zamanlar oluyo
Telden üşeniyom pc olsa zaten ooo tutan olmazdı
Evdeki pc yi babama verdim ankarada iyi bi bilgisayarcı vardı adam açar açmaz buna format attırmışlar demiş
Bizim işteyendeki arkadaşa yaptırdıydım ondan sonra pc ye bi haller olduydu bende dediydim içine s..ç tı verdi elimize diye ölede yapmış hard diskte sorun çıktı
kızımmmm ilk sene uzun sürcek tabiii
Senin koca bu tarz şeyleri seviyo ama hiçte bebek için bişi yaptığı yok
Ayşemm günaydınn
Hadi çabucak git gel çok sıcak dikkat et. Bakalım ne diycekler
Cok onemli degildi zaten fundam b12 vitaminine bakilmisti. Oda iyi cikti cok sukur. Yalniz varya hava cok sicakksu gibi oldummm. Saglik ocagi cok yakin birde bana. Yazin napicam ben ayol
yok kız üşenmekten değil geçmişi okuyana kadar işin çıkıyo yazamadan ayrılıyosun onu diyorum
ohh işte ohh o bize çektirdi müstehakorda sevmediğin biri varmı işinin senin elinde oldugunu ve halletmediğini düşün nasıl bi duygu
Gunaydinn tontislerrrrsonuclarr iyi neysee.
Hava berbat amaaa. Bayilacak gibi oldum. Hani su kucuk vantilatorler var yaa. Elde gezdiriosun. Ondan mi alsam bi tane acaba.
ayşemmm geldinmiiiii mini vantilatör iyi fikirr
b12 çok önemli canım çok sevindim iyi çıkmasına
yaa neden bu kadar etkilediki seni yaa daha mayıs çok heybetlendin ondanmı acep
ayyy haket lizo insan görünce bile o günler gelir aklınaaa lineer cebirmiii:120:
benoşşş telden yazmak çok zor yaa bilgisayar süperrrr
valla yeloyu merak etmeye başladım abarttılar herhal
ayy ezonun kocaya kıl oluyorum yaa duymasın
Ahahaha kiz sormaa yaa. Sonunda 80 i gordummm
Birde seviniodum catlagim yok diyee. Aynada bi arkama baktimki 2 tane catlak olmusskrem aldim eczaneden,simdi onu surdummm.
Geceleru sicaktan hic uyuyamiyorum fundam birde goguslerimin alti pismiss
Adam bi mik mike gelnce iyi oluyo
oyy kıyamam yaaa o pişik olayı çok zormuşşş canım yaza doğum en zoruymuş anladık
saracan kız eşin çok duyarsız haa bencil gibi bilemeyiz tabide çıkıp gezdiriyomu yediriyo içiriyomu seni eğlencelimi nasıl biri bu adam yaaa çekilmezz
oyy kıyamam yaaa o pişik olayı çok zormuşşş canım yaza doğum en zoruymuş anladık
saracan kız eşin çok duyarsız haa bencil gibi bilemeyiz tabide çıkıp gezdiriyomu yediriyo içiriyomu seni eğlencelimi nasıl biri bu adam yaaa çekilmezz
Yaa fundoss yine guldurdun benii.kiz senin yorumlara bitiorummm
Saranin esini gorse bi kasik suda bogacak
Oo sosyosss:118::118: hangi alemden geliosun yavrumm
Yok gezmeyiz hic yemekte yok bazen kendi cani isterse gideriz markete abur cubur almaya oda cok para tuttu diyerek geliriz eve tabi benim surat 5karis olur
Yok gezmeyiz hic yemekte yok bazen kendi cani isterse gideriz markete abur cubur almaya oda cok para tuttu diyerek geliriz eve tabi benim surat 5karis olur
Yaa fundoss yine guldurdun benii.kiz senin yorumlara bitiorummm
Saranin esini gorse bi kasik suda bogacak
Oo sosyosss:118::118: hangi alemden geliosun yavrumm
Kizlar katlanacak camasirlar koltukta boyuma kadar ulasmisssimdi onlari katlamaya baslicam. Bana sans dileyinn
sabah bu şarkıyla uyandım Doğukan manço kavurmuş (cover yani )
ne yapıyorsunuz gençler
bende açtım şimdi şarkıyı bangır bangır çalıyor kendimi fethiye datça kıyılarında hissediyorum şu anda
sen bu kocayı niye aldın ki :44:
Kizlar katlanacak camasirlar koltukta boyuma kadar ulasmisssimdi onlari katlamaya baslicam. Bana sans dileyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?