afiyet olsun kızzz ellerine sağlık
Aysem afiyet olsunnn
Yarin kesinlikle ama kesinlikle ben de yicemm
Kizlar acayip bi hızla kilo almaya basladım.Ve iştahım okadar açıldı kii midemi de büyüttüm doymak bilmiyorum :26:
Ayşeeem naptınn yedinizmiii
adamıda kendine benzetti haaa ayranda şişircek şimdi dön dur
Banyoya gircemüşeniym yaa
Ben çıkayım kızlar namaz kilip ..
Benimkinnin tişört ünü utulycem
Dualarimdasiniz iyi geceler cnlarim
alarm veriyoruz diyorsunvalla yelizim diyet yapma ama en azından akşam porsiyonlarını küçültebilirsin :26:
Sagolun canlarimmmm. Valla patates cok iyi pismistiii. Iyiki yapmisimmben ayran icmedim yanina.o yuzden rahatim. Ama esim bi buyuk bardak ayran icti. Simdi antrede tur atiyo bir yandanda soyleniyooo. Yemicektik bi saatte diyee
Kesin yap yelizimmm,sizde yapin kizlarr. Cok kolaymis. Bundan sona haftada bir yaparim affetmemmm
Hemde patatesleri bimden almistim. Guzel olmaz diodum amaaa beni yine sasirtti bim
Yelizimmm sagol sekerimm.Yarasın aysemm
Evet bim arada şaşırtıyo ben arada gidip bakiom guzel seyler geliyo hatta bikeresinde kütahyanın porselen yemek takimini almistim cok guzel suan onu kullaniom evimde 1 yıldır
Bide guzel mutfak gereçleri geliyo bazen kizz ucuz da oluyo
Yelizimmm sagol sekerimm.
Evet bende aldim bikac sey. Denk gelmesi onemliii:)
Fundamm baya bi tur atti. Simdi yatmaya gitticidden adamida kendime benzettim sabah kalkamaz simdiii
Bu bi isaret olmaliii sosyosss
Sosyalimm bahane iştee sistem yokk ohhhh
Ayy benim begendigim isvec dogumlu kizz birinci olmus yaaa
Sagolunn kizlarr. Hazirladim hatta bitti bilee
Benosummm
fundoş sende taktın depreme haa
Nasılsınız???
Ben 3-4 gündür koşuşturmaca moral bozukluğu vs.. Kötüyüm
canım nolduuuuu korkutma beniii
Ev alacaktık ya bahsetmiştim İki ev arasında kalmıştık... Sonra bi eve karar verdik.. O da dedi ki abim de bi gelsin baksın tamam dedik abisi geldi haftasonu o eve pek ısınmadı ama dedi ki sonuçta oturacak olan sizlersiniz dedi başka yerler varsa da bakalım dedi orda beklerdim ki eşim "abi biz çok baktık burası içimize sindi" ama öyle demedi başka eve götürdü oraya baktı dedi ki burası daha iyi.. Dedim ben diğerine karar kılmıştık abi dedim eşim biraz agresiftir arabanın içinde bana "biz senin uşağın mıyız bizi niye gezdiriyirosun milletin fikrine saygı duymicaksan dedi" sabahtan başladı akşama kadar abisinin yanında yok nişanlıkta da gelinlikte de böyle yaptın ne dersen o oluyo bi nişanlığa 1000 tl verdik gelinlik vs o kadar alt üst oldum ki.. Ve dedi ki hiçbir sorumluluk almıyorum o evle ilgili ben görevimi yaparım kredimi çekerim en ufak sorun olur umrumda olmaz dedi vs. Şimdi de tek kelime etmiyoruz evde tv sesinden başka bi ses yok... Ne yaptım ki böyle yapıyor beraber karar vermiştik sırf abisi o eve sıcak bakmadığı için kıyameti koparıyor ona karşı gelmiş gibi hissediyor kendini deli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?