Ağlayakta gözden mi olak???

afiyet olsun kızzz ellerine sağlık

Aysem afiyet olsunnn
Yarin kesinlikle ama kesinlikle ben de yicemm

Kizlar acayip bi hızla kilo almaya basladım.Ve iştahım okadar açıldı kii midemi de büyüttüm doymak bilmiyorum :26:

Ayşeeem naptınn yedinizmiii
adamıda kendine benzetti haaa ayranda şişircek şimdi dön dur

Banyoya gircemüşeniym yaa

Sagolun canlarimmmm. Valla patates cok iyi pismistiii. Iyiki yapmisimm ben ayran icmedim yanina.o yuzden rahatim. Ama esim bi buyuk bardak ayran icti. Simdi antrede tur atiyo bir yandanda soyleniyooo. Yemicektik bi saatte diyee

Kesin yap yelizimmm,sizde yapin kizlarr. Cok kolaymis. Bundan sona haftada bir yaparim affetmemmm
Hemde patatesleri bimden almistim. Guzel olmaz diodum amaaa beni yine sasirtti bim

alarm veriyoruz diyorsun valla yelizim diyet yapma ama en azından akşam porsiyonlarını küçültebilirsin :26:

Ya ben burda 6 kilo verdim evlendikten sonra.Yaz geldi iştah geldi arkadaş
Normalde de acliga asla dayanamayan biriyim ama son 2-3 haftadir cok fena abarttim
Şimdi hızla kilo alicam sonra kış gelince yine hızla vericem sonraa gelsin çatlaklar

Yarasın aysemm
Evet bim arada şaşırtıyo ben arada gidip bakiom guzel seyler geliyo hatta bikeresinde kütahyanın porselen yemek takimini almistim cok guzel suan onu kullaniom evimde 1 yıldır
Bide guzel mutfak gereçleri geliyo bazen kizz ucuz da oluyo

Oyyy ne güldümm turmu atıyoo

yaa duş aldım hğzlğ hızlı çıktğmm deprem olursa diye düşündümmm of

Yelizimmm sagol sekerimm.
Evet bende aldim bikac sey. Denk gelmesi onemliii:)
Fundamm baya bi tur atti. Simdi yatmaya gitti cidden adamida kendime benzettim sabah kalkamaz simdiii
Bu bi isaret olmaliii sosyosss

Yelizimmm sagol sekerimm.
Evet bende aldim bikac sey. Denk gelmesi onemliii:)
Fundamm baya bi tur atti. Simdi yatmaya gitti cidden adamida kendime benzettim sabah kalkamaz simdiii
Bu bi isaret olmaliii sosyosss

olmasın ayşem bitirmem lazım çünkü cumaya kadar hem benim ki gidecek hem perşembe dr kont var ne yapıp yapıp bitirmem lazım cuma akşamına

Sagolunn kizlarr. Hazirladim hatta bitti bilee
Benosummm

fundoş sende taktın depreme haa

Biri benim bu uykuya çözüm bulsun yaa tavukluktan terfi etmek istiyorum

Ayşemm en çok seni merak ettim naptın diye ama gördüm ki güzel olmuş afiyet olsun.. Çok kolay kız yap tabii ben yapıyom ayda bir kesin
Bide diyorum ki eşime gidip şuna bide 12 lira para veriyoz ben daha iyi yapıyorum diye doğru diyo..

Sosyall bu funda diye diye getircek depremi deli ediyo

Bu arda eşim sabah kapıyı bakmadan çekti ve anahtar arkada kaldı kapı tabiki açılmadı çıktık işe geldik ne pok yiycez bilmem çilingir falan uğraş dur.. Ucuza da gelmez şimdi

Ayrıca da herkeseeee günaydııın

günaydınnnnnn millet

benoşşş çok kötü bi durum eyvahlar olsunnn
şimdi işten git eve uğraş dur keşke başka bir yolu olsaaa :44:

kızzz kociş gidiyo yaa ablamla kendime bende yapacam o pek sevmez çünkü ilk denemeyi ablamla yapem

benoş film veya kredi kartı ile tam dile denk getircekmişsin sürte sürte kapıyı kendine doğru çekip açılıyomuş hemencik ama dil tam nereye geliyo önce komşuda test edin

eşim kola şişesini kesip komşununkini açmıştı oda olur bak

önce bi deneyin olmazsa çilingir bulun bence

canım nolduuuuu korkutma beniii

Ev alacaktık ya bahsetmiştim İki ev arasında kalmıştık... Sonra bi eve karar verdik.. O da dedi ki abim de bi gelsin baksın tamam dedik abisi geldi haftasonu o eve pek ısınmadı ama dedi ki sonuçta oturacak olan sizlersiniz dedi başka yerler varsa da bakalım dedi orda beklerdim ki eşim "abi biz çok baktık burası içimize sindi" ama öyle demedi başka eve götürdü oraya baktı dedi ki burası daha iyi.. Dedim ben diğerine karar kılmıştık abi dedim eşim biraz agresiftir arabanın içinde bana "biz senin uşağın mıyız bizi niye gezdiriyirosun milletin fikrine saygı duymicaksan dedi" sabahtan başladı akşama kadar abisinin yanında yok nişanlıkta da gelinlikte de böyle yaptın ne dersen o oluyo bi nişanlığa 1000 tl verdik gelinlik vs o kadar alt üst oldum ki.. Ve dedi ki hiçbir sorumluluk almıyorum o evle ilgili ben görevimi yaparım kredimi çekerim en ufak sorun olur umrumda olmaz dedi vs. Şimdi de tek kelime etmiyoruz evde tv sesinden başka bi ses yok... Ne yaptım ki böyle yapıyor beraber karar vermiştik sırf abisi o eve sıcak bakmadığı için kıyameti koparıyor ona karşı gelmiş gibi hissediyor kendini deli oluyorum

orda oturacak olan siz evin parasını ödeyecek siz neden abisini kattıki olayın içine fikir almak istemesi belki normaldir bilemiyorum ama önce sizin fikriniz önemli tabiki yaa
abiside ne güzel demiş bak
amaan benimkide abisine çok değer veriyor bizde geçen kavga ettik ya aynı sebepten ama benimkinin abisi emrivaki yapıyo buna iznini al şu tarihte geliyorum beraber tatil yapcaz diye her yıl aynı şeyi yapıyor
ya bu ailelerini neden katarlar herşeye anlamış değilim bizimkiler niye karışmaz etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…